Şimdi Ara

Algida #YazBaşlasın (14. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3.192
Cevap
49
Favori
80.163
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
26 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • yazbaslasin sitesine gittiğim zaman IIS defautl sayfası açılıyor sizde de öyle mi ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • dondurmasını almış bir vatandaş money sitesinde size ozel bölümünden dondurma yazisini buraya ekleyebilirmi

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • einlied kullanıcısına yanıt
    eğer sen bir saygısızlık yapmadıysan, müdürün tavrının yanlış olduğunu düşünüyorsan ara merkezi şikayet et. migros tanıdığım en klas işletmecilere sahip zincirlerden birisidir.
  • boombip kullanıcısına yanıt
    Hayır herhangi bi ters harekette bulunmadim ,6 tane kod vardı ve 2 kartımla işlem yapmak istedim ,kasiyer müdürü aradı ve gelip kampanya bitti dedi.Israrım üzerine kodlar geçerli çıktı ve yaptığınız şey yanlış diyip sesini yükseltti.İnadina günlük gidip alacağım.

• einlied kullanıcısına yanıt
    müdür algida kodu kullananları kasiyerlere verdiği talimatla elimine etmeye çalışmış. sen de ısrar edince feyki yememiş, o yüzden sinirlenmiş. şikayet etmeni öneririm. migros gibi kaliteli bir firmada bu tip adamların yerin yok.
  • quote:

Orijinalden alıntı: einlied

Hayır herhangi bi ters harekette bulunmadim ,6 tane kod vardı ve 2 kartımla işlem yapmak istedim ,kasiyer müdürü aradı ve gelip kampanya bitti dedi.Israrım üzerine kodlar geçerli çıktı ve yaptığınız şey yanlış diyip sesini yükseltti.İnadina günlük gidip alacağım.

bir karta bir dondurma alın bir karta 3 adet dondurma elemanlara ters geliyor tamam bir anda almak istiyorsunuz tek tek alın zaten bu işler migros elemanlara ters geliyor şok geçiriyor tek tek alın....

• Merak ettiğim şey. Bu dondurmaların kodla alındığında migros parasını unileverden alacak zaten. Neyin peşindesin. Buna benzer hikayeleri önümüzdeki günlerde daha çok duyarız gibime geliyor

• quote:

Orijinalden alıntı: einlied

Facebook üzerinden şikayetini mesaj bölümünden migrosa yazın olayı anlatın migros gereken cezayı verecektir.

• Arkadaşlar bugün migrosta kasada sıra beklerken 2 önümdeki kişi moneyclub kartla 2 dondurma uzattı kampanyadan alacağım dedi,kasiyer şifre istedi,adam gerek yok sen geçir dedi .Kasiyer geçirdi düşmedi dedi,kapat fişi düşer dedi adam.Kapatınca düştü ve dondurmaları aldı gitti.Sıra bana gelince kasiyere sordum nasıl oldu ben de bilmiyorum dedi.Buna bir yorum getirebilecek var mı?
  • karta yüklü olan dondurmaları hala 3 tane alabiliyor muyuz yoksa 1 tane mi alınıyor.Yani düne göre değişiklik var mı
  • quote:

Orijinalden alıntı: bhtyrmtl

Arkadaşlar bugün migrosta kasada sıra beklerken 2 önümdeki kişi moneyclub kartla 2 dondurma uzattı kampanyadan alacağım dedi,kasiyer şifre istedi,adam gerek yok sen geçir dedi .Kasiyer geçirdi düşmedi dedi,kapat fişi düşer dedi adam.Kapatınca düştü ve dondurmaları aldı gitti.Sıra bana gelince kasiyere sordum nasıl oldu ben de bilmiyorum dedi.Buna bir yorum getirebilecek var mı?

dondurmalar ayni mıdır yoksa farklı mi di

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi efem-35 -- 15 Nisan 2016; 12:03:15 >
  • Farklıydı ama önemli olan şifresiz nasıl geçtiği?
  • Bence bu sayfayi citi yonetiyor
    Bu mesaja eklenen görseller:

Algida #YazBaşlasın

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • bhtyrmtl B kullanıcısına yanıt
    Kartındaki moneylerden almıştır o yüzdendir. Geçen gün bende almaya çalıştım kasa vermedi bende moneyden aldım. Şimdi verilen kodlar işe yarıyor ama 10 mayısa kadar her gün 1 dondurma verecek gibi duruyor ama her gün kod almamız gerekiyor. Mobilden girince ve cep telefonunu girince kod veriyor.

• 3 magnum aldım tek şifreyle nasıl oldu bende şaşırdım farklı kartlar vardı ama şifre aynıydı
  • quote:

Farklıydı ama önemli olan şifresiz nasıl geçtiği?

olay çözüldü
    sen ilk sifreyi veriyorsun money kartina kampanya işleniyor ve tek sifre ile 3adet farkli dondurma alıyorsunuz ister ayni anda ister tek tek al biruncisi şifreli aliniyor diger farkli 2dondurmaya sifre yok gerekmiyor afiyet olsun bu dikkatin icin tsk. ler arkadaşım

• quote:

Orijinalden alıntı: efem-35

quote:

olay çözüldü
    sen ilk sifreyi veriyorsun money kartina kampanya işleniyor ve tek sifre ile 3adet farkli dondurma alıyorsunuz ister ayni anda ister tek tek al biruncisi şifreli aliniyor diger farkli 2dondurmaya sifre yok gerekmiyor afiyet olsun bu dikkatin icin tsk. ler arkadaşım

nasıl şifresiz geçiyor. bizim burdaki migrostaki kasiyerler şifre istiyor. ikinci ve üçüncü de

• quote:

quote:

olay çözüldü

Siz ayni karttan bahsediyorsunuz hocam ama kimisi bir magnum sifrsiyle 3 ayri karttan magnum almis

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• beyler hep cornet kodu geliyor bana acaba ayarlanmışmı bu magnum hiç gelmiyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: balci1987

quote:

quote:

olay çözüldü

nasıl şifresiz geçiyor. bizim burdaki migrostaki kasiyerler şifre istiyor. ikinci ve üçüncü de

yukarıda adam sifresiz almış
    karta şifreyi işletince 3farklı dondurma alıyorsun adam ilkini şifreyle almış ve kartına özellik işlenmiş yukarıda size özelde ne yazıyor diye yazdım orada tanım yazıyordur görmedim ama tek şifreyle 3 farklı dondurma alınıyor birincisi şifre ile diğerlerini şifresiz alabilirsiiniz benim merak ettiğim diğer iki farklı dondurmayı joker kasadan alabilirmiyiz....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi efem-35 -- 15 Nisan 2016; 12:27:39 >

• 
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.