Şimdi Ara

Ali Ece'den Ronaldinho Açıklamaları (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
75
Cevap
0
Favori
2.654
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Hangi takımlı olduğunu insanların net olarak bilememesi bile kalitenin bi göstergesi zaten. Yorumcunun objektif olması çok önemli.
  • Hadi beyler sinerji yaratıyoruz. O R10 BURAYA GELECEK!
  • Beşiktaşlı olmayan arkadaşlarım bile Ronaldinho gelirse Beşiktaş maçına gidelim diyorlar.Takım ilk 4 haftada ki formuna yaklaşırsa sene sonuna kadar olimpiyatta en az 50.000 kişiye oynarız.Buda kulübü maddi olarak çok rahatlatır.
  • Arkadaşlar program tekrar başladı.Yine Ronaldinho hakkında gelişmeleri aktarıyor Ali Ece.

Galatasaraylılar için; Hajroviç transferine de değinecekmiş.

http://www.ligradyo.net/canliradyo.aspx
  • Demirören zamanındaki kötü ekonomik geçmiş,geciken maaşlardan çekiniyorlarmış.Eğer banka teminatı verebilirse klüp,Assis 6.5'da diretmeyecekmiş.
    Asıl düşündükleri konu paranın zamanında ödenmesi imiş.Yönetimden biri kişisel bir teminat verecekmiş.Bu sağlanırsa anlaşma yakın.
    Ali Ece "eğer olmazsa tek nedeni bu teminatın verilememesi olur" dedi.Yani sebebi Demirören'dir demeye getirdi.

"Sosyal Medya Yıldızımız" Dentinho'ya sormuşlar maaş durumunu;"Ücretim gecikiyor,zamanında alamıyordum.Sıkıntılı" vs demiş biraz kötülemiş sağolsun.

Şampiyonlar Ligi'ni kazanırsak 2 milyon € bonus istiyormuş.Beşiktaş yönetimi de 2 çok 750k verelim demiş
    Artık nasıl bir mantıksa bunun pazarlığını yapmışız

• madem kurtarıcı gibi geliyor.Bizimkiler de Şampiyon olamazsak at bakalım 1 milyon €
    Şampiyonlar ligine gidemezsek bir 1 milyon € daha verecek.
    Şampiyonlar liginde 10 gol atamazsa yine 1 milyon €
    Ligde de Drogba'dan iyi performans segileyemez ve onu gol olarak geçemezse bi 500k € verecek
    Borç batağındayız zaten gelen hangi oyuncudan para kazandık. Çok matah bir şey olsa bizle kapışan bir Avrupa takımı olurdu. Fener bile sallamıyor.
    Yol yakınken zaten bize karşı hakemiyle,çakma seyircilerle yapılanlar ortada şu yılı iş görür hesaplı transferlerle atlatıp sonra aldığımız yıldızı gösterecek şampiyonalara girebilirsek alalım.
  • Gelsin artık be 10 gündür ha geldi ha gelecek zaten 4 maç ya oynayacak ya oynayamayacak:Bir anadolu takımı dedans oyuncusu kendini çalımşadıktan sonra basacak tekmeyi 3 maç sakat
  • quote:

Orijinalden alıntı: Runaway 

Demirören zamanındaki kötü ekonomik geçmiş,geciken maaşlardan çekiniyorlarmış.Eğer banka teminatı verebilirse klüp,Assis 6.5'da diretmeyecekmiş.
    Asıl düşündükleri konu paranın zamanında ödenmesi imiş.Yönetimden biri kişisel bir teminat verecekmiş.Bu sağlanırsa anlaşma yakın.
    Ali Ece "eğer olmazsa tek nedeni bu teminatın verilememesi olur" dedi.Yani sebebi Demirören'dir demeye getirdi.

"Sosyal Medya Yıldızımız" Dentinho'ya sormuşlar maaş durumunu;"Ücretim gecikiyor,zamanında alamıyordum.Sıkıntılı" vs demiş biraz kötülemiş sağolsun.

