bütün üst düzey devlet görevlileri saraya taşınsın olsun bitsin. al sana tasarruf |
Ali Erbaş'ın tripleks villa kirası 975 TL (2. sayfa)
-
-
Ee kardeş o zaman nerde kaldı o cok dillerinizden düşürmediğiniz Hz Ömer'in adaleti nerde kaldı o dilinizden dusurmediginiz peygamberimiz 1 hurmayla orucunu açardı. İşinize gelince peygamberimizin bir ceketi vardi iki hurmayla doyardı bu peygamber şöyleydi bu peygamber böyleydi diyorsunuz peki niye o dediğiniz gibi yaşamıyorsunuz.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Galaba mı ney ney
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Çok iyi. Şatafatları inşallah daha da beter artar. Hakediyoruz çünkü ısrarla seçerek...
-
Lojman bahane, islam düşmanlığı şahane.
-
Peygamber efendimiz nerede yaşarmış? Havuzlu triplex ultra lüks villa da mı? Siyasal İslam böyle bir şey işte.
-
En az 20 milyon koyun var memlekette ağzı açık bunlara bakan, ne deseler meeeeee diye ortalığı karıştırmak için hazır kıta bekliyorlar. Yalan yanlış iftira hiç önemli değil.
Karşılığı yok ne demek hocam.
20 milyon az mı?
Konuyu Ali Erbaş özelinde değerlendirmek yerine "aşırı kamu harcaması" diye eleştirmek daha doğru olur. Devlet niye kimi yöneticilerine, bürokratların bu kadar abartılı harcaması yapıyor diye eleştirmek yerinde olur.
Eleştiri yapmak güzel birşey ama ülkede hiçbir devlet kurumunda sanki bir sorun yokmuş gibi sürekli her fırsatta belli gazetelerin Diyanet'e saldırılması amacın üzüm yemek değil bağcıyı dövmek olduğunu gösteriyor.
Tripleks villa falan diye BİLEREK YALAN SÖYLEYEREK bahsettikleri yer bir villa değil LOJMAN.
Lojman da kanunlarla belli memur gruplarına tesis edilmiş bir hak.
Özellikle 399 khk ya bağlı kamu kurumlarında hemen hemen her memura lojman hakkı vardır.
Ucuz lojmanda sadece belli bir kamu kurumunda yok 250 bin den fazla Lojman var Türkiye de ve bunların fiyatları her zaman çok ucuz oldu.
Daha öncede defalarca yazdım. Halkımız dini bilgisi her ne kadar zayıf olsa da Kurana, Allaha, Peygambere laf söyletmez.
Bu yüzden Diyanet işleri başkanlığını bir İslam Dinine karşı bir paravan saldırı aracı olarak kullanıyorlar.
Tüm kin, nefret ve hakaretler ağızlarından salyalar saçarak bu kuruma yapıyorlar.
Ama asıl kinleri insanların Dinlerine.
Kendi düştüğü dinsizlik çukurundan çıkamaya çalışmak yerine, düştüğü çukura yanıma birkaç kişiyi daha çekeyim kafası.
Bu bomboş gazetelerin tuzağına düşmeyin. Diyanete saldırmak dışında vizyonları yok bunların.
-
Başlık yanlış, orası Ali Erbaş ait değil. Ali Erbaş ismi üzerinden eleştiri basit bir anlayış.
Ama konuya senin yaklaşımını da doğru bulmuyorum. Elbette buralar şahsa değil, devlete ait. Kimse yanında götürmeyecek. Padişahlar da sarayları yanında götürmedi. Bestepe de devlete ait. Tüm makam araçları şahsa değil devlete ait. Devletin en üst makamından kaymakamına kadar yapılan tüm oto, konut, makam, demirbaş harcamaları şahsa değil devlete yapılıyor kağıt üzerinde ama bunların parasını hep beraber ödüyoruz. Bu harcamaların gerekliliği ve boyutu tartışılabilir.
Özkan, bizden daha gelişmiş ve zengin ülkelerin muadili harcamaları bizden daha düşük. Burada X kurumunda çalışan biri aynı kurumun İtalya, Fransa ve Almanya'daki benzerine gittiğinde bunu görüyor. Bizde biraz ortadogu gösteriş kültürü hakim. Bunun da bedelini ven de ödüyorum sen de ödüyorsun. Bu harcamalar olmasa belki ÖTV bu kadar olmayacak.
Kabul edelim, kamuda israf var, hem de ciddi boyutta. Arada bir haydi tasarruf edelim dendiğinde de, üst makamların lüks harcamaları değil, daha ziyade alt tabakanın harcamaları kısılma yoluna gidilir. Ama ben muhalefet gelirse bu harcamalar daha az olur diyemiyorum. Çünkü bugün israfı eleştirdiğimiz zaman nasıl ki iktidar taraftarları türlü bahanelerle karşı çıkıyorlar, başka bir parti iktidarında da onlar karşı çıkacaklar. Kolektif vatandaş bilincimiz eksik. Tarafgirlik kültürü hakim.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Arkadaşım kamuda israf eleştirmek başka. Gözü dönmüş gibi sadece sabah akşam diyanet'e sallamak başka. Ve bunu YALAN- YANLIŞ-ALGI SÖYLEMLER İLE YAPMALARI BENİM ELEŞTİRDİĞİM.
Ben konu devlet oldumu devlet meseleleri oldumu devleti kutsal görürüm. Cumhurbaşkanı bakan veya devleti ilde temsil eden Vali kaymakam veya diyanet işleri başkanları bunlar üst düzey bürokrattır ve yok arabası yok evi yok şusu busu eleştirmem çünkü devleti temsil ediyor derim.
