Şimdi Ara

Algida #YazBaşlasın (16. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3.192
Cevap
49
Favori
80.164
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
26 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Jn-Snow

Gidip money kartımla Kod vermeden her gün 1 er tane Magnum cornet ve Noger alabiliyorum kampanya tanımlanmış ondan galiba..

3 fişte ayrı ayrı geçiriliyor değil mi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: ali222

quote:

Orijinalden alıntı: balci1987

arkadaşlar yazbaşlasın.com dan yeni şifre almak için gece 12 den sonra gün atlaması yeterli. mesela şimdi şifre aldınız yeni şifreyi almak için yarın bu saati beklemenize gerek yok. gece 12 den sonra veriyor

Sifre alinabilir ama sartlarda her dondurma alimindan sonra 24 saat gecince yenivdondurma alinabilir diyor. Yoksa kod da bloke olur diyor

hergün 00.01 itibaren yeni kod alabilirsin kodjn bloke olması aynı gün iki kod alamazsın diyor sana sifreyi vermiş nasıl bloke edecek

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Adamlarher gune bir dondurma demis ama acgozluler doymuyor gunde 20 tane almaya calisiyor. 1-2 gune kampanya patlar sonra herkes aglar

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Aynı kartla farklı iki dondurma alabilir miyiz Cornetto ve magnum gibi

• disc codu verebilecek var mı 2 tane ?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Rechargeable

Aynı kartla farklı iki dondurma alabilir miyiz Cornetto ve magnum gibi

alırsın

• Money club kartim yok, nasil alacagim? Kodu aldim, sadece kodla alabilir miyim migrostan?

• quote:

Orijinalden alıntı: RuiNatioN

Money club kartim yok, nasil alacagim? Kodu aldim, sadece kodla alabilir miyim migrostan?

Mutlaka money club kart olması gerekiyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: RuiNatioN

Money club kartim yok, nasil alacagim? Kodu aldim, sadece kodla alabilir miyim migrostan?

alamazsın money club kart şart

• Disc koduna magnum kodu verilir

• az önce tek kodla üç dondurma almaya çalıştım ama sizin dediğiniz gibi yapamadım. arkamda kuyruk oluştu 10 dk uğraştık kasiyerle. 1 kodla bir tane alabildim. o açığıda kapatmışlar boşuna uğraşmayın...

her gün 1 koda 1 dondurmaya talimiz yineee

• 3 farklı kart ile 3 ayrı şifre ile (1. karttan magnum ikinci karttan cornetto ucuncu karttan magnum) almayı denedim fakat ilk karttan magnumu alırken digerlerini alamadim, sorun ne??? hep beni buluyor galiba dün dondurma falan da almadım kartlarla hiç bir işlem yapmadım, arkadaslara rezil oluyoruz yeter artık

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • geçenlerde 100 tane kod satan arkadaş nerde
  • quote:

Orijinalden alıntı: Soickan

az önce tek kodla üç dondurma almaya çalıştım ama sizin dediğiniz gibi yapamadım. arkamda kuyruk oluştu 10 dk uğraştık kasiyerle. 1 kodla bir tane alabildim. o açığıda kapatmışlar boşuna uğraşmayın...

kapanma yok ben aldım farklı kart kullanın bi şifre ile 3 dondurma alıyorsunuz
  • 1 kart 2 şifre ile 2 dondurma alabilir miyiz

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: malaustası

quote:

az önce tek kodla üç dondurma almaya çalıştım ama sizin dediğiniz gibi yapamadım. arkamda kuyruk oluştu 10 dk uğraştık kasiyerle. 1 kodla bir tane alabildim. o açığıda kapatmışlar boşuna uğraşmayın...

kapanma yok ben aldım farklı kart kullanın bi şifre ile 3 dondurma alıyorsunuz

az önce denedim arkadaşım yalanmı söyleyecez...

siz aldığınız sürede belki çalışıyordu ama şu an çalışmıyor. senin gibi bende arkadaşları bilgilendirmek için yazıyorum ama sen ısrarla ben aldım diyorsun. tmm almışındır ve bende sana inanarak denedim ama olmadı. kapatmışlar işte neyini kasıyorsun anlamıyorum...?

• quote:

bende alamadım

• quote:

Orijinalden alıntı: bilalcan94

1 kart 2 şifre ile 2 dondurma alabilir miyiz

1 Money Club kart ve 3 farklı dondurma kodu ile her gün 1 Magnum, 1 Cornetto, 1 Nogger alabilirsin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: efem-35

quote:

Orijinalden alıntı: balci1987

quote:

Orijinalden alıntı: efem-35

quote:

Orijinalden alıntı: bhtyrmtl

Farklıydı ama önemli olan şifresiz nasıl geçtiği?

olay çözüldü
    sen ilk sifreyi veriyorsun money kartina kampanya işleniyor ve tek sifre ile 3adet farkli dondurma alıyorsunuz ister ayni anda ister tek tek al biruncisi şifreli aliniyor diger farkli 2dondurmaya sifre yok gerekmiyor afiyet olsun bu dikkatin icin tsk. ler arkadaşım

nasıl şifresiz geçiyor. bizim burdaki migrostaki kasiyerler şifre istiyor. ikinci ve üçüncü de

yukarıda adam sifresiz almış
    karta şifreyi işletince 3farklı dondurma alıyorsun adam ilkini şifreyle almış ve kartına özellik işlenmiş yukarıda size özelde ne yazıyor diye yazdım orada tanım yazıyordur görmedim ama tek şifreyle 3 farklı dondurma alınıyor birincisi şifre ile diğerlerini şifresiz alabilirsiiniz benim merak ettiğim diğer iki farklı dondurmayı joker kasadan alabilirmiyiz....

Bende migrosa gittim bugun şifresiz alacam dedim duşecek dedim duşmedş kasiyer de tip tip baktı normal parayı verdim çıktım boşu boşuna gitmiş oldum

• Kasiyerler zaten şifreli bile vermek istemiyor , 1 şifre ile günde en fazla bir dondurma alınıyor başka alınamıyor, birçok şey denettim olmadı iptal edemem dedi dondurmanın parasını vermek zorunda kaldım.
  • 
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.