Şimdi Ara

#algidaylagulumse ile Swarmda Check in Yap Anında Migrostan Dondurma Kazan (39. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.017
Cevap
46
Favori
73.528
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
11 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3738394041
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Daha alamadık kod

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: balci1987

Swarmdan kod alabilen oldumu
    Swarm'dan alabilsek siteyle yapmazdık zaten. Düzgün kampanya yap algida
  • Dondurmalar bir bir gidiyeeeaaahhhh
  • quote:

Orijinalden alıntı: abu55

Arkadaşlar kampanyanın bittiğini neden düşünüyorsunuz daha yeni başlıyor adamlar düzenleme yaptı eskileri sildi şimdi yeniden başlayacak ama sadece swarmdan checkin yaparak şifre alabileceğiz önceki açık oydu checkin yapmadan şifre alındığı için düzenleme yaptılar
    Ne bu ya 40 defa kod alıp uygulamaya mı yükleyeceğiz. Bedava diye de iyice amele işine çevirecekler
  • ben yarım saat önce aldım .şimdi uygulamadan bakıyorum hepsi silinmiş. şanslıyım tam zamanında alomışım
  • Algida bizımlee eyleniyıiihhh

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • TofixGX kullanıcısına yanıt
    Burada iki tane migros var birinde olmayanı diğerinden alıyorum zaten her çeşit yok , bir kartla farklı dondurmalardan farklı saatlerde gün içinde alabiliyorsunuz , tabi tek kartla aynı dondurmadan iki tane alamazsınız
  • Tuh be tam da marketteydim

• Şimdi karta tanıttığımız kodlar gitti mi ? Yeni kodları nasıl alacağız ?
  • TofixGX kullanıcısına yanıt
    Bence zaten olması gereken her kodun bir defa kullanılması. Böylelikle suistimal durumu fazla olmaz.

• iyice b.kunu çıkardılar işin
  • Şimdi elimde hiç kullanmadığım magnum double kodu var. Şimdi uygulamaya girsem be olur acaba
  • quote:

Orijinalden alıntı: abu55

Arkadaşlar kampanyanın bittiğini neden düşünüyorsunuz daha yeni başlıyor adamlar düzenleme yaptı eskileri sildi şimdi yeniden başlayacak ama sadece swarmdan checkin yaparak şifre alabileceğiz önceki açık oydu checkin yapmadan şifre alındığı için düzenleme yaptılar
    Alma o zaman zorla mi 😃 emek harcamadan olmuyor

• 4 ay yokum evde dolabı fulleyeceğim :D

Aylık 10 lira herhalde buzdolabı elektrik yakar.Nasıl bu dolabı daha az elektrik harcattırırız

Algida çantaları var aslında onlara buzluk koysam gideceğim yere götürürüm ama 2 saat dayanır mı

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: kranos

Şimdi elimde hiç kullanmadığım magnum double kodu var. Şimdi uygulamaya girsem be olur acaba
    Gecmis olsun 10 kez yazdik magnumsuz aliyorum diye verseydin olür müydün bu egoistlikle al iste sana da yaramadi

• Kartımda Algida clasic tanımlıydı karttan hepsi silinince tekrar algida clasic tanımlattı kaydedildi ama gözükmüyor sanırım eski tanımlı olanlar geri gelmemek üzere silindi :)

• davetsiz07 kullanıcısına yanıt
    Yanlış düşünüyorsun hocam bende magnum classic yoktu bir çok kez takas yazdım ama saatlerim (forum aktiflik)arkadaşlarla uyumlu olmadığı için bir türlü denk getiremedim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: TofixGX

Ne bu ya 40 defa kod alıp uygulamaya mı yükleyeceğiz. Bedava diye de iyice amele işine çevirecekler

Alıntıları Göster
    Olması gereken 1 kod 1 defa zaten.
  • Marrusia kullanıcısına yanıt
    Dayanır hocam 2 saatlik yol ise buzdolabı poşetine biraz su koyun dondurun ürünlerin etrafını bu buz poşetleriyle doldurun. Benimki saat dayanmıştı
  • 
Sayfa: önceki 3738394041
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.