Davet linkini kullanmayacak olan varsa kullanabilirim en azından puan vs. gelir kendisine. |
Algida ile yaz başlasın - Bir Algida senin diğeri ise arkadaşın için (14. sayfa)
-
-
Ben daha hic bisey alamadim migrosa gidemedim bir de konuda düşmüyor diyenlerden dolayi
davet kodlarinizi kullanabilirim verirseniz forumdaslar
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Elimde 1 adet magnum 2 adet nogger davet kodu var, ilgilenenler dmden ulaşabilir
edit: bitti
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pegasusvevo -- 4 Nisan 2022; 14:49:3 > -
Boşa gitti o zaman bizim dondurmalar.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Arkadaslar 2 tane davet kodu lazim, yardimci olabilecek varsa cok memnun olurum.
Tesekkur ederim
fazladan migros algida classic var herhangi bir dondurma ile takas edebiliriz
-
Forumdaslar 3 4 tane davet kodu lazim yardimci olacaklar özelden yazsin lutfen
Kodlar ilk kez uyelikte mi gecerli önceki kayitlilar gecersiz mi olur?
Şu soruyu netlestirecek varsa cok sevinirim
Ben burdan girdim eski uyeligimle kod gecersiz dedi tmm belki kullanilmistir da ben kendi kodumu nerden alacagim oyle bir yer göremedim acil bir el atin arkadaslar
Eski kayitliyim davet kodu olmaz sanirim da kayitli olarak nasil kod alabilirim bir yazar misin hocam bulamadim
1 adet alınabilir davet kodu. Siz daha önce kullandiysaniz kendi davet kodunuzu bir daha kullanamazsınız
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Ben hic bisey kullanmadim daha nerden aliyoruz kodu site uzerinden giris yaptim bisey goremedim verdiyse nerden gorunur?
Artık kod vermiyor. Sayfaya girildiği an yönlendiriyordu kampanya sayfasina
E nasil alacagiz kodu yeni uye olunca mi veriyor
zaten alti ustu 1 dondurma verecek onu da vermesin 😡
Sozum size degil genele böyle kampanyalara bir tavır koyun ki adam gibi yapsinlar 1 dondurma yemezseniz ölmezsiniz sonra 5-10 yersiniz arkadaslar
Hayır kampanya bitti yeni üye şartı yoktu herkes alabiliyordu. Kampanya gayet güzeldi kullananlar güzel kullandı. Şayet ben eşim kızım ve kendi hesabımdan 30 dan fazla dondurma aldım.
Nasil 30 oluyor ki 3 hatla hergun mu kod aliniyordu? 😵
kampanya nasil bitti ki suresi yazmıyordu bile kod alma suresi mi bitti migrosa tanimlanan kodlarla dondurma aliniyor mu peki?
Tanımlanan kodlar hala alınıyor. Farklı telefonlardan alınan kodları kendi hesabıma tanimaladim. Anne baba eş dost telefonlarından alıp kodları kendi money hesabıma tanımladim.
arkadaşım ve ben katılsak arkadaş kodlarımızıda birbirimize versek alabiliyormuyuz öyle.
-
Şuan katılanlara kod vermiyor artık
bu sene geç kaldık ha. zaten açıkta yoktur galiba. aliexpressle uğraşırken buralara bakamaz olduk :)
-
Aliexpresste neler vardı hocam ((: adını unuttum şu an kes tarzında bir kampanya vardı sanırım duruyorsa bir bakayım ona.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X