Bazi marketlerde var o uygulama zaten alacagin zaman sepete eklediginde haritada gösteriyor o marketleri. Benim herzaman gittigim market var abi algidadan dondurma alacam tamam göster QR kodu diyo Kendi uygulamasinda okutuyo. Bu kadar tamam al diyo aliyom < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
[YENİ] ALGİDA UYGULAMASI BEDAVA 3000 PUAN (7. sayfa)
-
-
Arkadaşımıza teşekkür ederim.konuyla ilgili bir şey soracaktım.ben hangi bakkala gittimse alamadım anlamıyorlar.alabilenler lokasyon ve isim olarak bakkalı tarif edebilir mi? şimdiden teşekkürler
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
lokasyon değilde herkes farklı yerde sonucta bakkala ne diyip alıyo onu sormak gerek
-
Hocam bazı bakkallar hayatında ilk defa Algida yada QR okutma ifadelerini duymuşcasına tepki veriyor.o yüzden lokasyon sordum.atıyorum Bağcılar, keleş market gibi yazılsa birçok kişiye faydası olur
Nasil yaptin bunu hocam algida yiyorsun surekli sanirim
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
"el elin eşeğini türkü çağırarak ararmış" aynen
-
İnternetini kullanamayacak varsa noma gönderebilir mi? 😏
magnum çubuğundan yaptım hocam. birde büyük boy dondurmalarında içinde kod çıkıyor meyve şöleni karamel kurabiye 800 ml olanlarında
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Uygulamadaki haritada görünen bakkallara gidip de "o neymiş gardaş bizde yok " tepkisiyle karşılaşan oldu mu yoksa orada görünen bakkallar konudan haberdar mı? Ona göre gideceğim.
-
Hocam tam olarak bunu diyorum.alabilenler en azından ilçe market yazsa çok iş görecek
Teşekkürler, faydalandık.
-
Bitmiş. Kodlar stokluymuş sanırım, stok kalmadı diyor. Keşke üçer beşer alanlar açgözlülük yapmasaydı da daha fazla kişi faydalanabilseydi...
Hani bunlar sütlü buzdu mağmıt emmi 😀 bedava sirke baldan tatlıdır mi deyon? 😂
herkes faydalansın diye paylaştık umarım gerçekten ihtiyacı olanlar kullanabilmiştir.
-
yine mi soru
beleşse alırız tabi, birine ikram ederiz.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
@lenskuresi
çekçiler yüzlerce fake hesap açıp internet paketlerini satacaktır.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
-
stoklarımızda tükenmiştir diyor , bitti mi acaba ?
-
Fake hesap için de yeni no mail gerekiyor demekki yöntemi biliyorsun çaktırmadan 😬
Stok kalmamıs :)
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X