Magnum minide hata var twister düşüyo magnum mini çıkanlar algidayı arayıp düzelttrcm < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Bildirim
Magnum minide hata var twister düşüyo magnum mini çıkanlar algidayı arayıp düzelttrcm < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Birkanbey -- 27 Mart 2022; 15:12:32 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
Tam güldür güldürülük skeç < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
cüzdan cüzdan cüzdan ah o cüzdan |
Nogger kalmamıştı alamadım başka bir money kart bulabilirsem bu kadar daha alıcam |
referansı veren ekstradan 1 dondurma daha kazanmıyor, az önce birebir tecrübe ettim |
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
Önce kendi dondurma şifresini alıp sonra linke tıklamak gerekiyor. Aksi durumda 1 adet kod veriyor < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Bugün 7 kod yükleyip aldım hocam. Az önce de eşinimin kartıyla migros hemenden verdim sipariş sıkıntı olmadı < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Öyle bir durum yok. Ben dün akşam kodu ekledikce karışmasın diye ürünleri de sepetime ekledim jet kasadan da geçtim ürünleri hepsi düştü < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi jhonturk -- 27 Mart 2022; 20:53:44 > < Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |