Şimdi Ara

ALİ KIRCA NEDEN SHOW TW DE?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
39
Cevap
0
Favori
1.237
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ARKADASLAR ALI KIRCA NEDEN ATV DEN SHOW TW YE GECTI

CEVAPLARINIZI BEKLIYORUM

• 70.000$ bana da verseler ben de giderdim.
  • belkide film çevirecektir.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Bay PiPo..!

70.000$ bana da verseler ben de giderdim.

+1000
  • Atv nin yeni sahipleri yüzünden olabilir...
  • Bu tür insanlar parayı kim verirse onun kapısında ..........
  • Ayrıca sadece ali kırca geçmedi nerdeyse tüm atv ekibi orda haberleri seslendiren adam , alttan geçen haberler falan filan. Bi ara atv diye izlemiştim meğer show tv izliyormuşum
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Para icat oldu mertlik bozuldu
  • bence parayla alakası yok yenı sahıplerınden olabılır bencede
  • medya savaşları genelde politik kararlar bunlar gerçek neden para olmasa gerek atv nin geleceği belli değil onu almak istyen ortaklık pek güvenilir değil ali kırca için basında kimin çalık gurubunun konsorsiyum olusturarak atv yi aldığı cıktı kimse bu devirde 1 milyon dolar yatırmaz para kazanamayacagı devirde atv alan konsorsiyum arasında ihsan kalkavan ve stv camiasıda var ama bunlar üstü kapalı konular biraz ilgili insanlar varsa internetten araştırısa doğru cevaplara ulasır gecenlaerde bu konu ile ilgili skytürkte bi program vardı ....
    tek neden para değil saygılar medyamızda son 5-6 yıldır skandal patlamıyor neden çok mu namuslu olduk ?? eskiden hepsi ortaya çıkıyordu basın bu konulara el atmıyor kendi geleceği açısından yane hükümetin elinde medya ....
  • Ali kırca aklıma gelince direk filmi geliyor aklıma
  • quote:

Orjinalden alıntı: Can !

Ali kırca aklıma gelince direk filmi geliyor aklıma

Aynen Ben haberleri show tv den izlerdim artık o adamı görünce aklım başka yere gidiyor haberlere konsntre olamıyorum
  • ATV'yi ÇALIK Grubu aldı hangi parti yanlısı olduğunu burda yazmıyorum anladınız siz onu.

Film, çıktığı için şutladılar. Ya işsiz kalacaktı yada teklif bekliyordu.

Şu anda 70.000 YTL ücretle Show'da çalışıyor.
  • 70.000 i aylıkmı alıyor.
  • show tv ali kırcanın çok özel bir filmini(bu yenisi) ele geçirmiş , show tv ye geçmezsen eminönündeki korsanlara dağıtacaz demiş, ali kırca da çok korkmuş eve gidip ağlamış , atv ye olayı anlatmış, geçmezsem verecekler diye , atv de sen ağlama dayanamam diyip yollarını ayırmışlar.
  • yorumlarınız bu kadarmı daha detayını bılen warmı
  • aylık mu bu70.000?
  • olan elin ingilizinin tv sini bile "tw" yaptık...

demekki bunda yabancı özentiliğinden daha başka bi şey var...
  • açıkça yazayım madem. ATV'yi dinciler aldı. Ali Kırca da bunu bahane edip 70.000 dolara Show TV'ye geçti
  • quote:

Orjinalden alıntı: air_jersey15

açıkça yazayım madem. ATV'yi dinciler aldı. Ali Kırca da bunu bahane edip 70.000 dolara Show TV'ye geçti
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.