Şimdi Ara

#algidaylagulumse ile Swarmda Check in Yap Anında Migrostan Dondurma Kazan (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.017
Cevap
46
Favori
73.493
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
11 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Swarm dan etiketi paylaştım ama uygulamada hiçbir tepki yok öyle duruyo, nası alıcaz bundan şifreyi?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • mikropzoft kullanıcısına yanıt
    Sistem şifre vermiyor artık bir yolu yok

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tanimli kodlarla dondurma alan var mi ?

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Kampanya başladığından beri 1 kez aldım onda da 3 dondurma aldım. Yani bir şeyi kullanırken el insaf diyerek kullanmak lazım. Bazen hiç bir şeyi haketmedigimizi düşünüyorum

• fotodaki kişi gelip buraya attığı post ile ifşa etmiş kendini zaten. özel hayatı paylaşmaktan dava açmak vb. falan diyor..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bir Sevdadır Türkiye -- 16 Mayıs 2018; 8:48:44 >
  • Swarm'da yapınca yönlendirmedi şifre sayfasına.
  • quote:

Orijinalden alıntı: 7 Ricardo Quaresma

Bu mesaj silindi.
    senmisin yoksa o fotodaki
  • Swarm'da #AlgidaylaGülümse ve check in yaptığım halde şifre sayfasına yönlendirmiyor arkadaşlar bu sorunu yaşayanlar var mı ve nasıl çözebiliriz bu sorunu?
  • quote:

Orijinalden alıntı: geogercostanza

Swarm'da #AlgidaylaGülümse ve check in yaptığım halde şifre sayfasına yönlendirmiyor arkadaşlar bu sorunu yaşayanlar var mı ve nasıl çözebiliriz bu sorunu?
    kod versede dondurma kodu verilmiyor boşa uğraşmayın şuan
  • Kod alımları durmuş sanırım hocam

• bedava alınıyor mu giden oldu mu migrosa ?
  • migros cep uygulamasında 16 mayıs a kadar dondurmanızı alabilirsiniz diyordu acaba bugün son mu?
  • Ayni kodlari farkli kartlara tanimlayabiliyor muyuz? 100 tane alan ac gözlü canavar böyle almis olabilir deneyen oldu mu?

Yada ayni numarayla ikinci money kart eslestirebiliyor muyuz?

Uygulamaya 2. 3. money kart nasil tanitabiliriz?

• Bencce Unilever kampanyayı askıya aldı. Stok bitse yenilenir. Forumdaki ana konuya ihtar çekip kaldırttılar ardından kodlara bitti dediler.
  • Bugün alan oldu mu

• stoklarda yeterli ürün yoktur diyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: Royals11

Bizim mill?timiz? kampanya çok ne gerek var kampanyaya parası olan alsın. Böyle açgözlülük olurmu ya herkes ihtiyacı kadar olanı alsa kampanya çok güzel işler
    bizim milletle alakası yok , aç black friday mağaza indirimlerini izle , insanlıkla alakalı malesef
  • rasmus61 kullanıcısına yanıt
    Ben eski tanımladığım dondurmaları aldım biraz önce sorun çıkmadı. Ama ilk defa aldım tekrar alım değil yani bilginize

• Ayni kodlari farkli kartlara tanimlayabiliyor muyuz? 100 tane alan ac gözlü canavar böyle almis olabilir deneyen oldu mu?

Yada ayni numarayla ikinci money kart eslestirebiliyor muyuz?

Uygulamaya 2. 3. money kart nasil tanitabiliriz?

Şu sorulara insanlik icin nezaketen bi cvp verin de gidip deneyeyim sizler icin de cvp olur belki sevgili egoist yurdum insani 😒

• Sepet dolu ise ilk gündür şimdi ürün kalmadı dün 3çeşit vardı 2şer vardı Max hariç

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.