Şimdi Ara

ALi HAŞHAŞ denen zavallı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
853
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • çıkmış kanaltürke yok top çizgiyi geçmiyo yok hakem penaltımızı vermiyo, taraftar sabirli olsa ÅŸu futbolcularımız üzerindeki baskı kalksa,yalniz futbola bakmamak lazim kulubu buyuttuk , cok iyi iÅŸler yaptik.... falan filan. ulan yüzsüzlüğün keçe suratlılığin bu kadarı da olmaz. hala daha utanmadan o l
    koltukta oturmaya devam ediyorlar. suçlu belli oldu . sabırsız taraftar.

• Çıkmış Kanaltürk'e yok top çizgiyi geçmiyo yok hakem penaltımızı vermiyo, taraftar sabırlı olsa şu futbolcularımız üzerindeki baskı kalksa, yalnız futbola bakmamak lazım kulübü büyüttük, cok iyi işler yaptik... falan filan. Ulan yüzsüzlüğün keçe suratlılığın bu kadarı da olmaz. Hala daha utanmadan o koltukta oturmaya devam ediyorlar. Suçlu belli oldu. Sabırsız taraftar.

Demeye çalışmış.
  • quote:

Orijinalden alıntı: fıratbozkurt

Çıkmış Kanaltürk'e yok top çizgiyi geçmiyo yok hakem penaltımızı vermiyo, taraftar sabırlı olsa şu futbolcularımız üzerindeki baskı kalksa, yalnız futbola bakmamak lazım kulübü büyüttük, cok iyi işler yaptik... falan filan. Ulan yüzsüzlüğün keçe suratlılığın bu kadarı da olmaz. Hala daha utanmadan o koltukta oturmaya devam ediyorlar. Suçlu belli oldu. Sabırsız taraftar.

Demeye çalışmış.

Tercüme için sağol
  • quote:

Çıkmış Kanaltürk'e yok top çizgiyi geçmiyo yok hakem penaltımızı vermiyo, taraftar sabırlı olsa şu futbolcularımız üzerindeki baskı kalksa, yalnız futbola bakmamak lazım kulübü büyüttük, cok iyi işler yaptik... falan filan. Ulan yüzsüzlüğün keçe suratlılığın bu kadarı da olmaz. Hala daha utanmadan o koltukta oturmaya devam ediyorlar. Suçlu belli oldu. Sabırsız taraftar.

Demeye çalışmış.

hocam yazılan yazı hangı dıldendı
  • quote:

Demeye çalışmış.

iste boyle 10 kiside 1 tane kafali akli. basinda adam cikiyor. Anlayan anladi. derken senin gibi insanlari kastettim. espri yaptigini zanneden geri zekalilari degil
  • quote:

Demeye çalışmış.

google translate işi ilerletmiş
  • bi gün işten çıkarken adamın biri ingilizce .m günü yağ'a dönmüş bu başlık
  • boyle uyelere hakaret eden uyeleri forumda istemiyoruz.
  • Beyler ne abartıyorsunuz bu kadar anlamadım. montanegro adlı arkadaş telefondan yazmış. Ş, Ç, Ğ gibi harfler çıkmamış ve anlaşılması zor bir hal almış. Ben de bunu okumakta zorlananlar için Türkçe karakterlerle yazdım. Bırakın birbirinize laf atmayı konuyla ilgili bir şey yazacaksanız yazın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: KızıL_Shaman

Millete Dangoz diyeceğine okuma yazmayı öğren.

hayır adam bide kendi hatasını kabul etmiyor şaka yapıyoruz onuda anlamıyor

hayatı çok ciddiye alan ciddiyetsiz adamlar var hayatta boşver
  • quote:

Beyler ne abartıyorsunuz bu kadar anlamadım. montanegro adlı arkadaş telefondan yazmış. Ş, Ç, Ğ gibi harfler çıkmamış ve anlaşılması zor bir hal almış. Ben de bunu okumakta zorlananlar için Türkçe karakterlerle yazdım. Bırakın birbirinize laf atmayı konuyla ilgili bir şey yazacaksanız yazın.

aynen arkadas. Samsung telefonda turkce karakter secılı olmasına ragmen problem var
  • çinceyle izlandacayı karıştırıp yazman hiç hoş değil.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.