Şimdi Ara

Ali Ece'den Ronaldinho Açıklamaları (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
75
Cevap
0
Favori
2.654
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: Joel.

quote:

Orijinalden alıntı: OnrbK

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Atilla35-1905

Bu yonetimde ne cimriymis. Verecegin 6 milyon euro. O da 1.5 yil falan olur 9 milyon euro eder. Boyle cimrilik gormedim

aynen katiliyorum. bu ekonomik tavirlar, dentinho'yu mustafa'yi eneramo'yu alirken neredeydi acaba?

Bir defa Mustafa Fikret Orman döneminde alınmadı.

Eneramo bonservissiz imzaladı.

Dentinho'yu almak mecburiyetinde kaldılar, Sir Aybaba'nın forveti kalmadı para da olmadığı için ancak dişlek alınabildi.

o zaman listeye Sezer Özturk ve Pedro Franco'yu ekleyelim. pedro bence cok yetenekli ancak forma sansi taninmiyor. kupa macindaki mudehaleleriyle bence kendini gosterdi, ama madem oynatmayacaktik neden aldik?

Sen kimsin ki Franco'nun neden oynamadığı hakkında sana hesap verecek Bilic ? Aynı şekilde bende kimim ki bana da hesap versin ?

Taraftar olarak hepimiz haddimizi bileceğiz, teknik ekibin tercihlerini eleştirirsin ancak sınırı aşmaya kimsenin hakkı yok.Herkes haddini bilecek, yeter.

Sezer Öztürk transferi bence de yanlış transfer.

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Bu yonetimde ne cimriymis. Verecegin 6 milyon euro. O da 1.5 yil falan olur 9 milyon euro eder. Boyle cimrilik gormedim

aynen katiliyorum. bu ekonomik tavirlar, dentinho'yu mustafa'yi eneramo'yu alirken neredeydi acaba?

Dentinho'yu almak mecburiyetinde kaldılar, Sir Aybaba'nın forveti kalmadı para da olmadığı için ancak dişlek alınabildi.

o zaman listeye Sezer Özturk ve Pedro Franco'yu ekleyelim. pedro bence cok yetenekli ancak forma sansi taninmiyor. kupa macindaki mudehaleleriyle bence kendini gosterdi, ama madem oynatmayacaktik neden aldik?

Sen kimsin ki Franco'nun neden oynamadığı hakkında sana hesap verecek Bilic ? Aynı şekilde bende kimim ki bana da hesap versin ?

Taraftar olarak hepimiz haddimizi bileceğiz, teknik ekibin tercihlerini eleştirirsin ancak sınırı aşmaya kimsenin hakkı yok.Herkes haddini bilecek, yeter.

hocam nicin boyle sert bir tepki verdiniz ki? elestirimizi kendi aramizda yapiyoruz, sanki ben bunlari yazdim da bir cozum mu gelecek? fikirlerinizi almak istedim, nitekim aldim da, ama boyle bir tepki beklemiyordum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: Selami Şahin 1.6 ie

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

hocam nicin boyle sert bir tepki verdiniz ki? elestirimizi kendi aramizda yapiyoruz, sanki ben bunlari yazdim da bir cozum mu gelecek? fikirlerinizi almak istedim, nitekim aldim da, ama boyle bir tepki beklemiyordum

Alıntıları Göster
    quote:

Orijinalden alinti: Joel.

Gergin anyma denk geldin muhtemelen, kusura bakma sert çykty?ym için.Ama iki kalypla?my? cümle var klasik yönetim istifa tarty?malarynda, biri Sezer Öztürk di?eri de Franco niye alyndy cümleleri.Sezer'e katylyyorum dedi?im gibi ama Franco'yu görünce bende sinir katsayysy fyrlyyor direk.

Alynma, ki?isel de?il.

• quote:

Orijinalden alıntı: Runaway 

Arkadaşlar Ali Ece bilgi edinmiş,Ronaldinho transferi hakkında şimdi lig radyo'da konuşuyor.

Görüşmeler hiç olmadığı kadar olumlu bir sürece girmiş.

Assis,eğer forma satışları 4 milyon €'luk bir satışa ulaşırsa forma satışlarından pay istiyormuş.(Şuanki takımında 4 milyon €'ya ulaşmışlar)
    Beşiktaş'taki Kartal Yuvasını gezmiş.Ürünleri incelemiş ve kritiğini yapmış.Forma ve ürün satışlarını nasıl arttırırız,
    Ronaldinho ismini nasıl pazarlarız diye.Tabi eğer anlaşma olursa forma tasarım ve satışı konusunda kendilerine de danışılmasını istemiş.

