Şimdi Ara

Ali koç kazanırsa en kotu ne olur ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
109
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Şu milletteki aziz sevdasını anlayamıyorum hala. Tamam göreve ilk geldiği zamanlar yaptı bişeyler ama yeter be kardeşim 20 senedir ne halt ediyon hala takımın başında. Son 10 senedir adamakıllı başarımız yok. Üstüne üstlük taraftarı takıma küstürdün. Bu kadar taraftarı olup, bu kadar takımına katki yapan taraftarın, bı dünya zengin işadamları var etrafında. Böyle bir kulubun başında başkan olmasaydi bile bu takım eminolun azizin döneminden daha çok şampiyonluk alırdı. Tamam zamanında bişeyler yapmış etmiş. Karşılığını aldın. Boşa bu takımın başında değilsindir zaten. Ama yeter be kardeşim.

Heee gelelim Ali koç a . Farz edin ki Ali koç sevmediginiz bir adam ve takımın başına geliyor. Nolur yani ? Daha mı başarısız oluruz sanıyorsunuz ? Hadi olduk diyelim. Nolacak aziz sanki adamakıllı şampiyon yapabiliyor mu ? Ne değişir ? Kaybedeceğiniz birşey olmayacak yani. Demek istediğim ne var şu aziz yıldırım da da Ali koç a karşı savunabiliyorsunuz. Troll GS li ve bjk li taraftarlar dışında gerçek FB taraftarı olup aziz i destekleyen beynin düşüncelerini merak ediyorum. Sanırım gerçek bir fenerli den aziz i destekleyen çıkmaz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Güzel kardeşim, Fenerbahçe'nin içinde bulunduğu bu kongre halini, 24 Haziran günü Türkiye yaşayacak.
    Hani sordun ya ne var şu Aziz Yıldırım'da diye, menfaat var, çıkar var, karşılıklı kazanç var.

Adam çıktı dedi ki, yemekhanede oturup konuştuk, pamuk eller cebe dedik herkes 10M € versin diye, Nihat Özdemir'de oradaydı, Ali abi elini vicdanına koy ve söyle diye sordu, hayır cevabı aldı.

Ali Koç gibi, dürüstlükten bahsedilirken hani ok gibi dümdüz derler ya, işte öyle dümdüz olan bir insana bile yalancı diyebiliyorlarsa, söylenecek daha başka bir söz ne yazık ki yok.
  • Aziz’den iyi olur diye düşünüyorum

Aziz ilk 10 yıl iyi son 10 yıl kötüydü

Ali Koç un avantajları

-taraftarın çok istemesi ve camiayı kenetleme potansiyeli

-fb başkanlığından bir çıkarı olmaması

Vs vs gider

Alı koçun bence sadece 2 dez avantajı var

-dışardan izlediğim izlenimlere göre çok duygusal bir kişiliği var,

-2.si kişisel bir başarısı yok , soyadı Koç olmasından dolayı bugün buralarda. (Mesela Ali Sabancı örneği gibi değil)

Mesela Saadettin saranı potansiyel olarak Ali koçu n önünde görürüm ben.

Memur aileden gelmiş kariyeri başarılarla dolu şirketleri de spor pazarlaması yapıyor tam biçilmiş kaftan çünkü.

Azizin ise bugün hiçbir avantajı yok fb için.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gurkan19 -- 2 Haziran 2018; 20:32:51 >
  • Ali Koç en azından başarısız olursa yerine gelecek olan Saadettin Saran olur.Kısa Vadede Ali Koç pek bir şey yapamaz yapılanmadan söz ediyor bunu başarırsa ilerde iyi başarı elde edebilir.Sonraki yönetime de düzgün bir takım bırakır.Aziz gibi yapışmaz koltuğa sanıyorum.
  • Hazir akli basinda forumdaslari bulmusum forumun bir konusunda yazayim hemen.

