Şimdi Ara

Algida #YazBaşlasın (136. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3.192
Cevap
49
Favori
80.191
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
26 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 134135136137138
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: inexo

demek ki migros yahut algidadan bir kişi konuyu takipte

O kişi de aşırı kuralcı. Hemen ihbar ediyor şirkete.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Dün burada paylaşılan kod ile daha önce kullandığım kart ile cornetto ve nugger wineer Aldım önceden hiç bu dondurmalardan almamıştım sadece magnum düşüyordu şimdi size özel kampanyalar Bölümü'ne baktım orada bu iki dondurma görünüyor eskisi gibi şifresiz düşer mi ki

• sucre S kullanıcısına yanıt
    Boşuna ümitlenme yarın tekrar bak dondurmaların yerinde yeller estiğini göreceksin
  • quote:

Orijinalden alıntı: omer14

nugger kodu ile.. magnum takas yapacak varsa pm yollayabilir

hangi kod lazım anlamadım ?

• quote:

Orijinalden alıntı: huzyin67

quote:

Orijinalden alıntı: satem

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Furkan

quote:

Orijinalden alıntı: dolcia

Jetten denedim olmadı kartı okuttum sonra dondurmayı okuttu fiyat düşmedi biri ayrıntılı anlatsa jet kasadan yapma işini :(

1 adet ürünü normal kasadan şifre ile aldıktan sonra jet kasadan normal alışveriş yapar gibi Money kartınızı okutup alışveriş yapıyorsunuz. Ödeme tipini seçtikten sora tutar düşüyor.

normal kasadan şifreyle dondurma aldık o gün diyelim. ondan sonra o gün jetkasaya geçip başka bir dondurma mı alabiliyoruz yoksa normal kasadan şifreyle bir dondurma aldıktan sonra artık diğer günler normal kasadaki kasiyerlerle uğraşmadan jetkasadan dondurma mı alabiliyoruz? ayrıntılı açıklayın lütfen de kasiyerlerle papaz olmayalım artık :)

Hocam,normal kasadan şifreyle bir dondurma aldıktan sonra ertesi günden itibaren diğer günler normal kasadaki kasiyerlerle uğraşmadan artık hergün jetkasadan dondurma alabiliyoruz.

şifre girmeden otomatik mi oluyor yoksa hergün için yeni şifre almamız mı gerekiyor?

bro hergün yeni şifre alman gerekiyor ama habire kampanya şartları değiştiriyorlar. millet ilk günler abandı kampanyaya. artık 1 karta 3 tane dondurma veriyor. farklı çeşit olursa 1 günde alabilirsin. aynı çeşitler için hergün migrosa gitmen gerekiyor.

• trapper54 T kullanıcısına yanıt
    swarmla falan uğraşma hocam, hangi kod lazımsa pm den atayım.

• 1 tane Cornet kodu lazım. Verebilecek var mi?

• quote:

Orijinalden alıntı: johnymu

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Jetten denedim olmadı kartı okuttum sonra dondurmayı okuttu fiyat düşmedi biri ayrıntılı anlatsa jet kasadan yapma işini :(

1 adet ürünü normal kasadan şifre ile aldıktan sonra jet kasadan normal alışveriş yapar gibi Money kartınızı okutup alışveriş yapıyorsunuz. Ödeme tipini seçtikten sora tutar düşüyor.

normal kasadan şifreyle dondurma aldık o gün diyelim. ondan sonra o gün jetkasaya geçip başka bir dondurma mı alabiliyoruz yoksa normal kasadan şifreyle bir dondurma aldıktan sonra artık diğer günler normal kasadaki kasiyerlerle uğraşmadan jetkasadan dondurma mı alabiliyoruz? ayrıntılı açıklayın lütfen de kasiyerlerle papaz olmayalım artık :)

Hocam,normal kasadan şifreyle bir dondurma aldıktan sonra ertesi günden itibaren diğer günler normal kasadaki kasiyerlerle uğraşmadan artık hergün jetkasadan dondurma alabiliyoruz.

şifre girmeden otomatik mi oluyor yoksa hergün için yeni şifre almamız mı gerekiyor?

bro hergün yeni şifre alman gerekiyor ama habire kampanya şartları değiştiriyorlar. millet ilk günler abandı kampanyaya. artık 1 karta 3 tane dondurma veriyor. farklı çeşit olursa 1 günde alabilirsin. aynı çeşitler için hergün migrosa gitmen gerekiyor.

Bedevecii :))

• dün ilk defa katıldım, nugger ve cornette disc aldım.
    bugun 24 saat geçmesine ragmen yeni kod vermiyor.
    sayemizde tek telefon katılıma mı çektiler acaba?
  • Özelden mesaj atarak kod isteyen arkadaşlar oluyor, elimden geldiğince göndermeye çalışıyorum.
    Ama elimdeki kodlar çok az kaldı. Bundan sonra mesaj atanlara sadece 1 tane kod göndereceğim.
    Bİrden fazla kod isteyenlere cevap yazmayacağım.
    Hatta mesaj atmak yerine başlığa yazılsa daha iyi olur, elinde fazladan kod olan bir çok arkadaş var,
    eminim onlar da yardımcı olacaktır.

Mesajlara her zaman cevap veremeyebilirim, lütfen sitem etmeyin.
    Özellikle 5 ten sonra kod gönderemiyorum. Herkese afiyet olsun.

• 2-3 adet magnum kodu lazım. Elinde fazla olan pm den verirse iyi olur.
  • elinde fazla kodu olupda kullanmayacak arkadaşlar varsa kod alabilirmiyim acaba..bugün annemin kartıyla da dondurma alıp ona ısmarlayayım diorum=))saygılarımla..
  • Bana da 1 adet Cornet kodu lazım.
    Özelden yazan olursa çok sevinirim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi guven35 -- 27 Nisan 2016; 13:50:01 >
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: johnymu

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Bedevecii :))

türkiyede kazık atan çok olunca, bedava işe yarar ne bulsak abanıyoruz

• Bu arada açıktan kod yazan hayır sever birinin yazdığı kodlardan almıştım. Fakat Cornet kodu geçmedi ve kasada ayıp oldu. Demek ki aynı kodu başkası kullanmış.
    Lütfen PM'den yazın da aynı kodu birkaç kişi kullanmaya kalkmasın.
  • hiç dondurma alınmamış kartım var
    3 üründen de 1'er kod gönderen olursa alalım biz de
  • quote:

Orijinalden alıntı: pinemil

elinde fazla kodu olupda kullanmayacak arkadaşlar varsa kod alabilirmiyim acaba..bugün annemin kartıyla da dondurma alıp ona ısmarlayayım diorum=))saygılarımla..

Pm atabilirsin, validenin ellerinden operim

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • kod isteyen arkadaşlar pm atabilir , her dondurmadan ortalama 15 kod daha var elimde.
    Düzeltme: Kod kalmadı arkadaşlar .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi einlied -- 27 Nisan 2016; 15:40:58 >
  • einlied kullanıcısına yanıt
    Arkadaşa teşekkür ederim

• einlied kullanıcısına yanıt
    VARSA 3 ADET ALABİLİRMİYİM
    1 NOGGER 1 KORNET 1 MAGNUM
  • 
Sayfa: önceki 134135136137138
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.