Neden sildiler konuyu bilmiyorum. Kural dışı birşey yok
Niye siliyorsunuz yahu ?!
Neden silindi konu hayret birşey ya
sezon ortasında düşürsünler işte
"Siz kovamazsınız ben istifa ediyorum." Oldu bu.
Merak etme Alicim zaten düşürecekler :)
zaten düşeceksin be kardeşim , bari kendi taraftarını kandırma. biraz delikanlı olun , mağduru oynamayın.
buyrun ne demeekkk.
quote:
Orijinalden alıntı: Gremory
Akşam akşam iyi güldüm
quote:
Ayıptır yahu
kupayı vericekmisinniz sorusuna bişey demedi,umarım kupada sonradan alınır Düşsekte kalsakta göndereceğimiz futbolcular var bazılarını üzülerekte olsa kabul edicez dedi muhtemelen luganoyu kast etti Nihat Özdemir istafası için ciddi biridir geri alacağını düşünmüyorum dedi (daha öncede aziz yıldırım istifa edip kararından vageçmişti bakalım sonu benzyeceki)
Yarın Alex,Emre,Volkan basın toplantısı yapacaklarmış saat 13:00 da
Fenerin bunlar son çırpınışı artık yavaş yavaş çözülmeler gelicektir fakat Şahsen Tff nin bu kararı şuan için onaylayacağını pek düşünmüyorum muhtemelen fenere kararınızdan vageçin Karar iddianameden sonra biz vericez gibisinden bişey derler
quote:
harbiden nasıl mağdur ayakları yapıyolar ya
quote:
Akıllılara bak acıtasyon yapıyorlar akılları sıra kendilerini temize çıkarma çabasındalar. Yemezler beyler, oyun bitti artık, şike yaptınız ve bunu siz de biliyorsunuz. Sene ortası zaten düşeceksiniz iddaanameden sonra, fakat öyle düşmek daha büyük zararlara neden olacağından şimdiden kendinizi kendi kararınızda düşürmeye çalışıyorsunuz. Yemezler
Yıkama yağlama dışında bisiy yapmadı.. Akıllarınca gider yaptılar.. Adam olucaksiniz karakterli olucaksiniz, o zaman bugün fikstür çekilmeden yapıcaktin o açıklamayı... Fikstür çekilmiş herşey açıklanmış, ihtimali kalmamış bisiyi laf olsun torba dolsun diye çıktılar açıklama yaptılar.. akıllarınca gider yaptılar....
bende fenerbahçeye bank asya liginde en içten dileklerimle başarılar diliyorum