Şimdi Ara

Ali Koç: Bizi Bank Asya 1.Ligine Yollayın (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
63
Cevap
0
Favori
2.211
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: 0RK

Daha dün bize kümede kal diye bağıranlar bugün kendileri 1. ligde oynamak için başvuruyor. Bizim çizdiğimiz yoldan öyle ya da böyle gidecekler. Galatasaray Türkiye'dir

• Tff baskani alo demistir sizi mecbur dusurucez.Bunlarda besiktas gibi delikanlilik yapmaya calisiyorlar is isten coktan gecti adam olsaydiniz bizim gibi kupayi iade ederdiniz ah pardon parasini verip aldiniz iadeye gerek yok
  • quote:

Orijinalden alıntı: eranyumm

ulan bizi bank asya'ya düşürün demek kolay... düşürülmeyi isterseniz şikeyi kabul ettiğiniz anlamına gelir ve federasyonun vermesi gereken her türlü karara da boyun eğmen gerekir.. birçok fenerbahçeli yönetici 5 yıl veya ömür boyu hak mahrumiyeti cezası almalı, fb sadece düşmekle kalmayıp -30 puanla başlamalı, sezer ve emenike bilmem kaç yıl futboldan men cezası almalı, şampiyonluk kupasını geri vermemeliler.. vs vs...

ama fb'nin bunları göze alabileceğini hiç sanmıyorum, bu yapılan sadece dram tarzı bir tiyatro oyunu... sen böyle dersen TFF de der ki, kardeşim seni düşürürüm ama sonra bana tazminat davası açmayacağına dair anlaşma imzalamalısın...

yaş kaç?

• quote:

Orijinalden alıntı: fod

quote:

Orijinalden alıntı: eranyumm

ulan bizi bank asya'ya düşürün demek kolay... düşürülmeyi isterseniz şikeyi kabul ettiğiniz anlamına gelir ve federasyonun vermesi gereken her türlü karara da boyun eğmen gerekir.. birçok fenerbahçeli yönetici 5 yıl veya ömür boyu hak mahrumiyeti cezası almalı, fb sadece düşmekle kalmayıp -30 puanla başlamalı, sezer ve emenike bilmem kaç yıl futboldan men cezası almalı, şampiyonluk kupasını geri vermemeliler.. vs vs...

ama fb'nin bunları göze alabileceğini hiç sanmıyorum, bu yapılan sadece dram tarzı bir tiyatro oyunu... sen böyle dersen TFF de der ki, kardeşim seni düşürürüm ama sonra bana tazminat davası açmayacağına dair anlaşma imzalamalısın...

yaş kaç?

bu yazdıklarımı idrak edemediğine göre senin yaşınla ilgili bir problem olduğu kesin....

• arkadaşlar ali koç ve fener yönetimi ne dediğini bilmiyor,bi elini yüzünü yıkayıp gelsinler.bizi düşürün demek şikeyi kabullenmektir..şikeyi kabullenirsen zaten düşürür adamlar mahkemeyi bile beklemez... tamam gider yapma ihtiyacı büyük şu anda ama bu şekilde olmaz bu...
  • Demekki 2 sezon kayıp korkusu olası bir aklanma umudundan üstün geliyor. Sezon başlamadan düşürün 2 yılımız gitmesin derdindeler.
  • Ali Koç bu ülkenin en zengin ailesinin bir üyesi ve fenerbahçe yöneticisi.Dün kız çocukları gibi ağlak bir suratla yaptığı açıklamalar karşısında şaşkına döndüm.İnsan biraz dik duruş sergiler.Kulüp başkanlarının yanlış işler yaptığını söyler ve neyse bedeli ödeyeceklerini vakur bir ifadeyle açıklar.Limak'çı Nihat Özdemir kodeste Aziz'den fırça yer,istifa eder.Ali Koç milletin karşısına ağlak bir ifadeyle çıkar.Anlamak çok zor..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eco61 -- 26 Ağustos 2011; 17:09:30 >
  • Gs liler 3-4 ay önce kan ağlıyordunuz. Fener zarar görünce nasıl dörk köşe oldunuz şimdi. Siz kendi karaktersizliğinize üzülün birazda. Sayın Koç şu ortamda yapılabilecek en ılımlı ve serinkanlı açıklamayı yapmıştır bence, sizin şu an ki klup başkanlarınız hiçbir zaman gösteremeyeceği olgunlukta bir açıklama.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 9090XWB -- 26 Ağustos 2011; 17:19:46 >
  • Fbliler 3-4 ay önce dörk köşeydiniz. Fener küme düşecek diye kan ağlıyorsunz şimdi. Ne oldum değil ne olucam demeli. Sayın Koç kısmından sonra yazılanlara katılıyorum.

Edit: Sizin demiş ben kendi başkanlarından söz ediyor zannettim. O zaman şöyle değiştireyim;

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Slade Wilson -- 26 Ağustos 2011; 17:28:55 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: V2

Gs liler 3-4 ay önce kan ağlıyordunuz. Fener zarar görünce nasıl dörk köşe oldunuz şimdi. Siz kendi karaktersizliğinize üzülün birazda. Sayın Koç şu ortamda yapılabilecek en ılımlı ve serinkanlı açıklamayı yapmıştır bence, sizin şu an ki klup başkanlarınız hiçbir zaman gösteremeyeceği olgunlukta bir açıklama.

