Şimdi Ara

Ali Erbaş'ın tripleks villa kirası 975 TL

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
53
Cevap
0
Favori
2.433
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
25 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Diyanet İşleri Başkanı Ali Erbaş'ın Bilkent'teki tripleks villasının kira bedeli 2025'te 1404 TL'ye yükselirken, emsali olan villaların kira fiyatlarının 110 bin TL'ye ulaştığı belirtildi.

Ankara’nın en pahalı semtlerinden Bilkent’te oturan Diyanet İşleri Başkanı Ali Erbaş, 450 metrekarelik tripleks villasına aylık yalnızca 975 TL kira ödüyor. Kamu bütçesinden ısınma, elektrik, su ve telefon gibi tüm sabit giderleri karşılanan bu villa, 6 koruma ile özel olarak korunuyor.

EMSAL VİLLALAR 110 BİN TL

Bilkent’teki benzer villaların kira bedellerinin 110 bin TL civarında olduğu, satış fiyatlarının ise 30 milyon TL’yi aştığı biliniyor. Bu durum vatandaşın tepkisine yol açarken, "Ekmek elden su gölden, hayat onlara kolay" yorumları yapıldı.

26 Aralık 2024 tarihli Resmi Gazete’de yayımlanan düzenlemeye göre, kamu konutları kira bedellerine 2025 yılında yüzde 44 zam yapıldı. Bu kapsamda Erbaş’ın ödediği kira 1404 TL’ye çıkacak.

ERDOĞAN’IN YAVRU SARAYI

Sözcü'den alınan habere göre Diyanet İşleri Başkanı'nın villasının yanı sıra, Erdoğan çiftinin ikamet ettiği 250 odalı yavru saray da dikkat çekiyor. Sarayda 104 metrekare kapalı, 89 metrekare açık havuz, geniş bir mutfak, 2 tenis kortu ve acil tıp merkezi bulunuyor. Ancak Erdoğan’ın bu saray için kira ödeyip ödemediği bilinmiyor.

Cumhuriyet

• 4 MİLYAR EURO bütçesi olan Ali’ye bu kiralar hiç koymaz. Hatta gerekirse bütün saz arkadaşlarını villada oturtur. Türk halkı olarak bunlara çalışıyoruz zaten.

Dalga geçtikleri, kafir dedikleri Yunan papazlar dağın başında insanlardan uzak allaha yakın olmak için dini görevlerini yapıyorlar, bizim yiyiciler 5. yıldızlı otellerde güya çalışmalar yapıyorlar, villalarda oturuyorlar, ege akdeniz koylarında lojmanlar yaptırıyorlar. Sorsan din adamı bunlar...içimden gülmek geliyor da gülemiyorum sonuçta bunları zavallı Türk halkı finanse ediyor

Ben de halkın büyük bölümü zorluklar içindeyken hele ki halka sabır ve şükretmesini tavsiye eden bireylerin böyle yaşamasını doğru bulmuyorum diyorum.

" Ele Verir Talkını Kendi Yutar Salkımı " diye bir atasözü vardır, bu da böyle işte.

Akp zihniyetinin ne kadar aç gözlü olduğunu gösteriyor tabii bu da.

Adamda kaç araba var, hala " bana bir audiyi çok gördüler " diyor  

Bıkmadınız şu anlayıştan ya. Tamam siz kazara iktidar olursanız tüm üst düzey bürokratlar köylerde mağaralarda yaşar apartman dairesinde oturur tamam mı ! Resmi temasları görüşmeleri yer sofrasında yapar CHP'nin atadığı üst düzey yetkililer.

Güvenlik amaçlı çoğu bu tarz üst düzey devlet memurları bakanlar askerler bürükratlar flan oralarda ZATEN. Devlet konutlar yapmış yan yana çoğu

2004 ten beri o konuttaymış ve 1984 yasalarına göre LOJMAN DİYE GEÇİYOR ORALAR yani 40-50 yıldır var. Devleti temsil eden ve güvenliği sağlanması gereken kişiler oralarda kalıyor zaten. DEVLETİN BİNASI ONLAR.

