Şimdi Ara

Ali Ece Hakkında Bazı Mülâhazâtı Şâmildir

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
31
Cevap
0
Favori
1.317
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Hepimizin hangi takim taraftarı olursak olalım sevdigi-saygi gosterdigi isimler vardir. Bunlardan biri de yorumcu Ali Ece...

Hicbir zaman besiktasli oluşunu one atip yorumlamaz hep objektiftir. Ancak son zamanlarda beni kendisinden sogutan bi durum var ki bu da onu artık dinlememe izin vermiyor o derece.

Genelde tivibusporda ciktigi icin orayi ornek verecegim. Mac sonu veya normal programlarda konusmalar esnasinda oradaki diger yorumculara veya program sunucusuna gereksizce zıt yorumu, her seyi cmfmye bağlayısi ve konuyla hic alakasi olmasa da lafin liverpool celtic veya lovrene gelisi beni sinir ediyor.

Biz de yillardan beri oynuyoruz da bi sen oynuyormuşsun gibi yapma be. Tamam bir iki bahsedersin de her program yapma. Zaten ona ozel icerik yapmışlar sana fm icin orada ne konuşursan konus.

Artik dinlerken aynen ali ece ayneeen eveeet diyorum. Yusuf kenan bi çıkarım yapiyor tak diye yalandan karsisinda beliriyor adam. Kaan kural bile bazen hakli yorumlarda bulunuyor basketbol seyhi olmasina ragmen hani biliyor futbolu da hepimiz onu basketle taniriz.

Begenilmeyen oguz cetin daha iyi yorumluyor olaylari. Hatta tugay daha yeni basladi yanilmiyorsam o bile izlenir kılıyor yayini ama ali ece illa bir seylerin suyunu cikarmadan yapamiyor. Sarri hocam sarri hocam... Eh be abi tamam da... Bazen özgür buzbasin icten ice sinir oldugunu görebiliyorum yayin sirasinda o da var.

Benim düşüncelerim böyle arkadaslar linc etmeyin lütfen

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Younes Belhanda -- 5 Mart 2018; 18:44:12 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• dinlememe özgürlüğüne sahipsin bence

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Dinleme kardeş sende derde bak

• Adam eleştirmiş bazıları hemen dinleme demiş

• Dinlememe ozgurlugune sahibim de seviyorum o programları. Aykut kocamanin oynattigi oyunu sevmiyorum ama fenerin maclarini izliyorum gibi bir sey bu. Sadece hosuma gitmiyor bunlar onlari belirttim. Elbet aranızda bunlari fark eden ve boyle dusunen vardır, ali ece guzel figurdur laf etmeyelim diyen de...

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Jersey Devil

dinlememe özgürlüğüne sahipsin bence

Eleştirme özgürlüğüne de sahip.

• Yakında cengiz ünder'den de soğutmasınlar da......

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • offside kullanıcısına yanıt
    Cengiz temiz cocuk kolay sogutamazlar da ona calisiyolar ama :)

• Ali Ece alakasız alakasız yok şu bu liverpool diye diye soğuttu kendinden izlemiyorum

• yorumları çok iyi, futbolu iyi biliyor ve seviyor. dünya futbolunu da çok yakın takip ediyor.
    ancak tarzını ben de pek beğenmiyorum.
    ama çok da itici değil. her türlü izlerim gördüğümde.

• Ara ara izlerken sinir olduğum noktalari yazmaya devam edecegim. Banliydim dun yazamadım ama telefona not aldim izlerken onlari aktarıyorum.

16 mart cuma

Ali Ece dün Avrupa Ligi kurasi cekildi o programda soz Arsenal Cskaya geldi, hemen Ozgur'e dedi: tabi Arsenal olunca verin mac ozetini hani Celtic macinin ozeti falan, Ozgur de Celtic Avrupada olsa onu da verirdik dedi.

Sonra konuyu Zenite getirdi, Cska Rusya falan derken. oradan Manciniye gecti tabi, iste Zenit elendi Mancini ile bi takim nereye gelebilir ki falan dedi Tugay da hemen ters bi bakis atti ne alaka der gibi. Bu Ali Ece'nin bi anda yüzü düştü hic beklemiyordu tabi, oyle bir R yapmaya basladi ki dedigi ilk sey ' sizin zamaninizda cok iyiydi ona bi sey demiyorum ' oldu.

