Şimdi Ara

algida reklamları

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
468
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • reklamları öyle güsel yapıki bu algida diğer dondurmaların neden fazla satmadığı ortada yane
    varmı bu reklamları beğenmeyen yada eksik bulan
    bence konuları cok güsel işlio ve paylaşmak güseldir dio aşk diyoo
    daha ne desin yane
    böyle güsel reklam görmeye hasret kalmıştım teşkrlr algida

birde bu reklamların müziklerini nerden bulabilirim ??? yardımcı olurmusunuz :)))
    şimdiden saolun :)

• nezaman bir konu hakkında foruma bi topic açmaya niyetlensem açılmış oluyor.

tamamen katılıyorum nerde rocky golf nerde algida reklamları.geçen yılda cornetto şarkısı çok tutmuştu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi seso81 -- 30 Nisan 2005, 1:36:02 >
  • Bakmadım amawww.reklampark.com da olması lazım.
    Ayrıca Kızgın kumlardan serin sulara atlamak çok popüler bir slogan oldu bence...

Bu da link...
    http://www.reklampark.com/index.php?S=algida&mod=Search&x=12&y=12

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi El Turco -- 30 Nisan 2005, 1:50:05 >

• acaba gecen yılki cornetto reklamının
    şarkısını nerden bulabilirim???
  • bencede reklam çok şahane ama her zaman aşkı tema olarak almış, hani o ilk alevlenme anına yer vermiş. bide başka duyguları ele alsalar iyi olurdu
  • o zaman işin tadı çıkmaz
    her zaman başlangıçtaki ilginçliği işlemekte çok iyi ediyor bence....
  • Muhteşem bir reklam. Orada, o ortamda, o insanlar arasında olmak için neler vermezdim. Tam özlenilen, istenen tatili, yazı vurguluyor. Çok çok başarılı bir reklam.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • ülker golf ün reklamı nedir öyle rezalet hatta berbat zaten ülkerin reklamları çoğu saçma birde ne o rodeo erkeği MIISSTAFA ne kadar saçma Mustafalar yandı sütünü içtinmi dönemi bitti artık çikolatanı yedinmi var
  • valla gercekten izledikce canım cornetto cekio yaa
    öyle güsel ve etkileyici bi reklam olmuşki özellikle işledikleri konu yane aşk cok güsel ifade edilio :)))
    hastayım algida reklamlarına
    seni seviyorum algida :)))
  • Bi reklamı daha vardı ama kaç yıl önce olduğunu hatırlamıyorum.Bi adam temizlik yaparken Cornetto'yu robotun eline yerleştriyordu olay da işte o an başlıyordu."Aşkımla erirmisin,öpücük verirmisin" böyleydi.Bence de güzel reklamları var.
  • REKLAMDA GÜZEL DONDURMALARDA...
  • Evet Algida reklamları cidden güzel. Ülker de güzel reklamlar yapıyordu ama son zamanlarda "Mustafa" ve "Golf" reklamlarıyla tek kelimeyle z.çtı.
  • hele o gökova /akyaka da çekilen reklam çok güzel resmen cennetten bir görüntü herşey çok güzel hoşuma gitti yani...
  • quote:

Orjinalden alıntı: LORD_DIABLO

Bi reklamı daha vardı ama kaç yıl önce olduğunu hatırlamıyorum.Bi adam temizlik yaparken Cornetto'yu robotun eline yerleştriyordu olay da işte o an başlıyordu."Aşkımla erirmisin,öpücük verirmisin" böyleydi.Bence de güzel reklamları var.

evet o reklamı bende biliyom çok güzel reklamdı
  • valla yanlış hatırlamıyosam bu aşkımla erirmisin(nil'ciğimin söylediği) şarkıyı ben algidanın sitesinden indirmöiştim
  • 
Sayfa: 1

Benzer içerikler

- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.