< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
Algida ile yaz başlasın - Bir Algida senin diğeri ise arkadaşın için (3. sayfa)
-
-
Baska telden kod aldim. Onu kendi money'me tanimladim ama düşmedi migros uygulamasinda. Yardimci olabilecek var mı
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Al limit ne kadar istedi sizden
40 lira alt limit varmis.
Hocam moneye nasıl tanımladınız bende kampanya tanımlanamadı uyarısı veriyor?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Hey gidi günler, paramızın değerli ürünlerin ucuz olduğu zamanlardı.Migros migros dolaşır magnum arardık, hatta siz heyecandan cüzdanınızı kaybetmiştiniz diye hatırlıyorum.Işıklarda bekleyen suriyeli çocuklara magnum vermiştim, çok sevinmişlerdi:)
Bende 60 tl istedi,
Magnum mini 6 lı çıkmıştı money uygulamadan tanimladim ama sepette düşmüyor diğer dondurmalar düşüyor magnum mini düşmüyor aynı sorunu yaşayan var mı? Acaba gramaj falan değişti ondan mi olmuyor ki?
Utancini, tum oluculer olarak iligimizde hissettik kardeşim. Bazen basimiza gelebiliyor böyle şeyler.
Asla yilmayacagiz, toplum buna hazir olana kadar
Getirde kampanya kodu yaz bölümüne yazdım hiçbir yerde gözükmüyor ve tekrar yazdığımda da bu kod kullanılmış uyarısı veriyor yaşayan var mi
Bende migros magazada denedim Magnum mini dusmedi
Her çeşidi olmuyor resimde ne varsa o düşüyor. Bana keyif çıktı vanilya ve kakao vanilya düşüyor sadece
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Paylaşma olayı iyimis 2 kod oluyor direkt bunu bilmiyordum. Yalnız bir hesapta yanlışlıkla yakındaki market tiklamisim değiştirme şansı yok heralde, almak zor onu
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi b0Ni -- 26 Mart 2022; 14:21:45 >
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Uygulama anasayfada var hocam görürsünüz
Forumun official dondurma sorumlusu :D
Bu arkadaş ile paylaşma konusu nasıl oluyor paylaş kısmına basınca bir şey çıkmadı bende oradaki kod da **** şeklinde görünüyor.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Johny Constantine -- 26 Mart 2022; 14:36:0 > -
Ahahhahahaha koptum lannnnn
Bu seneki yazlık dondurma stoğumuz çıktı çok şükür son yıllarda baya çöptü
Aynen hocam magnum mini de sıkıntı var
Biliyorum bir hatta da keyif çıktı kakaolu olan düşüyordu aldim onuda magnum mininin hiç bir çeşidi düşmüyor fotoğrafta 3 tane var misal hiçbiri düşmüyor doğerleri de düşmüyor pahalı doye sonradan iptal mi ettiler naptilar bilmem :)
Max çıktı aw
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X