Şimdi Ara

Ali Erbaş'ın tripleks villa kirası 975 TL (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
53
Cevap
0
Favori
2.449
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
25 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • bize hakareti kendine meşru say ama biz söyleyince çocukça

SENDEN ALA UTANMAZ YOK BU FORUMDA

İL TEBER OZKAN KERİMCEM

MAŞALLAH AHLAK FIŞKIRIYOR PAÇALARINIZDAN..

• elhamdülillah müslüman, ya kafir olsaydı düşünsenize...

• 0zkanK. kullanıcısına yanıt

sence normal mi diyanet başkanının villada oturması yani ? hani islamiyet din ahlak falan ? peygamberin evinin duvarları hurma dalı çatısı hurma yaprağı ile kaplıydı ya. bilmem anlatabildin mi

• bugra69 kullanıcısına yanıt

Siz gerçekten diyanet ile kafayı bozmuşunuz ve LOJMAN mantığını gram anlamıyorsunuz.

Ali Erbaş eskiden İstanbul'da bir camii de görevli bir kişi zaten. Cumhurbaşkanı tarafından Diyanet İşleri başkanlığına atanıyor ve artık devleti temsil ettiği için Özel güvenliklik Lojmanda kalıyor oluy bu. Yarın iktidar değişi veya seçimle başka parti Cumhurbaşkanı olur Ali Erbaş'ı görevden alırsa o konuttan çıkacak olay bu.

Bu tarz lojmanlar diyanet işleri başkanına özel değil. Şu devleti temsil eden ve üst düzey görevdeki bütün memurlara lojman verilir zaten. Bunların çok sık tahini çıkabildiği veya görevden alınabildikleri için adamlara devlet lojman yapmış ve on yıllardır neredeyse 100 yıldır oralarda kalıyorlar olay bu.

• Cumhurbaşkanı
    • Yurt dışındaki büyükelçiler, daimi delegeler, maslahatgüzarlar, askeri temsil heyetleri başkanları ve başkonsoloslar
    • Bakanlar
    • Anayasa Mahkemesi Başkanı
    • Yargıtay Başkanı
    • Danıştay Başkanı
    • Uyuşmazlık Mahkemesi Başkanı
    • Sayıştay Başkanı
    • Yargıtay Cumhuriyet Başsavcısı ile Danıştay Başsavcısı
    • Yüksek Öğretim Kurulu Başkanı
    • Milli Güvenlik Kurulu Genel Sekreteri
    • Bakan Yardımcıları
    • Diyanet İşleri Başkanı
    • Merkez Bankası Başkanı
    • İl Valileri
    • Emniyet Genel Müdürü
    • Kaymakamlar
    • Genelkurmay Başkanı
    • Kuvvet Komutanları
    • Jandarma Genel Komutanı
    • Sahil Güvenlik Komutanı
    • Genelkurmay 2.Başkanı
    • Ordu Komutanları (Deniz ve Havada eşiti)
    • Kolordu Komutanları ile eşiti Kıta/Birlik Komutanları (Deniz ve Hava Kuvvetleri Komutanlıkları ile Jandarma Genel Komutanlığında eşiti)
    • Orgeneral ve Oramiraller
    • Kuvvet Komutanları Kurmay Başkanları
    • Jandarma Genel Komutan Yardımcısı
    • Jandarma Genel Komutanı Kurmay Başkanı
    • Tümen ve Tugay Komutanları ile eşiti Kıta/Birlik Komutanları (Deniz ve Hava Kuvvetleri Komutanlıkları ile Jandarma Genel Komutanlığında eşiti)

Bak bu üsttekilerin hepsi Diyanet işleri bakanı gibi Lojmanda kalır zaten bu lojmanlar ankarada birbirine yakın çoğu güvenlik ve devlet işleri amaçlı yapılan binalar zaten. Ama kime ne anlatıyorsam.

