< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
[YENİ] ALGİDA UYGULAMASI BEDAVA 3000 PUAN (9. sayfa)
-
-
Eyvallah 🤙🏻
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
LÜTFEN İLK SAYFAKİ ÖNE ÇIKAR BUTONUNA BASIN VE DAHA ÇOK İNSANA ULAŞSIN PAYLAŞIMCI OLUN BEDAVA KOD ZATEN 🤙🏻
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Teşekkürler faydalandım.
Eyvallah faydalandık
Ne demek hocam -
Süper hocam :)
Köye gittiğimde internet iyi oluyor 😅 kaptım gene eyv
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HDogus -- 8 Eylül 2023; 14:57:14 >
ne demek hocam herkes paylaşmalı böyle şeyleri :) öne çıkaralım lütfen
-
LÜTFEN İLK SAYFAKİ ÖNE ÇIKAR BUTONUNA BASIN VE DAHA ÇOK İNSANA ULAŞSIN PAYLAŞIMCI OLUN BEDAVA KOD ZATEN 🤙🏻
-
post yukarı çıksın
-
Teşekkürler
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
iyi günlerde kullanın hocam
-
Dondurmaları nereden alabiliriz
Ben daha almayı başaramadm :)
Zamanında bir suru biriktirmiştim bu kodlardan hiçbir yerden alınmadığını görünce daha da bulasmiyorum
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
İnternet için kullanıyorum bende
Bursa nın en batısında bulunan bir ilçede Mutlu Market isimli dükkan yardımcı oluyor 😀
Algidaya İl İlçe Mahallesi bilgisi vererek size yakın olan hangi bakkallar veriyor diye sorun. Sizin bölgeye bakan Algida elemanı telefonla geri dönüş yapıp söylüyor hangi bakkalların verdiğini. Ben zamanında sormuştum 2 adet bakkal adı söylemişti arayan kişi. Gerçekten de ikisi de hiç sorun çıkarmadan veriyor.
Aynı şekilde Nescafe için sormuştum yine bölgeye bakan kişi aramıştı hangi bakkalın verdiğini söylemişti. Gerçi o bakkal kadın arada kıllık çıkarıyor ama neticede alınıyor.
Bu konuda sınıfta kalan kesinlikle PepsiCo. Defalarca sordum her seferinde en kısa sürede geri dönüş yapacağız dediler ama herhangi bir geri dönüş yapılmadı. 2 adet hediye Ice Tea var KazandıRio hesabımda ama hiçbir yerden alamıyorum. Bakkal bakkal gezen elemanı yakaladım sokakta en sonunda onu sıkıştırdım adamın kendinden haberi yok. Ben ona soruyorum o bana soruyor. En sonunda Ticaret Bakanlığına şikayet ettim bunlar tüketiciyi kandırıyorlar 1,5 litre içecek alana 1 litre bedava içecek veriyoruz diye reklam yapıyorlar ama vermiyorlar dedim bakalım ne olacak.
-
Teşekkürler hocam, yüklendi puan
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X