Şimdi Ara

#algidaylagulumse ile Swarmda Check in Yap Anında Migrostan Dondurma Kazan (29. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.017
Cevap
46
Favori
73.522
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
11 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2728293031
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Hocam şu 24 saat olayı varmı misal ben şimdi aldım yarın öğlen alamicakmiyim ?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 17.55 te 4 ayrı kart ile dondurmaları aldım. Sorun yoktu

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: JackSmoke

Gece 2 de petrolofisi migros larmı ne varmış. Ordan alan bile vardı. Sizde sistemde bi aksilik olmaz ise yarın sabah gidin alırsınız. Gün aşırı olsun yeterli. Tam 24 saat hesabı yok yani

• JackSmoke kullanıcısına yanıt
    Ben 24 olmadan denemiştim düşmemişti. Fakat forumda bazı arkadaşlar düştüğünü söyledi. Sanalmarketten kontrol edin en iyisi. Bugün aldıklarım düşmüyor şuan. Bakalım yarın kaç gibi düşecek.
  • sistem ilk günkü mantıkla çalışıyor ve kartlara tanımlı olan ürünler alınıyor. az önce aldım ben de. sadece yeni kod tanımlanamıyor kartlara.

• mytra kullanıcısına yanıt
    Böyle devam ederse ilk günküler sefasını, yeni başlayanlar cefasını çekecek heralde Umarım almaya devam edebiliriz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: BlackOP

Böyle devam ederse ilk günküler sefasını, yeni başlayanlar cefasını çekecek heralde Umarım almaya devam edebiliriz.
    Hocam bide sadece telefonla alabilirmiyiz?

• JackSmoke kullanıcısına yanıt
    Migros uygulamasına numara ile giriş yaptığınızda profile tıklayın. Kart numarasıyla sizin kartınız aynıysa sorunsuz alabilirsiniz. Mesela benim başıma geldi. Telefon numarasını girdigimde farklı kart numarası çıktı diye telefon ile alamadım. 2 side aynı hesaba bağlı fakat kampanya için eklediginiz kart ile aynı olması lazım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BlackOP -- 16 Mayıs 2018; 21:2:5 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: JackSmoke

Dun aksam 9 da aldim bugün 7.45 de 24 saat olayı gece 24 den sonra oluyor

• 5 dk once mağazadan dondurma aldım. İndirimler düştü, herhangi bir sıkıntı olmadı.

• BlackOP kullanıcısına yanıt
    geçtiğimiz yıl 5 gün sürmüş, altıncı gün kampanya süresince sadece tek alıma izin verilerek bir anlamda işin sonunu getirmişlerdi.

yarın 6. gün ve bakalım müdahale edecekler mi? Ama bir ay boyunca bu alımlara izin vereceklerini hiç sanmam.

• 20.30 itibari ile dondurma alındı
  • #AlgidaylaGülümse yapiyorum olmuyor sorunu nerde yapiyorum

• Mh ı aadım.diyir.ki.swarmdan gelen şifreyle.alacaksın diyorum onu migros uygulamasına kaydettim diyor şifresiz alamazsın 4 gündür alıyorum dedim diyor kampanya bugün başladı

• arkadaşım anlamadım gitti valla çok gereksiz sorular soruluyor 24 saat mevzusu bin kez soruldu yeter geçmiş mesajları okuyun biraz

• 7 adet aldim şimdi

• Ben de az önce aldım, bazı çeşitlerden kalmamış, kampanyanın bitmesi kötü oldu

• şuanki durum: yeni kod alınmıyor. ama daha önce alınan kodlar karta eklendi az önce.(bugün öğlen eklenmemişti)

öğlen money karttan silinen indirim tarihi 16 mayıs-16 haziran olarak güncellenmiş tekrar eklenmiş.
  • Benim dondurmaların üzeeine yattılar dahada migrosa gitmem

• Evet arkadaşlar saat 3 de ücretini ödeyip almıştım, indirim olmamıştı ama 15 dakika önce tekrar gittim ve sadece cornetto çeşitleri, magnum çeşitleri ve boom boom alıp çıktım indirim de geçti sadece 1 kuruş ödedim.

Not: BOOM BOOM ilk defa yedim ve efsaneymiş, bence cornetto dan daha güzel ehehe
  • 
Sayfa: önceki 2728293031
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.