< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
Algida ile yaz başlasın - Bir Algida senin diğeri ise arkadaşın için (4. sayfa)
-
-
Kodu tekrar deneyin diyor, hata veriyor
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Olay budur artık çocuk akıllı değilseniz bunlara önem verirsiniz, yahu hadi yaşı geçmişlere acımam da çocuğuna yedirme bari bunlar bildiğin ZEHİR! biraz yemesine içmesine dikkat eden şekerden uzak duranlar, o pis margarine benzer yağı sonra o kimyasal şekeri çok rahat anlar ve bir daha yemez. Şunu yediğin zaman vücudunun içine resmen bomba düşmüş gibi oluyor, başta karaciğerine ve pankreasına sonra diğer organlarına bile bile işkence çektiriyorsun.
Küreselciler sistemi kurmuş, paketli olan gıdaların neredeyse tamamı, paketsiz olanların çoğuna gene onun ilacı, hormonu katılıyor, ilaçların neredeyse tamamı ahtapotun ayakları gibi bakıyorsun X şirket onun çatı şirketi Y şirket onun Z en sonda bir bakıyorsun anaaa hepsi aynı yere çıkıyor :) yani adamın malını yersen senin ne zaman hasta olacağın, hangi ilacı alacağın hepsi belirli, bilinçli olmak lazım.
Food inc ve That Sugar, olayın ne kadar ciddi olduğuna dair fikir vermesi açısından başlangıç olsun, o kadardan bir şey olmaz evresini geçtik adam senin canına kast ediyor.
https://www.turkcealtyazi.org/mov/1286537/food-inc.html
https://www.turkcealtyazi.org/mov/3892434/that-sugar-film.html
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MühendisMurat -- 26 Mart 2022; 16:21:7 >
-
Teşekkürler hocam halimiz malum, daha iyi olmamız dileğiyle (: siz nasılsınız, bir sorun yoktur umarım.
Bu arada her anlamda o yılları özlüyorum, mağaza mağaza dolaşmak bile ayrı tatlıydı.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Money uygulaması ile tanımlayın kodu sonra sanal markette düşüyor kaç defa denedim resimdekilerin aynısı olmak zorunda
Aga ciddi misin ? Biz bunu ilaç diye yiyorduk hep. Şuan şok olmuş durumdayım.
-
bunca şeyi bedavaya yiyiyoruz bence çok f/p
kendimiz yemeye kalksak bir sürü para isterler.
Her hesap 1 hediye alabiliyor bu arada dandik dondurmalara harcamayın
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Evet ya cüzdan gitmişti 😂😂 ne günlerdi
Allaha şükür kendi yağımızda kavrulup gidiyoruz. Klasik :)
hata verdi kod yok şimdide katılım hakkınız kalmadı diyor bitti mi acaba
-
Vah kine vay inan çok üzüldüm
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
yenı uye olacagım ALGIDA MINI 6'LI VEYA KUTU DONDURMA referans olmak ısteyen varsa yazabılır.
-
Cidden mi pff gittim twistera harcadim o zaman. Yeni hesap içinde numara gerekiyordur herhalde :/
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Nogger ve magnum çıktı money uygulamasından dün tanımladım. onaylandı. Bugün Migros mağazada fiyat düşmedi. Sadece sanalda düşüyor.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _KARDAN_ADAM_ -- 26 Mart 2022; 18:49:23 >
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Arkadaş olayını yapmadım ben. Magnum ya da kutu olan varsa onun şeysini girebilirim
Magnum hocam afiyet olsun
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi paşalı -- 26 Mart 2022; 20:8:1 >
Migros kasadan alan var mi
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X