Şimdi Ara

Algida'nın Türkiye'de farklı ürünler sunması (15. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (2 Mobil) - 2 Masaüstü2 Mobil
5 sn
382
Cevap
8
Favori
48.057
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
445 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • yıllardır birçok ithal marka böyle. hele çocuk mamaları...
  • Yurtdışında yediğim popsicle ürünlerde yerken meyvenin kendisini yiyormuşum gibi lezzet veriyordu bu tür ürünlerde süt çikolata sevmem sadece meyve ve buz olacak

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Hey Jude. kullanıcısına yanıt
    Yeni cins tipler çıktı, Youtube'taki geri zekalılardan falan öğreniyorlar, birimleri algılayamamış bir de ders veriyorlar.

Bir şey bildiğiniz yok, susun bari, konunun para birimleriyle ne ilgisi var. 1 TL 8 Sterlin olabilirdi, ama İngilizlerin alım gücü 100 kat daha yüksek olabilirdi, paraların birbiriyle ilişkisinin alım gücüyle ne alakası var?

1 TL 18 Japon yeni, Japonlar diyor mu öyle demeyin onların alım gücü yüksek, bizdeki 18 yen onlarda 1 yen gibi düşünün yuh yani.
  • Ben magnumu merak ettim simdi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bunların sorumlusu hep 17 yıldır ülkeyi yöneten Kılıçdaroğlu ve bakanlarının

• Siz bide o Ürünleri dagitan arkadaşları düşünün sabah 8 aksam 9 olur 10olur cogu bölgede taşoren calistiriyolar ve tek basina calistiriyorlar hem şöför hem dağıtıcı hem tahsilatci yazık o sicakta

• Öne çıkarın herkes görsün

Bunu gördüğümden beri almıyorum böyle kutu dondurma
  • keci sutu alarak dondurmanizi kendi evinizde yapabilirsiniz, harika oluyor... Keci sutunu de gunluk almaniz gerekir, zira Turkiye`de sadece gunluk sutler gercek suttur.
  • Avrupa'da meyve suyu yoksa durumları bizden daha kötü.

İçerdiği meyve oranlarına göre sıralama yapıyorum:
    Meyve suyu > meyve nektarı > meyveli içecek > aromalı içecek
    https://www.gidahatti.com/meyve-suyu-meyve-nektari-ve-meyveli-icecek-arasinda-ne-fark-var-130136/
  • Wolf_263 kullanıcısına yanıt
    Şeker koymasalar o aromalı içecekler gerçekte sağlığa en zararsızı olur.
    Taze sıkılmış veya hazır meyve suları, şekerle beraber sağlığın en büyük düşmanlarından biridir. Özellikle çocuklara içirmek büyük akılsızlık.

O yüzden meyve koymadıkları için üzülmeyin, şeker veya fruktoz koymalarına üzülün.
  • zortak Z kullanıcısına yanıt
    Meyve suyu hariç hepsine şeker konuluyor.
    Ne demek istendiğini anlayamadım.
  • Sadece Algida değil bütün ürünlerde var bu kalitesizleşme, bütün aburcuburların tadları artık aynı oldu nerdeyse, bi reklamda yeni formülü ile şimdi daha lezzetli diyorsa hah tamam iyice sı....lar diyorum. Ülker gofretin, haylayf'ın eski lezzetleri nerdeee. Fiyatı sabit tutmak için habire bişeylerden kısıyolar.
  • 9600_G_T kullanıcısına yanıt
    55 derecede de bekletirler

• Wolf_263 kullanıcısına yanıt
    Anlatmaya çalıştığım içinde yüzde 100 meyve suyu bile olsa o şeker ve fruktoz miktarlarıyla sağlığa büyük zararı olmaya devam edecek.

Bu tarz ürünlerin içinde sağlık arayanların dünyadan haberi yok.
  • quote:

Orijinalden alıntı: zortak

Yeni cins tipler çıktı, Youtube'taki geri zekalılardan falan öğreniyorlar, birimleri algılayamamış bir de ders veriyorlar.

Bir şey bildiğiniz yok, susun bari, konunun para birimleriyle ne ilgisi var. 1 TL 8 Sterlin olabilirdi, ama İngilizlerin alım gücü 100 kat daha yüksek olabilirdi, paraların birbiriyle ilişkisinin alım gücüyle ne alakası var?

1 TL 18 Japon yeni, Japonlar diyor mu öyle demeyin onların alım gücü yüksek, bizdeki 18 yen onlarda 1 yen gibi düşünün yuh yani.
    cahil insanlardaki bu özgüvene bitiyorum.
  • Hey Jude. kullanıcısına yanıt
    Haha 5 kere falan okuduğun halde bile anlayamadın değil mi? Youtube'dan öğrendiklerinle çelişince çemkiriyorsun hemen.

senin anlıyacağın şekilde anlatayım, paramızdan 2 sıfır atarsak onların yaklaşık 15-20 katı zenginleşirdik ne güzel, kimsenin kafası çalışmıyor :)))

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zortak -- 13 Haziran 2019; 22:39:53 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: zortak

Haha 5 kere falan okuduğun halde bile anlayamadın değil mi? Youtube'dan öğrendiklerinle çelişince çemkiriyorsun hemen.

senin anlıyacağın şekilde anlatayım, paramızdan 2 sıfır atarsak onların yaklaşık 15-20 katı zenginleşirdik ne güzel, kimsenin kafası çalışmıyor :)))
    youtube'da kim neyden bahsediyor bilmiyorum ama sen harbiden cahil bir insansın kardeşim. yurtdışına her yıl çıkıyorum, türkiye'de ticaret yapıyorum. anlayamadığın konular hakkında yorum yapıp komik duruma düşme. burada konudışı diye kimse aldırış etmiyordur ama başkasının önünde yapma bence.
    ingilterede etin kilosu 6 sterlin, türkiyede 50 tl. biz meeğersem çok zenginmişiz eti 6 sterline yiyormuşuz.
    allah'ım sabır ver ya.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hey Jude. -- 13 Haziran 2019; 22:45:48 >
  • Arkadaşlar elimiz mahkum mısır şurubu kullanıcaz istesenizde istemesenizde olabildiğince bilinçli beslenin mısır şurubu hem maliyet açısından ucuz hemde kanser ediyor her iki tarafta kar ediyor hem gıda sanayisi hemde ilaç sanayisi karlı çıkıyor o koruyucu denen zerzavatları saymıyorum bile.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Arkadaş var İngiltere'de. Çekip atacak fotoğrafı. Bakalım ne çıkacak sonuç.

• En çok tükettiğim ürün vazgeciyorum golf brovo alacam bundan sonra Magnum da güzel oda olabilir

• 
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.