Şimdi Ara

#algidaylagulumse ile Swarmda Check in Yap Anında Migrostan Dondurma Kazan (27. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.017
Cevap
46
Favori
73.521
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
11 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2526272829
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bende düsmüyor karta tanımlı olan aciill yardım

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • mrrobot21 kullanıcısına yanıt
    Sanal markette sepette kaldıysa düşmüyor kontrol edin
  • Kartıma dün tanımadığım 3 kod ile ikinci sefer olmak üzere bugünde sorunsuz aldım Öğlen baktığımda mobil uygulamada indirimler silinmişti. Geri gelmiş. Ayrıca yeni kod girmek istediğimde stok yoktur uyarısı ile karşılaştım

• schizophren01 S kullanıcısına yanıt
    Hicam sanal markete hiç girmedim 2 migrosa gittim düşmüyor acaba 30 dondurmayı geçtik diyr mi vermiyor

• quote:

Orijinalden alıntı: Bir Sevdadır Türkiye

arkadaşlar rica ediyorum abartmayın. günde 10-15 tane alırsın anlarım. fasfakirsindir, 7 kardeşin vardır vs. fakat bokunu çıkarıp 33 tane almayın ki şu kampanya devam etsin. 33 tane dondurma aldım yazmış. afiyet olsun bizene demek isterdim diyemiyorum. gittiği migrosta önce dondurmaları dolaptan alırken ardından onları geçirmek için dakikalarca kasayı işgal ediyor vs. muhtemelen sorun yaşıyordur, kasa bazılarının fiyatını düşmüyordur kasiyerle gereksiz diyaloglar falan filan.
    sonra arkandan gelen ve 3-4 dondurma alacak bir diğer fırsat takipçisi senin yüzünden dondurma alamıyor. empati kurmak lazım.
    Çok güzel oluyor sıkıntı yok 368 tane zaten stok var bu saatten sonra biterse ekime bitmezse kasıma diyorum ...

• quote:

Orijinalden alıntı: Reco.

bence en büyük sıkıntı senin burada hava atar gibi yazman.

zaten 368 tane olmadığını seni tanıyan herkes biliyor. migros konusunda söylediğin yalanlardan sonra bence bu tarz konulara girmemen gerekir.
    Sana bir bomm vereyim gel anlaşak 367 taneye :)

• alabilen varmı sorunsuz biri düşmüyor demis

• quote:

Orijinalden alıntı: Reco.

yalan zaten.

günde 33 tane alıyorum diyor. son mesajında 360 tane dondurma oldu demiş.

33 alan adam 5 günde nasıl 360 tane dondurmayı nasıl yaptı diye sorarlar adama

sallıyorsun da biraz tutarlı olsun. sen 360 taneyi ispat et bir o kadar dondurma parasını da ben sana göndereceğim söz.

artık insanları kandırmaktan vazgeç.

Alıntıları Göster
    Sana benim aldığım dondurma ne ilgilendiriyor ?

Sen kendi işine bak bizim aldığımız adet sayı ile fazla takılma sonra nefes alamazsın ?

• İsteyen 1 alır isteyen 20 sizene kardeşim. Adamın hakkı var kartı var alıyor. Siz alamıyosunuz diye millete laf atmayın bari.
  • NeutronS N kullanıcısına yanıt
    18:00 civarı aldım eski kartlarla hiçbir sorun yok.
  • BlackOP kullanıcısına yanıt
    Hocam bende düşmüyor 4 gündür alıyordum bugün düşmedi

internette sepetinizde mi kaldı

Bugün ögle saatlerinde denediysen kimse alamamıştı. Sistemden silmişlerdi dondurmaları. 15:30 Civarı geri geldi.
  • NeutronS N kullanıcısına yanıt
    Hayır 19.30 da gittim vermedi şimdi baktım karta tanımladıklarımda silinmiş alırken karta tanımlı olanlar gözüküyordu ama yinede alamadım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mrrobot21 -- 16 Mayıs 2018; 20:20:43 >
  • Akşam 4 gibi Migros'a gittim Sorunsuz şekilde daha önce tanımladığım dondurmaları kartımı aldım 3 defa

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kranos -- 16 Mayıs 2018; 20:20:29 >
  • 4 karttan 3'ünde sorunsuz alındı , kartların birindeki 2 dondurma düşmedi.
    Şuan kartınıza tanımlı dondurma gözükmüyor mu?
  • Arkadaşlar 2 gündür alıyordum bu gün indirim düşmedi. Saat 3 sularında migros dan aldım, ücretini ödemek zorunda kaldım. Sıkıntı yok nasılsa yeriz ehehe

Edit : Sanırım bazı arkadaşlar yine indirimle almayı başarabilmişler. Anlık olarak değişiyor galiba
  • philosopherx kullanıcısına yanıt
    Ne zaman aldınız?
  • Travegostarı umursamayın cevapta vermeyin isterse 504343 tane aldım desin ilgi çekemeyince uğramaz daha konuya.
  • 
Sayfa: önceki 2526272829
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.