Siz çok biliyorsanız Lojmanları satarsınız bu adamlar bu görevlere geldiğinde devleti apartman dairesinde temsil ederler misafirleri başka devletlerde denkleri geldiğinde olur biter. Bu sayede ülke uçar kaçar sanarsınız işte...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 0zkanK. -- 2 Ocak 2025; 14:59:17 >

• Boşuna beklemeyin efsaneler bir kere gelir, büyük iz bırakır, diğerleri gönüllerde yer bulamaz!

Ali Erbaş'ın tripleks villa kirası 975 TL

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 0zkanK. kullanıcısına yanıt

Diyanet ile kafayı bozmadım , bu konuda daha öncede merak edip baktım sizin gibi yarınlar yokmuş gibi savunmuyorum sözde din adamı olup 3 katlı 450m2 'lojman' ihtiyaç değildir.Toki benzeri toplu konutlarda da lojman var niye beyfendi gidip orada kalmıyor ? Son model audi 6 ya bineceğine togg binsin ? olmuyor mu.Sen benim için trolden ibaretsin daha da cevap yazmayacağım senin gibi trollere

• bugra69 kullanıcısına yanıt

Gerçekten körlemesine muhalif ve neyi savunduğunu bilmeyen sizin gibi trollerle uğraşmak çok zor. Din ile diyanet ile kafayı bozun aferin.

Bak üstte listeyi attım. Yargıtay başkanıda bu tarz bir konutta kalıyor ve oda aynı kirayı ödüyor ! Ona neden laf yok Neden Genel Kurmay başkanına yokta Sürekli DİYANETTE DİYANET neden sürekli İslama dine ve müslümanlara saldırma isteğinde bu sözde muhalifler onu merak ediyorum ! Haftada en az 1 kere diyanete sallayarak nereye varacağınızı sanıyorsunuz gerçekten komedisiniz. Taa Atatürk zamanında bile İlk Diyanet işleri başkanının Ankarada Konutu var devlet adına oda orada kalıyor neyini anlayamıyorsunuz.

Ayrıca siz ne vaad ediyorsunuz biz iktidar olursak lojman mı kalkacak diyorsunuz. Diyanet mi kapatılacka diyorsunuz ne anlatıyorsunuz ! O bina devletin binası ve yarın Ali Erbaş gider Ahmet gelir Mehmet gelir devleti temsilen gene orada kalacak.

TOKİ tarzı konut demişsin. O tarz lojmanlarda oturan memurlarda var. Ama bu üstte yazdıklarım üst düzey bürokrat ve devleti temsil ettikleri ve önemli görevlerde oldukları için onları KONUTLARI ÖZEL NEDEN ANLAMIYORSUNUZ ŞUNU ? Özel güvenlikle ve orada 3 yıl mı kaldı 5 yıl mı görevden alınınca veya başka göreve verilirse çıkıyor oradan olay bu kadar basit. Bunu anlayamamak nasıl bir bakıkş açısı gerçekten çok garipsizinz.

Mesela Diyanetin Konutu ve MİT 'in konutları birbirine çok yakın. Onlar aynı çevrede kalıyorlar hep. Ve bina DEVLETİN BİNASI.

Not: Kime ne anlatıyorsam adamların derdi taraffun veya para değil ki. Adamların derdi Dine diyanete sallamak sadece. İslam ile Müslüman ile arap ile kafayı bozmuşlar ne denirki böylesine engelleyip geçecen en iyisi.

• Vay be şu şatafata bak audiler mercedesler villar. İslam da yeri varmı bunların acaba bu nasıl bir lüks merakı arkadaş. Garibana şükür ama

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • vagus35 V kullanıcısına yanıt

olmaz mı hurma dalı yaprağından villalara audi 6 lara geldik , sözde müslüman aktrol tayfada burada işte savunuculuğunu yapıyor :)

• beni engellemiş herhanlde,ikidir yazıyorum gitmiyor 'ozkan' denen şahıs aktroldür uğraşmayın. bilgilerinize.

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.