Devamında kotu degil ama Liverpool TD olarak almaz dedi.

Lafa bak simdi Allahim konu 3 adim atlama rekoru kiracak neredeyse yine Liverpoola getirdi konuyu.

Sonra da diyo ki Manciniyi Guardiola ile ayni kefeye koyar misiniz? - e tabi koyulmaz adam zirvede- Ben de oyle demek istemistim diyor. Programda yaninda kim varsa onu yalamadan edemez, Ilhan varken onu yalar, Oguz hocam, Nihat ne oynardi bee falan. Al şu Liverpool formani git Ali Ece rahat birak kanali.

Ozgurle bi programina daha rastladım avrupadan futbol konusulan adini unuttum, rangers celtic ozetini izlediler ozet bitti bunun bi gulusu var muhahahauajahaha diye allahimm nasil utandim ali ece ne yapıyorsun sen ne bu laubalilik ali ece?

• Dün Basaksehir besiktas macsonu programinda ali bey yine Liverpool yine lovren konusuyordu, su an tivibuspordan tekrarini izliyorum.

• telefona not alacak kadar niye bu kadar ayar oldun adama çok enteresan, piyasada o kadar sinir olunacak adam var ki ali ece normalde sonlarda kalması gerekir..

bi ara bende sevmiyordum ne yalan söyleyeyim bu trt zamanında sunuculara ve yanındaki arkadaşlarına falan çemkiriyordu, bende o zamanlar pek sevmiyordum ama son zamanlarda kendini bayağı düzeltti..

bence ara sıra fm/cm olayına girmesi de hoş oluyor, diğer mainstream yorumculara göre bizlerden biri olduğunu gösteriyor..
  • thanatos13 kullanıcısına yanıt
    Piyasada var dedigin gibi sinir olunacak adam ama onlari adamdan sayip yazamam emre boldur turgaydir falan onlari gec zaten. Ali ece sempatikligini yitiriyor benim acimdan o yuzden yaziyorum bu kadar. Neydin ne oluyosun anlamında. Telefona not almamin sebebi o zaman banliydim konuya yazamadim unutmayayim diye:D
    Fmcm olayina arasira degil hep giriyor hocam. O yuzden hosuma gitmiyor biz de 15 senedir oynuyoruz.
    Halen yanindakilere cemkirisi suruyor hic degismedi hatta yüz buldugunda cekilmiyor adam.
    Ali ece artik nefrete donusmeye basladi ve hep yazacagim bunu ama onu aptal yorumcularla ayni kefeye koymam yani.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Younes Belhanda -- 19 Mart 2018; 15:8:20 >
  • Çim adam bunu beğenmedi ..

• teknik taktik bilgisi kısıtlı olduğu için işi romantiklikle kotarıyo
  • yusei kullanıcısına yanıt
    Sen önce yazmayı öğren sonra adamın taktik vizyonuna laf et ..

Hey Allahım ..

• quote:

Orijinalden alıntı: ComicsCİ

Sen önce yazmayı öğren sonra adamın taktik vizyonuna laf et ..

Hey Allahım ..

Ali ece sen misin ? Yanlış bir kelime yazsam tamam da sadece imla kurallarını göz ardı etmişim. Neden battı acaba bu kadar ? Al oldu mu böyle ? Tatmin edebildim mi seni ?
  • Agla ali ece aglaaaaa napoli lennnn her an reina soyle reina böyle dedin tamamen saçmalık reina halen avrupada sayili kalecilerden hoc öyle sucu baskasinda bulmayacaksin ali eceee artık oyle genclere oynama devrin bitti 5 cumlenin ucu belli zaten. Ha bunlari yazarken aklima ian rush geldi ya ne golcuydu HAHAHAHHAHAHAHA. (ali ece kahkahası)

• Bu adamı ilk kez ciddi olarak Roma-Liverpool maçını izlerken maçın yorumcusu olarak dinledim. Maç boyunca boş boş konuşup durdu. Ertem Şener gibi boş bilgiler veriyor maç oynanırken.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.