Bindiği arabanın kaç silindir kaç cc olduğunu kesin biliyordur. |
Ali Erbaş'ın Arapça'dan sonra Kelime-i Şehadet de bilmediği ortaya çıktı (4. sayfa)
-
-
valla ne desem bılemıyorum bu sahıs hakkında soylenecek okadar cok sey var kı......
-
Aynen, artık konu diyanet olunca " yapmıştır " deyip hiç şaşırmıyorum. Ama bozuk saat bile günde 2 kere doğru gösterir hesabı bazen şaşırtabiliyor.
-
Bakara kukara..?????
Ben demedim.
Bu millet 3 gün konuşur 4.gün unutur;
Bunu da ben demedim.
Ama tümünü unuttunuz.
-
Ne kadar cahil var, akıl almıyor.
Ne derseler inanıyorsunuz.
Videoyu kesmişler biçmişler alın size yalan iftira haber.
Videonun tamamı burada var, açıp izleyin.
net bir şekilde ezandan bahsettiğini defalarca vurguluyor.
Ali Erbaş, Kelime-i Şehadet'i eksik mi okudu? Diyanet ve İletişim Başkanlığından art arda açıklamalar - Dailymotion VideodailymotionAli Erbaş, Kelime-i Şehadet'i eksik mi okudu? Diyanet ve İletişim Başkanlığından art arda açıklamalar - Dailymotion Videohttps://www.dailymotion.com/video/x95oseqAyrıca kesilmiş videolarda bile, şehadetin dinin temeli ifadesi kullanılıyor, buradan damı anlamadınız, istiklal Marşımızın, sekizinci kıtasında ne var.
"Bu ezanlar, ki şehadetleri dinin temeli,"
Oraya atıfta bulunmuş. Siz belli ki istiklal marşımızı da bilmiyorsunuz. Bunada şaşırmadım açıkcası.
Kendi kininizde boğulun.
-
İslam cahilleri, Erbaş düşmanları iyi okusun.
-
Bu adamlar Islam diye bir din olduğunu biliyorlar mı ki
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
-
Yahu hala anlayamadınız mı bunlar dini kendilerini fakirlerden korumak için öne sürüyorlar.Kendileri ve kendinden olan gelecek nesilleri bu hayatı sefa ve rahat içinde sürmek istiyorlar onun için insanlara din satıyorlar. Ayrıca aynı zamanda kendi yaptığı pislikleri ve pis işlerin üzerini örtmek için de kullanıyorlar. Kanunları yine kendilerini koruyacak şekilde çıkarıyorlar. Siyasal islam budur zaten. Bizim insanımızda saflığıyla bunlara kanıyor maalesef
-
Son durum nedir?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
İslam bilgisi Müslüman olmayanların müslüman olanlar dan daha çok
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
bu nasıl bir kapaktır yeğenim. 60 000 km*s hızla gelen 1.5 km çapında meteorun dünya'da bıraktığı iz gibi krater kapağı yapmışsın.
üstün zeka ürünü kinaye! 130 IQ olarak yazıyorum . muhtemelen seninde en az >110 üstü IQun var. ciddiyim!
-
Abartma sen de, Celal Enginyurt falan söyledi bu kelimeleri ben de oradan duymuştum.
-
-
bilmiyordum. bilgi için sağol.
-
Teveccühünüz. Sanırım "Audiyanet"i kastediyorsun, o bana ait bir laf değil. Gerçi önemli de değil, önemli olan böyle bir acı gerçeğin olması.
Ben IQ olayına çok dikkat etmiyorum. Elbette zeka önemli ama sayılar -arasında çook uçurum farklar yoksa- bir anlam ifade etmiyor benim için.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X