< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Ali Erbaş'ın Arapça'dan sonra Kelime-i Şehadet de bilmediği ortaya çıktı (3. sayfa)
-
-
Ezber yapınca ben
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Yav hocam köpek tapar insana ne laf anlatacan her konuda aynı muhabbet utanmadan mesajımı sildiriyor bir de zaten bloklu bende.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
ali erbaş: Selamınhello
olay daha da büyümeden ben araya gireyim...
"captain" yazdığı yorumda, ozymandias(özkank) taklit etti...
olay bundan ibaret...
yoksa bu konuda hepimiz aynı taraftayız, yani palalı yobazların karşısındayız, o konuda şüpheniz olmasın...
-
Beni soruyorsan benim pkkya salladığım mesajımı şikayet etmişler. Cezalıydım dostum.
Ali Erbaş bir devlet memuru. Herhangi bir müslümandan tek farkı devletin verdiği görev. Bilmediği başarısız olduğu bir konu varsa devlet başka bir memur ile değiştirir olur biter.
Hristiyanlıktaki Papa gibi Tanrı nın görev verdiği kutsal bir kişilik değiller.
O yüzden Fransızca biliyormuş bilmiyormuş kimin umrunda? Devlet isterse görevden alabilir.
Muhalif medya yalan yanlış sürekli Diyanete sallayarak dinsiz bir nesil yaratma çabası var. Ama boşa kürek çekiyorlar. Diyanet bir kamu kurumu bir kutsallığı yok.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Arapça bilmeyen ilahiyatçı mı olur. Yookkk artik. Neyine güvenicez.
Günümüz Türkiye'sinde olmaz dediğiniz her şey olur hocam
Tabi ya… mesela banka yönetimine sahte diplomalı güreşçi de atanabilir
İçinde yaşıyor olmasak, çok eğlenceli ülke aslında.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Heliosis -- 16 Eylül 2024; 19:11:17 > -
Bu konuşmanın tam halini aramıştım bulamamıştım. Ve tam tahmin ettiğim gibi önü arkası kesilmiş 10 sn yelik video üstünden ALGI muhabbeti çıktı.
-
Mesajlarını cevaplamamı engelleyen özkan kaarşiim gelmiş, bende nerede kaldı diyordum, meğerse mantıklı görünen ama kimsenin yemeyip gargara yapabileceği açıklamayı bekliyormuş. Evet özkan hı hı evet.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Heliosis -- 16 Eylül 2024; 19:40:54 > -
Bu sekilde kimseyi ikna edemezsin. Soylerken tereddut ediyor zaten. Acsin canli yayinda kurani arapca okusun o zaman tamam deriz.
-
konu diyanet olunca doğrusunu araştırma gereğine bile gerek yok
-
internet çağındayız insan bi merak eder gerçeğini bi araştırma gereğini duyar yazık
-
fransanın güneydoğu aksanı
-
Doğrunun öylesi böylesi mi olur ? Kitap tek doğrusu tek peki çözümü niye ona göre buna göre farklı ? Merakımdan soruyorum yoruma açık bir konu mu kitap ? Malum bizden daha iyi bilen din adamlarımız bazı yorumlarda bulunuyor garibime gidiyor mesela Fetva güncelleniyor şöyle değil böyle deniyor bizde böyleydi oluyor .
Sanki Biz Türkler Kitabı farklı mı yorumluyor acep . Malum kültürümüze işlemiş ama Müslümanlıkta olmayan çok örnek var . Yazmayım şimdi bunları malum doğru da olsa birisi de yayınlasa basılı metinde verilse BAZI kesimler suç sayıyor .
La oğlum uğraşmayın adamla adam kılıçla minbere çıkıp İslam barış dinidir, hoşgörü dinidir diye mesaj veriyor eylem söylemde tutarsızlık yersen,
kafası bozulurlasa dervişi divane gibi baltayla çıkıp minbere hutbe verir se o zaman yandık gel de anlat millete, he he deyin idare edin.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Farklı rivayetler olduğu zaman mezhep alimleri güvendiği rivayete hangisi olduğunu paylaşırlar. Burada tek doğru diye bir şey yoktur çünkü Hz. Muhammed bahsedilen iki rivayetii de yapmış olabilir. Eğer bir şeyin tek bir doğrusu olduğu iddia edilseydi Hanefi ile Şafii mezhepleri arasında Sünni ve Şiiler gibi büyük ayrımlar olur birbirlerinin arkasında namaz dahi kalmazlardı. Gelin görün ki böyle bir durum yok. Sadece birkaç yorum farklılığı.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi senidusunuro -- 17 Eylül 2024; 5:44:17 >
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X