Eğer CL'ye gidersek 1 milyon € bonus istenmiş,Beşiktaş'ın teklifi 500k € imiş.

Bildiğiniz üzere Lig'in yayın hakları TMSF'ye ait olan Digiturk'de.Bu hakları almak isteyen bir medya kuruluşu ligin pazarlanması için
    Ronaldinho'yu kullanmak istiyormuş.Dolayısıyla ciddi bir sponsorluk durumu olabilirmiş.

Yöneticilerden biri Assis'e Ronaldinho sakat mı? Diye sormuş.Assis şaşırmış,biraz da bozulmuş bu adam nasıl takip ediyor diye.
    Her yöneticiden başka bir ses çıktığından Fikret Orman olaya el koymuş.Yarın gelecek.

Teklifimiz 4,5-5 milyona kadar çıkmış.İstenen miktar 6 milyon imiş.

Dinlemek isteyenler için;http://www.ligradyo.net/

Beşiktaş bu kadar uğraştı inşallah Quaresma gibi olmaz.

• bu ne ya böyle beşiktaş bu kadarmı küçüldü eğer doğruysa çok üzüldüm bjk için yok kartal yuvasını gezmiş formaları incelemiş satışlardan pay istiyormuş cl ye giderse 1 milyon istiyormuş bari kulübün anahtarını da verseymişler.tamam gelecek isim çok büyük yıldız ama bu kadarda aciz bi şekilde yönetilmez bu süreç.yaparsın teklifin kabul eder veya etmez sen bjk sin ronaldınho bu kulüpten büyük değil ben bi galatasaray lı olarak hiç hoşnut olmadım gidişattan.bizim kulüpte aldı yıldız ama ben hatırlamıyorum böyle şeyleri hatırlayan varsa beni uyarsın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: xperia70

bu ne ya böyle beşiktaş bu kadarmı küçüldü eğer doğruysa çok üzüldüm bjk için yok kartal yuvasını gezmiş formaları incelemiş satışlardan pay istiyormuş cl ye giderse 1 milyon istiyormuş bari kulübün anahtarını da verseymişler.tamam gelecek isim çok büyük yıldız ama bu kadarda aciz bi şekilde yönetilmez bu süreç.yaparsın teklifin kabul eder veya etmez sen bjk sin ronaldınho bu kulüpten büyük değil ben bi galatasaray lı olarak hiç hoşnut olmadım gidişattan.bizim kulüpte aldı yıldız ama ben hatırlamıyorum böyle şeyleri hatırlayan varsa beni uyarsın.

Bem hatirliyorum, hem Wesley hemde Didier tur icin prim aliyor, sampiyonluk icin prim aliyor kupa icin aliyor vs.Bunlar belli seviye uzerindeki futbolcularin klasik mukavele maddeleridir.

Gelelim ozel maddelere.R10, CR7, Messi, Kobe, Tiger, Alex Rodriguez, bu isimler sporda marka isimlerdir, tum kuluplerden buyukluk anlaminda ayri yeri vardir.Tek basina sirkettir bu isimler.Bu yazdigim isimlerin senelik kazanci ortalama 20m€ yu gecer, bu sebeple bu mesaji yazmadan once bu faktorleri goz onunde bulundurmak gerekiyor.

• Alın gelin şu adamı haydi BJK....Hastasıyız, her maçını izlerim
  • Artik Besiktas bu kadar mi kuculdu, battik, borc, Fikret orman istifa ve Sezer ozturk kelimelerini gormekten biktim la.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

bu ne ya böyle beşiktaş bu kadarmı küçüldü eğer doğruysa çok üzüldüm bjk için yok kartal yuvasını gezmiş formaları incelemiş satışlardan pay istiyormuş cl ye giderse 1 milyon istiyormuş bari kulübün anahtarını da verseymişler.tamam gelecek isim çok büyük yıldız ama bu kadarda aciz bi şekilde yönetilmez bu süreç.yaparsın teklifin kabul eder veya etmez sen bjk sin ronaldınho bu kulüpten büyük değil ben bi galatasaray lı olarak hiç hoşnut olmadım gidişattan.bizim kulüpte aldı yıldız ama ben hatırlamıyorum böyle şeyleri hatırlayan varsa beni uyarsın.

Bem hatirliyorum, hem Wesley hemde Didier tur icin prim aliyor, sampiyonluk icin prim aliyor kupa icin aliyor vs.Bunlar belli seviye uzerindeki futbolcularin klasik mukavele maddeleridir.

