Şimdi Ara

Algida #YazBaşlasın (155. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3.192
Cevap
49
Favori
80.152
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
26 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 153154155156157
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Pm ile kod alabilirim.Hayrına veren olursa

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • bitti

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AseA34 -- 8 Mayıs 2016; 16:50:12 >
  • Pm atanlara kod verebilirim

Bitti

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BÜNYANLI38 -- 8 Mayıs 2016; 15:34:42 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Dun kartlarıyla dondurma alanlar bugün kodsuz alabiliyor.

• berkay956 B kullanıcısına yanıt
    Denediniz mi?

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: berkay956

Dun kartlarıyla dondurma alanlar bugün kodsuz alabiliyor.

İllaki dün mü alınması lazım. Birkaç gün önce alınsa alınmıyor mu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi marmarali_55 -- 8 Mayıs 2016; 17:54:43 >
  • Kod isteyen pm atsın arkadaşlar

Son dört kod (3adet nogger, 1adet cornetto)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nolduya -- 8 Mayıs 2016; 19:55:17 >
  • Denedim. Size özel kampanyaları kontrol edip gidin migrosa.

• Bende dün kartla ilk kez kodla almıştım bugün kartla kodsuz aldım bedavaya verdi

• Cumartesi dondurma alınca pazar da alınıyor kampanyayı silmiyolar ama yarın siliniyor arkadaşlae merak etmeyin :)

• yarın Migroslar kapanınca, kampanya bitiyor değil mi
  • Bugun ıkı mıgrosa gittim bır kod ve bir kartım vardı ama yok alamadım arkadaş.ılki jetti gorevli jetlerde geçmiyor olabilir dedi normal migrosa gittim ıkı mıgrosta hiç duymamıştı,gorevli kod fazla uzun nereye giricez ki filan derken tek kasaydı millet oflamaya başlayınca bıraktım.alamadık yani iki yer gezip nasıl kampanya ise çalışanlar bilmiyor

• Arkadaşlar bir karta ait telefon numarasını değiştirip değiştirdiğimiz numarayı daha önce hiç dondurma almadığımız bir karta tanımlatarak kayıt yaptırırsak kampanyadan faydalanabilir miyiz?deneyen ya da bilgisi olan varsa paylaşabilirse çok iyi olur, teşekkürler.
  • Evrekas kullanıcısına yanıt
    10 Mayıs son diye biliyorum. 10 Mayıs günü de dondurma alabilirsiniz.

• Bir şey sormak istiyorum tam açıklamada o kısmı göremedim ,mesaj atılan telefon ile kartın telefonu aynı mı olmalı?kart fiziksel olarak yoksa numara soylesek yeterli olur mu?
    Eşimin kartı kaybettik hep numara soyluyorduk yetiyordu money için benimkinde ise numara eski kart benim adıma değildi değişmemiştim alamayacakmıyız şimdi?

• quote:

Orijinalden alıntı: latteee

Bir şey sormak istiyorum tam açıklamada o kısmı göremedim ,mesaj atılan telefon ile kartın telefonu aynı mı olmalı?kart fiziksel olarak yoksa numara soylesek yeterli olur mu?
    Eşimin kartı kaybettik hep numara soyluyorduk yetiyordu money için benimkinde ise numara eski kart benim adıma değildi değişmemiştim alamayacakmıyız şimdi?

1- şifre ile money kart uyışması gerekmiyor. Forumda millet şifre paylaşıyor.

2- Fiziki kart olmadan olmuyor, yeni bir kart alıp eşinizin hesabına tanımlayanilirsiniz. Migrosta 1 tl, PO da bedava money kartlar.

• quote:

Orijinalden alıntı: latteee

Bugun ıkı mıgrosa gittim bır kod ve bir kartım vardı ama yok alamadım arkadaş.ılki jetti gorevli jetlerde geçmiyor olabilir dedi normal migrosa gittim ıkı mıgrosta hiç duymamıştı,gorevli kod fazla uzun nereye giricez ki filan derken tek kasaydı millet oflamaya başlayınca bıraktım.alamadık yani iki yer gezip nasıl kampanya ise çalışanlar bilmiyor

Mjette de geçiyor, kasiyerlerin bilgisizliği tamamen, 6 girişle başlatması gerekiyordu sanırım, önceki sayfalarda detaylı açıklama vardı.

• 52 sayfa mesaj bir dondurma için mi
  • quote:

Orijinalden alıntı: etk7

52 sayfa mesaj bir dondurma için mi

Ben 2000 den fazla aldim şahsen

• quote:

Orijinalden alıntı: etk7

52 sayfa mesaj bir dondurma için mi

1 dondurma için değil.

1000 dondurma için.

• 
Sayfa: önceki 153154155156157
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.