Bunu sanki bugün taşınmışlar gibi lanse edip ALGI kasarak muhalifçilik oynamaktan vaz geçin artık.

Gerçekten suyunu çıkardınız artık şu sığ söylemler ve diyanet ile kafayı bozmanız ile. Tamam dinsiz imansız olabilirsiniz. Allah kitap umrunda olmayabilir BANA NE BİZENE ama diyanete sallayarak muhalefet olmaz. Haa çok biliyorsa muhalefet çıkar biz diyanet i kapatacaz camilere imam atamıyacaz maaş vermeyecez diyebiliyorsa desin tutan engelleyen yok.

Süper ultra Lüxs dedikleri binada şuymuş.

Bildiğin devlet binası konseptinde bir bina işte. Diyanet işleri başkanı kim olursa resmi konutu burası oluyor ve resmi temasları buradan yapıyormuş olay bu. Gerçekten çok değişik bir muhalefet var ya.

Adamlar Kos koca Türkiye Cumhuriyeti devleti çadırdan mağarada temsil edilsin isteyecekler utanmasalar. Azcık çok değil Azcık Atatürk'ü ve zihniyetini örnek alabilseler keşme ama yok abi vizyon misyon yok adamlarda.

Dinsiz imansızsız demedim ( Ben kimsenin içini bilemem. ) istersen olabilirsin diyorum.

Ama her ay hatta neredeyse her hafta bir diyanet işleri ile ilgili YALAN-YALAN - ALGI konu açmanız garip yani. Ayda 1 kere şu taraz konu açmanız Trollük olmuyor doğrusunu yazmak trollük oluyor öyle mi ne güzel dünya beee.

Atatürk zamanında diyanet işleri başkanı sanırsın köyde yaşıyordu köy evinde oturuyordu kendinizi lütfen şöyle yapmayın artık. Sırf muhalifçilik oynayacaksınız diye saçmalıyorsunuz haberiniz yok.

Ülkeyi temsil eden kurumlar bunlar bir Devlet binasını bir konutu çok görmek nedir ya. Adamın tapulu malı değil DEVLETİN BİNALARI BUNLAR şunu anlayın artık.

Atatürk'ün devleti temsil ederken nasıl giyindiğini bir araştırın isterseniz.

Devleti temsil edecek diye CUmhuriyetin ilk yıllarında nasıl binalar yaptırdığını nasıl yollar yaptırdığına azcık bakın isterseniz.

O yokluk dönemlerinde bile TEMSİLİYETE Aşırı önem vermişti ve verilmelidirde. ŞUNU ANLAYAMADINIZ GİTTİ.

• 4 MİLYAR EURO bütçesi olan Ali’ye bu kiralar hiç koymaz. Hatta gerekirse bütün saz arkadaşlarını villada oturtur. Türk halkı olarak bunlara çalışıyoruz zaten.

Dalga geçtikleri, kafir dedikleri Yunan papazlar dağın başında insanlardan uzak allaha yakın olmak için dini görevlerini yapıyorlar, bizim yiyiciler 5. yıldızlı otellerde güya çalışmalar yapıyorlar, villalarda oturuyorlar, ege akdeniz koylarında lojmanlar yaptırıyorlar. Sorsan din adamı bunlar...içimden gülmek geliyor da gülemiyorum sonuçta bunları zavallı Türk halkı finanse ediyor

• tasarruf dediğin böyle olur Ali Erbaş'ın tripleks villa kirası 975 TL 

• ellili şükür edin kardeşim neymiş kiralar pahalı. Bak işi bilen ucuza oturuyor. Benim 1 elliki kiracım vardı geçen sene ondan da kurtuldum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • doğruysa allah belanızı versin.

ama nedense sizin zümreye hiç güvenemiyorum genelde çamur çıkıyor osman gökçeğin vasat görünümlü villasını bile beyonce elitizminde ilan eden kişilersiniz.Ali Erbaş'ın tripleks villa kirası 975 TL 

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kerimcem -- 30 Aralık 2024; 18:51:2 >
  • Muhalif medya bu hafta Diyanete sallamadı diyordum :D Gene şaşırtmadılar.