Haa dandik memura araç verilmesi flan onları eleştirelim. Ama bırakında Cumhurbaşkanının veya bakanın terör olan bir ülkede koruması olsun lojmanı olsun.
Ayrıca diğer ülkelerde böyle mi demişsin. Papa'nın uçaklarından mal varlığından araçlarından veya kaldığı yerden haberin var mı ? Veya Papazların Ağamların diğer büyük dinlerin temsilcileri nerelerde kalıyor . Konu din değil ayrıca benim için DEVLET TEMSİLİ. Türkiye Cumhuriyetini temsil eden bir kurum diyanet işleri ve konutu Elbette olabilir diye bakıyorum.
-
oo iyi fiyat
varsa alırım bi dal
-
İktidarda bulunan siyasi parti ve yönetimle hiçbir şekilde organik bağı olmaması gereken bir kurumun başkanı neden 6 tane korumayla özel olarak korunur?
-
Ben devlet belki makamlara ev araba vermesin demiyorum sadece biraz kantarın topuzunu kaçırmasın diyorum. Dürüst olalım kaçırıyoruz da...
Devlet itibarı lüks ile şatafatla, başkasının 1 uçakla gittiği yere 4 uçakla giderek, sağlanmaz...
Seçim öncesi mütevazi mutfağından pozlar veren CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu‘nun, seçim sonrası geceliği 316 bin liralık ultra lüks villada tatil yapması gündeme bomba gibi düşerken, lüks tatilin faturasının nasıl karşılandığı merak konusu oldu.
yeni şafakSeçim dönemi fakir edebiyatı yapan Kılıçdaroğlu bir haftalık tatile 2 milyon 200 bin lira ödedi | Politika Haberlerihttps://www.yenisafak.com/gundem/secim-donemi-fakir-edebiyati-yapan-kilicdaroglu-bir-haftalik-tatile-2-milyon-200-bin-lira-odedi-4542370
takvim.com.trMutfak yalan villa gerçek! Kılıçdaroğlu’nun 316 bin TL’lik tatili sonrası CHP’liler isyanda: Ömrümüzü tüketti utanmadan tatil yapıyor | Takvim TVhttps://www.takvim.com.tr/video/haber-videolari/mutfak-yalan-villa-gercek-kilicdaroglunun-316-bin-tllik-tatili-sonrasi-chpliler-isyanda-omrumuzu-tuketti-utanmadan-tatil-yapiyor
“KENDİNİ FAKİR GÖSTERİR, ZENGİN YAŞAR”
Büyük skandalı Sabah‘a yorumlayan CHP’li eski Devlet Bakanı Mehmet Sevigen, “Benim için sürpriz değil. Kemal Bey’i çok iyi tanırım. Kendini fakir gösterir, zengin yaşar. Kendisi hesap uzmanı olduğu için hesabı da muhtemelen bir belediyeye yıkmıştır” dedi.
“SAMİMİYETSİZLİĞİ ORTAYA ÇIKMIŞTIR”
Kılıçdaroğlu’nun eski avukatı Mustafa Kemal Çiçek, “Kılıçdaroğlu’nun samimiyetsizliği ortaya dökülmüştür. Mutfaktan algı yaptı. Reklam ajanslarının aklına uydu. Elektrik faturasını ödememe gibi şovlar yapıyordu. Halka “ben de sizdenim” imajı veriyordu. Seçim bitti, bir baktık ki Kılıçdaroğlu geceliği yüz binlerce liralık villalarda kalıyor.” dedi.
Chp 'nin seçim yardımı ile yapılan reklam ve israfları bir yana , yandaşa ihale , konser , tiyatro , gösteri , heykel , sergi , toplantı ( Fransaya haftalık 245 bin eu ++ ) harcamaları nereye gitti ?? Bunları cebe indirinler nasıl bir yaşam sürmekte ve lüks villalar da kalmakta ?
Diyanet ve Ali erbaş ( rte/iktidar ) , büyük bir hata için de. Haberleri teyit etmek gerekse de ! israf ve lüks harcamalar varsa kk74 = %45 ve chp = %27 oy alıyor bu ülke de .
Eleştiri yaparken muhalefetin tele1, now , halk tv , flash haber siyaseti ile değilde halkın aklıyla / mantığıyla da onaylayacağı şekil de gündeme gelmesi daha iyi olur.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
-
Yazık bu %99.9 insanlara. Fakirliği övüp de villada 975 TL ye kalmak ne demek yahu
Savunanların motivasyonu da para. Belki çok yal..pardon savunursak bize de gemicik gibi villacık düşer mi acaba kafaları.
isterse 1+1 olsun 1500 lira kira ödeyip millete kılıç göstermek ve geçinemiyorsanız şükredin demenin islam ile alakası yok. Tok, açın halinden anlamaz demiş atalarımız.
ben de diyorum ki bazıları din satıyor, karşılığında dünyevi lüksler peşinde koşuyor. Ama bazıları işte. Bizde yok öylesi, hep yurtdışında görüyorum afrikada kabilelerde falan
-
Senden alâ mı var bu forumda
Alâaaaaaa sı sensin, ALÂAAAASIII HEMDE
ÖYLE BÖYLE ALÂSIIIIII DEĞİLSİN
DİNSİZ
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Çocukça hareketler yapacağına ENGELLE geç ben öyle yapıyom senin gibilere...
Dünyadan bir haber takılmaya devam edin siz.
-
Madem kamuda tasarruf diyorlar, memurların servislerini kaldırıyorlar, böylesi büyük konutları satsınlar, isteyen memurlar daha küçük konutlarda kalsın, istemeyende gidip kendi kiralasın. Şu sözde siyasal müslümanların dini savunuyoruz ayağına hataları savunması hiçte samimi olmuyor.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X