Hayır fener zarar görünce dört köşe olmadık.Aziz Yıldırım eliyle fenerbahçenin bu ülkeye yaşattığı kepazelikten utanç duyuyoruz.Karaktersizlik yakıştırmanı son derece seviyesiz buluyorum.Ve senle aynı seviyesizliğe inmeme adına yöneticileri göreve çağırıyorum..
  • Adallet mülkün temelidir elinde sonun yerini bulur bu her zaman böyle olmuştur sadece biraz sabır
  • quote:

Orijinalden alıntı: eco2003

quote:

Orijinalden alıntı: V2

Gs liler 3-4 ay önce kan ağlıyordunuz. Fener zarar görünce nasıl dörk köşe oldunuz şimdi. Siz kendi karaktersizliğinize üzülün birazda. Sayın Koç şu ortamda yapılabilecek en ılımlı ve serinkanlı açıklamayı yapmıştır bence, sizin şu an ki klup başkanlarınız hiçbir zaman gösteremeyeceği olgunlukta bir açıklama.

Hayır fener zarar görünce dört köşe olmadık.Aziz Yıldırım eliyle fenerbahçenin bu ülkeye yaşattığı kepazelikten utanç duyuyoruz.Karaktersizlik yakıştırmanı son derece seviyesiz buluyorum.Ve senle aynı seviyesizliğe inmeme adına yöneticileri göreve çağırıyorum..

bekleyin hele bi dava sonuçlanmadı bu dava sonuçlandıktan sonra olacakları düşünün eğer gerçekten bu ülkede adalet varsa tabii ki ben olduğuna inanmıyorum biz elin kafirinden korkup kendi kararlarımızı bile alamıyorken.

• Bravo Ali Koç...Gereken adım atıldı sonunda

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 30secondstomars -- 26 Ağustos 2011; 19:08:26 >
  • Ne hallere düştü şu Fener ! Adamlar yalvar yakar küme düşmeye çalışıyorlar. Zira karar için evvelce olduğu gibi iddianame beklenecek olursa 2 sene kaybedecekler en az. Bugünleri de görecekmişiz.

Yalnız bu iş o kadar kolay değil. Ceza mahiyetinde bir düşürülme rica minnet ve keyfi olarak alt kümeye gitmekten farklıdır. Ceza olarak değilde ikinci şekilde giderlerse ayrıca sonra bir de ceza gelince bir küme daha düşerek 2.lige düşürülürler Bank Asya 1.lig'den sonra.

Fener tam anlamıyla köşeye sıkıştı duvardan duvara atlıyor , çırpınıyor ama nafile bence.

Bu işlerin sonunu keşke o şikeleri yaparken tarlaları yeşillendirirken düşünselerdi şimdi şike ekip yeşillendirdikleri tarlanın acı meyvelerini yemek zorunda kalmazlardı.

• quote:

Orijinalden alıntı: Hypocrite

quote:

Orijinalden alıntı: Gremory

Ali Koç: Bizi Bank Asya 1.Ligine Yollayın

ehehee

• G.Saray taraftarı genelde 2000 lerden sonra arttığı için böyle erdemli davranışlardan nasibini almamış tabi onlarıda anlamak lazım başarı taraftarlığı kolay değil.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mat_Cuborn

G.Saray taraftarı genelde 2000 lerden sonra arttığı için böyle erdemli davranışlardan nasibini almamış tabi onlarıda anlamak lazım başarı taraftarlığı kolay değil.

2000den önce GSnin taraftarı çok azmış zaten ali samiyen zor doluyormuş 70-80bin kişi gelmezmiş maça
    fenerin sürekli 30milyon taraftarımız var sözü artık deyim olcakmış ve yapılan anketlerde gs taraftarı bulunamadığından yapılamıyormuş
    başarıda şike olunca erdemlik katsayısı kaç ile çarpılıyordu hatırlayan varmı

• quote:

Orijinalden alıntı: demircibu

quote:

Orijinalden alıntı: Mat_Cuborn

G.Saray taraftarı genelde 2000 lerden sonra arttığı için böyle erdemli davranışlardan nasibini almamış tabi onlarıda anlamak lazım başarı taraftarlığı kolay değil.

2000den önce GSnin taraftarı çok azmış zaten ali samiyen zor doluyormuş 70-80bin kişi gelmezmiş maça
    fenerin sürekli 30milyon taraftarımız var sözü artık deyim olcakmış ve yapılan anketlerde gs taraftarı bulunamadığından yapılamıyormuş
    başarıda şike olunca erdemlik katsayısı kaç ile çarpılıyordu hatırlayan varmı

Vayy savcı bey hoşgeldiniz işi çözümlemişiniz,şu delilleride gösterinde rahatlayalım.

• Şampiyonlar liginden men edip süper lige devam edin demenin bir anlamı yoktur, madem böyle bir karar verirdi bank asya'ya düşürmeleri gerekir.
  • Sızlanmayı bırakın yaw bizim başkanı dinleseydiniz bu durumlara düşmezdiniz. GS'linin aklı hem GS'ye yetiyo hem de FB'yi çamurdan çıkarıyo.

Bizim yetiştirip adam ettiğimiz emreye kaptan diye açıklama yaptırıyosunuz. Gelin Fenerbahçe Cumhuriyeti olarak sömürgemiz olun
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.