Şimdi Ara

ALİ KOÇ [ANA KONU] - Vizyon ve Adamlık Görün!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
700
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

• Gel Mayıs 2018, gel...

Umarım o günden önce istifa edersin aziz yıldırım, Fenerbahçe'yi gerçekten seviyorsan tabi!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi The Red Fox -- 22 Eylül 2017; 14:26:39 >

• Ali koç başkan fenerbahçe şampiyon.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu adamın vizyonunu şuradan da anlayabilirsiniz.

Ben E-Spor'u sevmem şahsi olarak. Ama adam buraya bile el ettı. Takım kendi derneğiyle kuruldu. Gençleri de kendine hayran bıraktı.

Ekleme: Tüylerim diken diken izledim. Umarım başkanlığı alır Ali Koç.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ambarad -- 22 Eylül 2017; 16:51:40 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ambarad

Bu adamın vizyonunu şuradan da anlayabilirsiniz.

Ben E-Spor'u sevmem şahsi olarak. Ama adam buraya bile el ettı. Takım kendi derneğiyle kuruldu. Gençleri de kendine hayran bıraktı.

Ekleme: Tüylerim diken diken izledim. Umarım başkanlığı alır Ali Koç.

ayakta alkışladım....

• bu adamdan tırsmamak münkün değil ya Ali koç geçince sıkıntı büyük olucak gibi bizim adımıza
  • Bir yanda böyle bir vizyonlu başkan adayı diğer yandan, Galatasaray başarısız olsun diye yabancı kuralını isteyen Fenerbahçe taraftarı ...

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Fenerbahçe Başkanı olunca başarılı mı olur, başarısız mı olur, kimse bilemez. Ama aldığı terbiye ve eğitim belli. En azından başarısız olursa çıkar "istifa ediyorum" der. Koltuk sevdalısı birisi değil. Öyle olsaydı zaten şimdiye kadar o koltuğa oturmak için eline bir çok kez koz geçmişti. Koltuğa oturunca da "istersem 10 sene daha başkanlık yaparım beni kızdırmayın" demez. Hele hele kendi taraftarına "pavalı köpekler" diye birşey hiç demez.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Fikret orman olduğu sürece başarılı olamaz

• quote:

Orijinalden alıntı: Piccadilly Circus

Fikret orman olduğu sürece başarılı olamaz

Çüş cahil çüş

• Ali anca kumda oynar . büyük başkan aziz yildirim asla bırakmaz . taraftarlar ile iç içe. Kulüpte sevgi ve saygı her yeri kaplamış durumda . futbolcular ile teknik ekip kenetlendi . arkalarına aziz başkan ve taraftarı da aldılar . alikoc seçime girse bile kazanamaz. Aziz başkan rahat kazanır seçimi . hem taraftarlar da aziz başkanın arkasında . büyük başkan diye inliyor tüm kadıköy

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: The Red Fox

quote:

Orijinalden alıntı: Piccadilly Circus

Fikret orman olduğu sürece başarılı olamaz

Çüş cahil çüş

benim bilmeyipte senin bildiğin ne varmış merak ettim

• ALİ KOÇun adamlığını stad konusunda BEŞİKTAŞı haklı
    bir şekilde zikrederek hakkını verip diğer takımlardan
    ayırarak göstermiştir .

aziz yıldırım olsa bir takım haricinde diyip BEŞİKTAŞ
    demekten imtina ederdi .

FBnin genel kurul yapısını pek bilmediğim için GSden
    örnek vererek bir soru sorucam .

GSdeki lisesi kriterine benzer saöma sapan bir oluşum
    FBde mevcutmu ? aziz bende adayım derse muhalefetin
    gücü onu indirmeye yetermi ?

• Ben bu adama büyük saygı duyuyorum. Gelirse başarılı olur, bu da bize yaramaz ama gelir umarım en azından Türk futbolunu ileriye götürebilecek bir kapasitesi var çok belli.

• yalnız arkadaşlar Ali Koç'u sessiz sakin edepli küfürsüz vs biri gibi düşünüyor ama Aziz den daha fanatiktir Ali Koç söyleyeyim.İşin içine fenerbahçe girince gözü kararıyor adamın.

• Bence Aziz Yıldırım tekrar aday olacak( Sezon başında Rıdvan'ın programında seçim zamanı gelsin konuşuruz gibisinden laflar etti. )

Aziz Yıldırım ile Ali Koç'un arası iyi değil diye haberler çıkmıştı geçtiğimiz aylarda. Bakalım tavrı nasıl olacak Aziz Yıldırım'ın...

Fenerbahçe kongre üyesi olma şartlarını vs bilmiyorum, kendisine her kosulda destek verecek bir çoğunluk yaratması zor olur herhalde.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Aziz yıldırım ile yarisirsa net kaybeder. Aziz de gitmeyeceği için sıkıntı yok.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.