Şimdi Ara

Algida ile yaz başlasın - Bir Algida senin diğeri ise arkadaşın için (13. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
310
Cevap
11
Favori
26.365
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
8 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Algida ile yaz başlasın - Bir Algida senin diğeri ise arkadaşın için

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: yagmur2780

Sepette düşmedi bu ürünleri denedim

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • nYg42 kullanıcısına yanıt

Bütün kazandıklarıma baktim sadece bunda Seçili max yazıyor. O zaman sistemsel sıkıntı olmustur

• Algida classic de de aynı sıkıntıyı yaşadım, nogger cornetto düştü ama max ve algida classic düşmedi

• Algida classik kakaolu düşüyor arkadaşlar. Max düşmüyor sistemsel herhalde.

Magnum verilir cornet disk alınır...

• Bi ben şanslıyım herhalde, 2 numaraya Cartedor çıktı. 3 paket alıp çıktım Migrostan, iyi hadi bu yıl da dondurma stoğumuzu yaptık

Neden 4 değil de 3 derseniz, 4. Kodu Migros uygulaması kabul etmedi bi türlü.

• Takas için Cornet Classic verilir, Nogger alınır. Magnum verilir Cornet disk alınır :)

• Hocam kasiyer işlemi nasıl yapıyor bilgin varmi

• Bir money kart ile kaç adet alabiliyoruz . 2 adet Magnum var ekledim uygulamaya sanal markette sade 1 tanesinin fiyatı düşüyor her magnumda düşmedi sadece kakaolu düşüyor

• Migros da geçerli seçili cornetto ürünü kodu mevcut migrosta geçerli dondurma kodu ile takas edilir arkadaşlar

• 04yunus 0 kullanıcısına yanıt

Kartınız varsa 6 nolu kasiyer işlemleri, numara varsa 13 nolu. Telefonu ve şifreyi girip ürünü okutup kasayı kapatınca düşer.

Migros money uygulamasına profil-şifre ile kampanya tanımla kısmından tanımlarsanız sadece ürünü okutup kasayı kapatınca düşer.

• Johny Constantine kullanıcısına yanıt

Money kartıma istanbul kartımla hesap açtım ve tanımladım. money uygulamasından şifere tanımlayıp istanbul kartımla ödeme yaparsam fiyat düşümü gerçekleşiyor mu?

Bir de money karta tanımladığımız kampanları görebiliyor muyuz?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Usturlap -- 1 Nisan 2022; 19:29:31 >
  • Elimde 2 tane Algida bakkallarinda gecerli cornetto deli gül var (Migros değil) migrosta geçerli dondurmalarla takas edebilirim

Migros yerine yanlışlıkla tıkladım yakınımda da hic Algida noktası yok

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar kardeşimin hesabında hiçbiri düşmüyor şaşkınım, uygulamadan tanımladık ama boşa gitti nogger, carte dor, ne yapsam da olmuyor. Kampanya hemen biterse kodları hesaba tanımlayayım diye classics ve twister da eklemiştim onlar bile düşmüyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sirswager -- 2 Nisan 2022; 15:48:46 >
    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • aynı hesaba aynı dondurmadan 1 tane tanımlanıyor sanırım. bende fazladan algida boom boom var, takas yapabiliriz fazlası olan arkadaşla

• sirswager kullanıcısına yanıt

Bende de aynısı geçerli. Kartıma iki ürün tanımladım. Sanal markette deniyorum, ikisi de düşmüyor.

• Kampanya şu anda ne durumda, ben uygulamaya girdigimde kod vs alamiyorum. Eskiden kalma 1.395 puanim var bunlarla sepete eklesem illa bakkaldan mi almam gerekecek?

• yalin1905 Y kullanıcısına yanıt

Bende de kod çıkmıyor ama davet linki ile tıklayınca kod veriyor

• 
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.