Şampiyonlar Ligi'ni kazanırsak 2 milyon € bonus istiyormuş.Beşiktaş yönetimi de 2 çok 750k verelim demiş

Hocam imzandaki dizilerin hepsini izliyor musun?

• Lan gelsin artık ya heveslendik o kadar. R10' u dünya gözüyle izlemeden gitmeyek
  • quote:

Orijinalden alıntı: Simo Hayha

quote:

Orijinalden alıntı: Runaway 

Demirören zamanındaki kötü ekonomik geçmiş,geciken maaşlardan çekiniyorlarmış.Eğer banka teminatı verebilirse klüp,Assis 6.5'da diretmeyecekmiş.

Hocam imzandaki dizilerin hepsini izliyor musun?

Onlara ek olarak 6-7 dizi daha takip ediyorum.Yıllardır izlediğimden sayı yüksek :)
    Bazılarının bir kaç yıllık olduğunu ve 6-7 tanesinin de final yaptığını düşünürsek liste şişmiş :)

• Gelsin ben alırım ronaldinho forması.
  • ronaldinho'yu getirene kadar egemen ile q7 tutsalardı daha iyiydi.
    Üstelik q7 biraz iyi oynarsa satma şansımız vardı r10 gelse bile son takımı bjk olacaktır.
  •  Ali Ece'den Ronaldinho Açıklamaları

Ali Ece'den Ronaldinho Açıklamaları

• quote:

Orijinalden alıntı: msezen18

quote:

Orijinalden alıntı: dewe34

sezere teklif varmış gitmem diyormuş gidersemde beşiktaştan almam gereken paranın hepsini alıp öyle giderim diyormuş

Taraftar döve döve gönderecek o zaman

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • O yazılanlar doğruysa adamların gözünde arap liginden de öteyiz bu ne böyle tamam r10 çok iyi bir oyuncu ama şu şartlara bakın.
  • quote:

quote:

sezere teklif varmış gitmem diyormuş gidersemde beşiktaştan almam gereken paranın hepsini alıp öyle giderim diyormuş

Senmi pıçakladın la doğru söyle

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Önder

quote:

quote:

Senmi pıçakladın la doğru söyle

Sözlerimin arkasındayım

• quote:

Orijinalden alıntı: Atilla35-1905

Bu yonetimde ne cimriymis. Verecegin 6 milyon euro. O da 1.5 yil falan olur 9 milyon euro eder. Boyle cimrilik gormedim

aynen katiliyorum. bu ekonomik tavirlar, dentinho'yu mustafa'yi eneramo'yu alirken neredeydi acaba?

• quote:

Orijinalden alıntı: Joel.

quote:

Bu yonetimde ne cimriymis. Verecegin 6 milyon euro. O da 1.5 yil falan olur 9 milyon euro eder. Boyle cimrilik gormedim

aynen katiliyorum. bu ekonomik tavirlar, dentinho'yu mustafa'yi eneramo'yu alirken neredeydi acaba?

Bir defa Mustafa Fikret Orman döneminde alınmadı.

Eneramo bonservissiz imzaladı.

Dentinho'yu almak mecburiyetinde kaldılar, Sir Aybaba'nın forveti kalmadı para da olmadığı için ancak dişlek alınabildi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: OnrbK

quote:

Orijinalden alıntı: Joel.

quote:

Bir defa Mustafa Fikret Orman döneminde alınmadı.

Eneramo bonservissiz imzaladı.

Dentinho'yu almak mecburiyetinde kaldılar, Sir Aybaba'nın forveti kalmadı para da olmadığı için ancak dişlek alınabildi.

o zaman listeye Sezer Özturk ve Pedro Franco'yu ekleyelim. pedro bence cok yetenekli ancak forma sansi taninmiyor. kupa macindaki mudehaleleriyle bence kendini gosterdi, ama madem oynatmayacaktik neden aldik?

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.