Şimdi Ara

Algida #YazBaşlasın (146. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3.192
Cevap
49
Favori
80.153
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
26 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 144145146147148
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: gül_mcd

3 ayri yeni kart ile 3 ayri dondurma aldim ayni kart ile sadece 1 cesit oluyor denedik olmadi 2.cesit
    peki yarin yine o kartlarla kod ile 1 dondurma alabilirmiyim bilgisi olan varmi ?

Normali kodla ve yeni kartla üç farklı dondurma alabilmeniz. Ama migros kasalarında bazen hiç dondurma alınmamış karta bile dondurma vermeyebiliyor

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Azstek

1 numaraya 1 kod 1 kart 1 dondurma yani değil mi? Yani kampanya şartlarında yazan olması gerektiği gibi açıksız hilesiz?

Bir yeni karta aynı gün 3 farklı kodla üç farklı dondurma alınabilir tabi bir defalık

• magnum kod yollayacak olana şimdiden teşekkürler 1 adet lazım?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BèRuTTì -- 2 Mayıs 2016; 16:48:04 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Dragon Fighter kullanıcısına yanıt
    Yeni kart derken? Ben kart aldım aktif ettim 1 tane dondurma aldım şimdi 2 tane daha alabilir miyim?
  • Ben ilk defa kod alacağım ama site direkt algida'nın sitesine yönlendiriliyor. Nereden alabiliriz bu kodu?
  • Vay arkadaş o kadar kod biriktirdim utanıp gitmedim migrosa Kampanya ne hale geldi

• Azstek cok tesekkur ederim ogrenmek istedigim buydu kod var akrabalardan tel no ile aldik eskiden her kart 3 sorunsuzdu artik bunada sukur..

Dragon fighter denedik kasiyerle mudur geldi hemen her kart 1 tane dedi israrla denettim olmadi kendi tanidigim kasiyer ilede denicem suan il disindayim bakalim onda sorun olcakmi

• quote:

Azstek cok tesekkur ederim ogrenmek istedigim buydu kod var akrabalardan tel no ile aldik eskiden her kart 3 sorunsuzdu artik bunada sukur..

Dragon fighter denedik kasiyerle mudur geldi hemen her kart 1 tane dedi israrla denettim olmadi kendi tanidigim kasiyer ilede denicem suan il disindayim bakalim onda sorun olcakmi

Az önce denedim kodlu veya kodsuz daha önce almış karta vermiyor

• quote:

Orijinalden alıntı: braveheartgs43

quote:

Azstek cok tesekkur ederim ogrenmek istedigim buydu kod var akrabalardan tel no ile aldik eskiden her kart 3 sorunsuzdu artik bunada sukur..

Baska migrostayim suan kasiyerle tartistik daha once kullanilmis karta kodla bile dondurma vermedi demekki 1 kart 1 kod ve o kart artik kullanilmiyor

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: braveheartgs43

quote:

Baska migrostayim suan kasiyerle tartistik daha once kullanilmis karta kodla bile dondurma vermedi demekki 1 kart 1 kod ve o kart artik kullanilmiyor

Ben daha önce magnum ve cornetto aldığım karta 1 saat önce vinner aldım

• Arkadaşım her gün aynı kartla dondurma alıyor. Tanıdıklarının telefon numarasıyla kod alıp.
  • swarm ile mi alınıyor kod ?
    gönderin kod bize de :D
  • baskankim B kullanıcısına yanıt
    Usta fisi goster dondurmayi herkes gosteriyor

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Daha önce kampanya kullanılmamış kartlarla 1 günde 3 farklı dondurma alabiliyorsunuz.

• alemburda34 kullanıcısına yanıt
    Ss paylaştığımda yüzünüzün alcağı ifadeyi çok merak ediyorum:)

• 2 migros 1 mudur ve 2 kasiyer ile tartistim kesinlikle vermiyorlar inatla denettim daha once katildiniz demesine ragmen kodu verdim dusmedi akrabalarin 10 karti vardi sadece 6 adet alabildik kodda var yarin gidip denesem vermezler eski kendi kartimla denedim onada vermedi sizler basil aliyorsunuz anlamadim

• lnsurgent kullanıcısına yanıt
    Hergun gidip ayni sekil alabilir misin? Ayni kartla

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: alemburda34

Hergun gidip ayni sekil alabilir misin? Ayni kartla

zaten alıp satıyorum bile, bakkalcıya satıyorum bile
  • dont feed the trolls

• quote:

Orijinalden alıntı: lnsurgent

quote:

Orijinalden alıntı: alemburda34

Usta fisi goster dondurmayi herkes gosteriyor

tek kodla 3 de düşüyor

Herkes günceli konuşuyor. Neden eski fiş paylaşıyorsun. 7gün önce alıp almadığını naptın millet

• 
Sayfa: önceki 144145146147148
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.