Gram mı akıllanmaz Gram mı değişmezler ya :( Yok abii bu muhalefet ile mecbur böyle çekecez. Her hafta saçma sapan yalan yanlış bilgileri boca edecekler. Böyle böyle iktidar olacak sanacaklar. Ve din diyanet nefretleri neyse. Biz gelecez hepsini yıkacaz deyinde tam olsun.

Bu iddia daha önceleride gündem olmuştu ve Diyanet buna açıklama getirmiştir. Orası Diyanet İşleri başkanlığının merkez konutu. Ve diyanet işleri başkanı kim olursa olsun resmi yeri orası oluyor. Özel olarak orada ev aldırmış veya oturuyor değil. Yarın görevi bırakınca oradan çıkacak. Ve yeni diyanet işleri başkanı kullanacak orasını.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 0zkanK. -- 30 Aralık 2024; 19:20:52 >

• CHPli yalancılık merkezlerini kaynak almaktan ne zaman vazgeçin denilecek?
    Bu yalan yayma merkezlerini kaynak olarak kullananları muhatap almayın. Kendileri çalıp kendileri oynuyorlar. Toplumsal bir karşılığı yok.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi asau -- 30 Aralık 2024; 19:41:8 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

kamu konutları kira bedellerine 2025 yılında yüzde 44 zam yapıldı. Bu kapsamda Erbaş’ın ödediği kira 1404 TL’ye çıkacak.

Çok olmuş bu kira, Erbaş bunu nasıl öder.

• asau kullanıcısına yanıt

Ney ney ney ?

• 0zkanK. kullanıcısına yanıt

Diyanet işleri başkanının böyle bir konutta oturmasının lüzumu var mı? Apartman dairesinde neden oturmuyor?

Hadi burası lojman , parasını devlet ödüyor olsun, hiç villa lojman mı olur?

İnanılmaz bir savurganlık ve israftır bu. Ali Erbaş'ın tripleks villa kirası 975 TL 

• BJK kullanıcısına yanıt

Bıkmadınız şu anlayıştan ya. Tamam siz kazara iktidar olursanız tüm üst düzey bürokratlar köylerde mağaralarda yaşar apartman dairesinde oturur tamam mı ! Resmi temasları görüşmeleri yer sofrasında yapar CHP'nin atadığı üst düzey yetkililer.

Güvenlik amaçlı çoğu bu tarz üst düzey devlet memurları bakanlar askerler bürükratlar flan oralarda ZATEN. Devlet konutlar yapmış yan yana çoğu

2004 ten beri o konuttaymış ve 1984 yasalarına göre LOJMAN DİYE GEÇİYOR ORALAR yani 40-50 yıldır var. Devleti temsil eden ve güvenliği sağlanması gereken kişiler oralarda kalıyor zaten. DEVLETİN BİNASI ONLAR.

Bunu sanki bugün taşınmışlar gibi lanse edip ALGI kasarak muhalifçilik oynamaktan vaz geçin artık.

Gerçekten suyunu çıkardınız artık şu sığ söylemler ve diyanet ile kafayı bozmanız ile. Tamam dinsiz imansız olabilirsiniz. Allah kitap umrunda olmayabilir BANA NE BİZENE ama diyanete sallayarak muhalefet olmaz. Haa çok biliyorsa muhalefet çıkar biz diyanet i kapatacaz camilere imam atamıyacaz maaş vermeyecez diyebiliyorsa desin tutan engelleyen yok.

• Süper ultra Lüxs dedikleri binada şuymuş.

Bildiğin devlet binası konseptinde bir bina işte. Diyanet işleri başkanı kim olursa resmi konutu burası oluyor ve resmi temasları buradan yapıyormuş olay bu. Gerçekten çok değişik bir muhalefet var ya.