Gelelim ozel maddelere.R10, CR7, Messi, Kobe, Tiger, Alex Rodriguez, bu isimler sporda marka isimlerdir, tum kuluplerden buyukluk anlaminda ayri yeri vardir.Tek basina sirkettir bu isimler.Bu yazdigim isimlerin senelik kazanci ortalama 20m€ yu gecer, bu sebeple bu mesaji yazmadan once bu faktorleri goz onunde bulundurmak gerekiyor.

üstad primler olmuştur ama gs store yi filan gezdiğini hatırlamıyorum wesley ve drogbanın formaları incelediğini görmedim yönetim bence kozların hepsini asiss e vermiştir adamda isteğini yapıyor utanmasa kartal yuvasını yönetecek formaların tasarımını yapacak keşke gelse ronaldınho gelmesini istiyorum ne bileyim bi garibime gitti yaşanan süreç.
    Ama beşiktaşlı arkadaşlar mutluysa diyecek bişeyim yok yaşananlardan.

• quote:

Orijinalden alıntı: xswordfishx

muhtelemen bu fake olabilir ama yinede koymak istedim severim ali eceyi

Ali Ece'den Ronaldinho Açıklamaları

İyi güldürdü.

• quote:

quote:

quote:

üstad primler olmuştur ama gs store yi filan gezdiğini hatırlamıyorum wesley ve drogbanın formaları incelediğini görmedim yönetim bence kozların hepsini asiss e vermiştir adamda isteğini yapıyor utanmasa kartal yuvasını yönetecek formaların tasarımını yapacak keşke gelse ronaldınho gelmesini istiyorum ne bileyim bi garibime gitti yaşanan süreç.
    Ama beşiktaşlı arkadaşlar mutluysa diyecek bişeyim yok yaşananlardan.

Forma tasarimi biraz abarti tabi zaten karisamaz da tasarima ama ekstra urunler ve onlarin tasarimi olabilir tabi.Sonucta satilinca bizde kazanacagiz.

Drogba, Sneijder de olmamasi normal.R10 u Cr7 vs klasmanina koydugum icin oyle yazdim yanlis anlama Drogba da cok buyuk oyuncu ama gelen R10.Pazarlama alanini sonuna kadar kullanmak istemeleri dogal, imaj haklari sonucta.Bizde kazandigimiz surece problem yok, buyuklukle de bu sebeple ilgisi yok seklinde savundum.

• quote:

Orijinalden alıntı: o3

quote:

Orijinalden alıntı: pinwheel

Artik Besiktas bu kadar mi kuculdu, battik, borc, Fikret orman istifa ve Sezer ozturk kelimelerini gormekten biktim la.

beşiktaş adına olumlu konu stad var.

r10 transfer haberi de işte 6 aydır ısıtılıyor taraftarın gazı alınsın diye.

bu ikisi dışında olumlu birşey göremiyoruz, kasımpaşa maçı tekrarı olursa hoş olur da, tartışması hala sürüyor olması sinir bozucu...

Nereden baktığın ile alakalı

• xperia70 kullanıcısına yanıt
    Hacı adam anlatamıyor mu bak ne diyor:Ronaldinho'nun r10 diye bir markası var ve gittiği her klübe bu markayı da götürüyor heralde kartal yuvasında da bu markanın ürünlerini satacak ve bunlardan pay alacak değil mi yani adamın marka değeri dünya çapında bizden daha değerli Beşiktaş markasını sen brezilya da satamazsın ama r10 brezilyadan çin e dünyanın 4 bir yanında satan bir marka.Held durun gelsin r10 ürünleri bizim gurbetçiler,ronaldinho fanı turistler falan nasıl kapış kapış alacak bu ürünleri.

• tabatanın 8 milyon euro ettiği bir dünyada ronaldinhoya 6m verilmesi tartışılıyor hala
  • quote:

Orijinalden alıntı: brk-bjk

Hacı adam anlatamıyor mu bak ne diyor:Ronaldinho'nun r10 diye bir markası var ve gittiği her klübe bu markayı da götürüyor heralde kartal yuvasında da bu markanın ürünlerini satacak ve bunlardan pay alacak değil mi yani adamın marka değeri dünya çapında bizden daha değerli Beşiktaş markasını sen brezilya da satamazsın ama r10 brezilyadan çin e dünyanın 4 bir yanında satan bir marka.Held durun gelsin r10 ürünleri bizim gurbetçiler,ronaldinho fanı turistler falan nasıl kapış kapış alacak bu ürünleri.

Usta sen öyle düşünüyorsan benim için sıkıntı ama benim gözümde beşiktaş ronaldinhodan çok çok büyük

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.