Şimdi Ara

Ali Ece'den Ronaldinho Açıklamaları (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
75
Cevap
0
Favori
2.654
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • forma ve cl geliri yerine 2m luk fark için abisine holoskoyu versek .
  • quote:

Orijinalden alıntı: msezen18

quote:

Orijinalden alıntı: dewe34

sezere teklif varmış gitmem diyormuş gidersemde beşiktaştan almam gereken paranın hepsini alıp öyle giderim diyormuş

Taraftar döve döve gönderecek o zaman

pardon ama güldüm la

• sezeri almak büyük ahmaklıktı cezasını çekiyoruz şuan
  • quote:

Orijinalden alıntı: lsmailertan1903

quote:

bu a.minerio ne kdar forma satmışta 4 m euro forma geliri kazanmışlar biz bu kadar kazanamayız

120 liradan 100.000 tane satsak 12mTL yapar

bildiğim kadarıyla forma başına bize 15-20 tl civarı bir para kalıyor yani 15 liradan 100.000 satsan 1.5 m tl yapar
  • R10'un parası kesinlikle çıkmaz forma satışıyla.Ama bi 2mTL kazanırsın orada.Eğer takım iyi gider R10'da iyi bi performans gösterirse Olimpiyat stadındaki ilk 5maç 25bin bilet satışı garanti Bursa maçınıda göz önüne alırsak ilk 5 maçta toplamda 140bin bilet satışı eder en kötü.Ortalama bilet fiyatı 30lira desen dahi (ki daha fazla) 4.2mTL yapar.Yani forma+biletten toplamda 6m TL'sini anca çıkarabiliyorsun.Kombine satışları başlayacak kalan kombineler için onlarla birlikte 7mTL civarı bi para girer kulübe ki yarısı demek bu R10'un parasının.

R10'un performansı kritik olacak bu noktada.3 maç kazandırsa ekstradan 3mTL yapar.Hiç kazandıramasa dahi 3m euro kaybın olurki ilk yarıda Sezer+Eneramo'dan toplam kaybettiğin paraya eşit bu rakam.Yani mantıklı bi transfer olarak gözüküyor R10.En kötü hava getirir yeni stad açılışında o formayla sahaya çıkması yeter.Hele Brezilya'da ki performansını gösterebilirse seneye ne loca kalır satılmadık ne kombine yeni statta.

• Kimse Bjk dan büyük değildir. Messi Ronaldo Ronaldinho farketmez. Sanki klube ortak olcaklat. Eyvallah iyi adam r10 ama drogba gibi kendini takımından büyük gorcekse gelmesin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Quaresma gelecekken de yok daha neler o zaman klubün anahtarını verelim demişlerdi, adam geldiğinde ilk koşa koşa havaalanına gittiler. Yani bu adamlar kara kaşımıza kara gözümüze gelmiyor
  • muhtelemen bu fake olabilir ama yinede koymak istedim severim ali eceyi

Ali Ece'den Ronaldinho Açıklamaları
  • quote:

Orijinalden alıntı: Simo Hayha

Kimse Bjk dan büyük değildir. Messi Ronaldo Ronaldinho farketmez. Sanki klube ortak olcaklat. Eyvallah iyi adam r10 ama drogba gibi kendini takımından büyük gorcekse gelmesin

Hey allahım bu neyin kafası ya Drogba kendini takımdan büyük görüyormuş falan...Şöyle futbol bilmeyen adamlara tav oluyorum bilmeden sallamayın ve üstüne üstlük R10dan Dragobaya nasıl sallayabiliyorsun nasıl bir kuyruk acın var merak ettim şuan.

Bence neyse parası kaynak yaratıp verilmeli ama verilemiyorsa klübün bir bildiği vardır çünkü herkes düz hesap yapmış yok 100.000forma satsak yok maçı para falan ama hocam bu klübün giderleri var ve bunu klübü yönetenler daha iyi biliyor ki kaldı ki bizim bu hesapladıklarımızı adam belkide gerçek verilere göre en ince ayrıntısına kadar hesaplıyordur emin olun.

• olm satın biyerleri alın lan şu adamı
  • quote:

Orijinalden alıntı: msezen18

quote:

sezere teklif varmış gitmem diyormuş gidersemde beşiktaştan almam gereken paranın hepsini alıp öyle giderim diyormuş

Taraftar döve döve gönderecek o zaman

Adamın hakkı değil mi kardeşim ? Öldürüp yollasan da o parayı vereceksin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: xswordfishx

muhtelemen bu fake olabilir ama yinede koymak istedim severim ali eceyi

Ali Ece'den Ronaldinho Açıklamaları

"Yusuf Kenan Çalık ‏@YusufKenan_ 3 Ocak
    @rahmibasaran Ali dün öyle bir şey söylemedigini dile getirdi."
  • Fake olabilir de olmayabilir de ama Ali Ece her şekilde saygıyı hak eden bir insan. Televizyondaki boş beleş adamlardan her anlamda daha bilgili bir kere. Bunun da ötesinde mert bir insan. Medya ortamında mert adam kolay bulunmuyor artık.
  • Eğer 1-2 milyon için gelmez ise yazık olur. Hevesimiz kursağımızda kalır. Yönetim de büyük darbe alır bu başarısızlıktan.
  • quote:

Orijinalden alıntı: DeTaXs

Fake olabilir de olmayabilir de ama Ali Ece her şekilde saygıyı hak eden bir insan. Televizyondaki boş beleş adamlardan her anlamda daha bilgili bir kere. Bunun da ötesinde mert bir insan. Medya ortamında mert adam kolay bulunmuyor artık.

bir gs lı olarak ali ece hayranıyım zaten bende. ki kendisi bir gs liselidir bununlada çok övünürüm bir ali ece birde mehmet demirkol. ne gariptirki bu katogoride bir gs lı yazar yoktur..
  • quote:

quote:

Fake olabilir de olmayabilir de ama Ali Ece her şekilde saygıyı hak eden bir insan. Televizyondaki boş beleş adamlardan her anlamda daha bilgili bir kere. Bunun da ötesinde mert bir insan. Medya ortamında mert adam kolay bulunmuyor artık.

bir gs lı olarak ali ece hayranıyım zaten bende. ki kendisi bir gs liselidir bununlada çok övünürüm bir ali ece birde mehmet demirkol. ne gariptirki bu katogoride bir gs lı yazar yoktur..

Mehmet Demirkol GS'li değil mi ben mi yanlış biliyorum?

• quote:

quote:

quote:

Mehmet Demirkol GS'li değil mi ben mi yanlış biliyorum?

kendisi fblidir

• Tasarimda danisilmasini istemesi garip geldi )) bayagi bayagi vermezseniz gelmeyiz diyor adam blof falan yapmiyor yani. ))

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ratumix kullanıcısına yanıt
    aynen olay güzel bi noktaya gelmiş. daha transfer dönemi açılmaadı bile. açıldığında bombalar bir bir patlayacak
  • Şampiyonlar ligine kalırsak direk 2 milyon euro verelim bence daha iyi olur en azından yüksek verim alırız..

Şampiyonlar ligine kalırsak zaten tek başına bu adam sayesinde kalırız bu saatten sonra şampiyonlar ligine bile kalamayız 3ün 5in hesabını yapıp hasta etmeyin adamı.
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.