Adamlar Kos koca Türkiye Cumhuriyeti devleti çadırdan mağarada temsil edilsin isteyecekler utanmasalar. Azcık çok değil Azcık Atatürk'ü ve zihniyetini örnek alabilseler keşme ama yok abi vizyon misyon yok adamlarda.

Bak benim canımı sıkma, sen kime dinsiz imansız diyorsun terbiyesiz.

Asıl sen ve senin gibi dinbazlar bu milletin kanını emiyorlar.

Diyaneti kuran kişinin Atatürk olduğunu bile bilmeden cahilce yorumlarına devam ediyorsun akp trolü seni.

Dinsiz imansızsız demedim ( Ben kimsenin içini bilemem. ) istersen olabilirsin diyorum.

Ama her ay hatta neredeyse her hafta bir diyanet işleri ile ilgili YALAN-YALAN - ALGI konu açmanız garip yani. Ayda 1 kere şu taraz konu açmanız Trollük olmuyor doğrusunu yazmak trollük oluyor öyle mi ne güzel dünya beee.

Atatürk zamanında diyanet işleri başkanı sanırsın köyde yaşıyordu köy evinde oturuyordu kendinizi lütfen şöyle yapmayın artık. Sırf muhalifçilik oynayacaksınız diye saçmalıyorsunuz haberiniz yok.

Ülkeyi temsil eden kurumlar bunlar bir Devlet binasını bir konutu çok görmek nedir ya. Adamın tapulu malı değil DEVLETİN BİNALARI BUNLAR şunu anlayın artık.

Atatürk'ün devleti temsil ederken nasıl giyindiğini bir araştırın isterseniz.

Devleti temsil edecek diye CUmhuriyetin ilk yıllarında nasıl binalar yaptırdığını nasıl yollar yaptırdığına azcık bakın isterseniz.

O yokluk dönemlerinde bile TEMSİLİYETE Aşırı önem vermişti ve verilmelidirde. ŞUNU ANLAYAMADINIZ GİTTİ.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 0zkanK. -- 30 Aralık 2024; 23:36:43 >

Hocam ayda ne kazanıyordur kim bilir sen bin tane mesaj atsan bin tane cevap alırsın şüphen olmasın. Baş edemezsin, sen sıkılırsın tartışmaktan karşındaki sıkılmaz çünkü karşındakinin motivasyon kaynağı çok ikna edici.

Fakire peygamber efendimiz günde 2 öğün yer sofradan doymadan kalkardı derler zengine böyle bol olsaydı sabaha kadar yerdi yemeye devam derler. Fakire onun zamanında araba olsa da gideceği yere yürüyerek giderdi derler zengine mercedes olsa binmez miydi derler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alvete -- 30 Aralık 2024; 23:40:52 >

Ben de halkın büyük bölümü zorluklar içindeyken hele ki halka sabır ve şükretmesini tavsiye eden bireylerin böyle yaşamasını doğru bulmuyorum diyorum.

" Ele Verir Talkını Kendi Yutar Salkımı " diye bir atasözü vardır, bu da böyle işte.

Akp zihniyetinin ne kadar aç gözlü olduğunu gösteriyor tabii bu da.

Adamda kaç araba var, hala " bana bir audiyi çok gördüler " diyor Ali Erbaş'ın tripleks villa kirası 975 TL 

• Adamın villada kalmasına şaşırmadınız da kirada olmasına mı şaşırdınız?

Off off gerçekten Audi söyleminie çarpıtıyorsun ne diyeyim ki. ( Oradan kırpıp algı yapılıyor. )

Körlemesine muhalifçiliğe devam et ne diyeyim. AYNEN DEVAM ET. Herkes aç ülke bitik devlet öldü battık edebiyatı yap aynen. Türkiye Cumhuriyeti devleti nedir ki vizyonu misyonumu vardır bitik bir ülkeyiz biz temsiliyet devlet dairesi resmi konut flan nedir hak getir boş masraf bunlar tabi...

• Nerede bir imam konutu görsem camiye yakın çok güzel müstakil evlerdir. Onların şansları da böyle. Kira ödemiyorlar sanıyordum ama ödeniyormuş demekki.

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.