Şimdi Ara

Ali Dürüst: “Duygusal karar vermişim. İstifadan vazgeçtim”

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
478
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Türkiye Futbol Federasyonu Başkan Vekili Ali Dürüst, görevlerinden istifa etme konusunu bir kez daha değerlendirdiğini ve duygusal bir karar verdiğine kanaat getirip "TFF'deki bütün görevlerimi sürdürme kararı aldım" dedi.

Ali Dürüst'ün kamuoyuna yaptığı duyuru şu şekilde:

"Galatasaray-Atiker Konyaspor maçının ardından oluşan gerilim dolu atmosferin ve adımın üzerinde yoğunlaşan baskının neticesinde TFF'deki görevlerimden istifa ettiğimi açıklamıştım.

Ancak olayları serin kanlı biçimde değerlendirip bu kararımı gözden geçirince duygusal bir karar verdiğimin farkına vardım. Benim TFF Başkanı Yıldırım Demirören ve TFF'ye güvenim tamdır.

Bu nedenle istifa kararımdan vazgeçerek TFF'deki bütün görevlerimi sürdürme kararı aldım. Türk futboluna yeni katkılar yaparak Galatasaray'ımı en iyi şekilde temsil etmeye devam edeceğim. Kamuoyuna saygıyla duyururum."

Tam senin için adam gibi adam derken dönekliğe ne gerek vardı?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Şaka gibi.
  • Nasıl bir baskı altındaysan artık
  • Ihtimal 1: Siyasi baski.

Ihtimal 2: Rüsvet.

Ihtimal 3: Pazarlik.

Yoksa kimse bu omurgasizligi yapmaz.

Icinde GS'nin temsil edilmedigi bir federasyon uzun süre yasamaz. Bu yüzden Ali Dürüst'ün istifasi cok önemliydi. Bence yerel secimler öncesi hükümet Demirören'a ayar cekti. Artik isin bokunu cikardin dedi. Demirören de durumu dengelemek icin Ali Dürüst ile pazarliga oturdu. Ali Dürüst'de tükürdügünü yalayarak bunu kabul etti. Eger dogruysa önümüzdeki hafta Mustafa Cengiz'in hedef gösterdigi hakemlerin ipi cekilebilir.

• Eğer tamamen söylediği gibiyse böyle büyük bir kararı duygusallıkla veren adamın geri dönmesinin kabul edilmesi TFF'nin ne kadar leş olduğunu bir kez daha kanıtlıyor. 20 yaşındaki toy bir adam değil bu, yaşını başını almış bir iş adamı.

Şu hareket bana kalırsa siyasetin şovu oldu. Biz istemedikçe kimse bir şey yapamaz mesajı. Siyasi baskıysa da duygusallıksa da TFF'nin rezilliğine bir kanıt daha eklendi.

Gözümüzde 10 paralık değeri varsa o da kalmadı yerin dibine girdi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xginxa -- 26 Kasım 2018; 23:13:27 >
  • Köleyim ben kuklayım ben diye bir mesaj yayınlasaydın daha karakterli görünürdün

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tüpçü babamız, leş lig evimiz.

Başka ne denir ki.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

• U dönüşü

duygusal olmayan taraf ayda kazandığı paradır

Paranın döndüğü yerde 80 milyon ali dürüst bulunur federasyonda nasıl çıkıyor U dönüşleri şekil a görün

demirörenin siyasi ayağı daha fazla ali dürüst demirörenin masasında eğlencelik çerez olur

Türk futbolun başına demirören nasıl geldi araştırın sonra eğlencelik çerezi getirin

gs her yenilgide bu lafı çakarım sonra da azıcık dürüst olun derim

çocuğa emzik verip geri döndürmüşler

63 YAŞINDA

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bjkyener -- 26 Kasım 2018; 23:9:50 >
  • Bu ülkede ben istemedikce yaprak kimildamaz anlaminada gelir. Aklıma Kemal Sunal'ın hapishane sahnesi geldi.

Şaka bir yana başak şehir kolay verilen kararlar ve penaltılar ile yoluna emin adımlar ile ilerliyor arkasındada kasımpaşa bu sene çifte şans yapmışlar şampiyonluk garanti biri olmazsa diğeri tek sözüm var Allah belanızı versin...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ultrAslan-BH -- 26 Kasım 2018; 23:35:58 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: neverlate

Ihtimal 1: Siyasi baski.

Ihtimal 2: Rüsvet.

Ihtimal 3: Pazarlik.

Yoksa kimse bu omurgasizligi yapmaz.

Icinde GS'nin temsil edilmedigi bir federasyon uzun süre yasamaz. Bu yüzden Ali Dürüst'ün istifasi cok önemliydi. Bence yerel secimler öncesi hükümet Demirören'a ayar cekti. Artik isin bokunu cikardin dedi. Demirören de durumu dengelemek icin Ali Dürüst ile pazarliga oturdu. Ali Dürüst'de tükürdügünü yalayarak bunu kabul etti. Eger dogruysa önümüzdeki hafta Mustafa Cengiz'in hedef gösterdigi hakemlerin ipi cekilebilir.
    Aynen tahmin ettigim gibi oldu ve 2 hakemin de ipi cekildi. Büyük ihtimalle Ali Dürüst pazarligi da buydu.

Bakalim bundan sonra ne olacak. RTE destegini cekmedigi sürece YD'nin gitmeyecegi anlasildi. Gerekirse birkac kisinin daha meslek hayatini bitirirler ama bu adam her türlü o koltugu isgal eder.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.