Bildirim
Algoritma Soruları
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
quote:
Orijinalden alıntı: A.T.O.M.
Nasıl bir yardım istiyorsun testi mi çözelim? Hiçbirini yapamadıysan önce algoritma çalış sonra testi çözmeye çalış
kimse yardim etmek zorunda degil. Bos yapmak zorundada degil.
Vakit kisitliymis o yuzden burada paslastim.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mkeshnda -- 20 Mayıs 2016; 16:54:13 >
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: mkeshnda
quote:
Nasıl bir yardım istiyorsun testi mi çözelim? Hiçbirini yapamadıysan önce algoritma çalış sonra testi çözmeye çalış
kimse yardim etmek zorunda degil. Bos yapmak zorundada degil.
Vakit kisitliymis o yuzden burada paslastim.
Bana laf atacağına desene ödevi yapmadım çalışmıyorum vs. siz yapın diye. Boş falan yapmıyorum kardeşim yapamadığın bir yer mi var gel yardımcı olalım hiç sorun değil.
Ama gelmişsin burada ödev yaptırıyorsun. Ee hadi yaptıracan ulan bari açık sözlü ol. İlk mesaj ile şu an alıntıladığım mesaj birbirini tutmuyor bile ikisinde de farklı şeyler demişsin.
Benim ödevim degil.
Odev bile degil bu.
Arkadaş yardim istedi diye buraya attim. Gecen senenin sinaviymis. Benzeri cikicak diye yardim istedi alti üstü. Ben yazilim öğrencisiyim diye gonderdi ancak ben hazırlığı yeni bitirdim.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
-
Eh sende kendince haklisin
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X