Arkadaslar bakin ben 34 yasindayim ve ben su son 2 senede anladim rakip taraftarin neden Aziz Yildirimi bugune kadar sevmedigini. Benim hatta bizim derdimiz artik bu cirkeflik klubumuzden ve Turk futbolundan def edilsin. Utaniyorum artik. Ali Koc fln da degil olay. Aziz Yildirimin gitmesi. Saran da gelebilirdi baskasi da. Yeterki biraz duzgun bir insan olsun. Para pul sampiyonluk inanin benim derdim bunlar da degil.
  • Ne mi olacak ? kotu seyler olacak ,ozellikle gs liler titresin . brrrrrrrr
  • ali koc gelsin isterim galatasarayli olarak. aziz denen mafya gider. bize cok zarari oldu. ali gelsin aykutu da yollasin hele bal kaymak olur. soyadi ise sadece edirneye kadar bilinir. avrupada tinmazlar bu tip zengin ailelerin basarisiz cocuklarini..

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Dediğim gibi azizi savunabilen haklı bı tane taraftar çıkamadı şu konudan. Bu saatten sonra da bana kimse aziz i savunamaz.

• ali koç ne kadar vizyolu olup klubu geliştirirse. Bizde aynı şekilde ivme göstermek zorunda kalıcaz. bu işler böyledir. varsın fener 5 yıldızı önce taksın bugun dün bjk bugun gs yarın fb bu hep böyle gelmiştir gidecektirde.
  • quote:

Orijinalden alıntı: NayirNolamaz

Ne mi olacak ? kotu seyler olacak ,ozellikle gs liler titresin . brrrrrrrr
    Abdurrahim Albayrak ve Fatih Terim ikilisi bir arada olduğu sürece bence titremesi gereken sizsiniz. Malum bu ikilinin birlikte olduğu 3 sezonda da şampiyon olduk
  • quote:

Orijinalden alıntı: PayneKillers

Abdurrahim Albayrak ve Fatih Terim ikilisi bir arada olduğu sürece bence titremesi gereken sizsiniz. Malum bu ikilinin birlikte olduğu 3 sezonda da şampiyon olduk

Alıntıları Göster
    Günün sonunda Aykut ve Aziz ikilisi olmayacak artık hatırlatırım büyük konuşmayın bence o ikilinin birlikte olduğu 3 sezonda aykut vardı doğaldır.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: Sowande

Günün sonunda Aykut ve Aziz ikilisi olmayacak artık hatırlatırım büyük konuşmayın bence o ikilinin birlikte olduğu 3 sezonda aykut vardı doğaldır.

Alıntıları Göster
    Doğru. Ama Ali Koç'un seneye şampiyon yapabileceğini düşünmüyorum. Zaten kendi de söyledi zamana ihtiyaç var diye. Bence 2020'de olursunuz şampiyon.
  • Aklı başında olan bir insanın Aziz Yıldırım'ı seçmesini mantığım almıyor.
  • quote:

Alıntıları Göster
    Bu sene o iş değişicek bence de. Ali koç gelirse devir değişir.

• quote:

Orijinalden alıntı: tugtim

Hazir akli basinda forumdaslari bulmusum forumun bir konusunda yazayim hemen.

Arkadaslar bakin ben 34 yasindayim ve ben su son 2 senede anladim rakip taraftarin neden Aziz Yildirimi bugune kadar sevmedigini. Benim hatta bizim derdimiz artik bu cirkeflik klubumuzden ve Turk futbolundan def edilsin. Utaniyorum artik. Ali Koc fln da degil olay. Aziz Yildirimin gitmesi. Saran da gelebilirdi baskasi da. Yeterki biraz duzgun bir insan olsun. Para pul sampiyonluk inanin benim derdim bunlar da degil.
    Haklısınız yalnız şunu da eklemek lazım, mevcut düzende Aziz Yıldırım'ı o koltuktan Ali Koç'tan başkası indiremezdi.

Ali Koç da bence girdikten sonra bunların bu kadar aşağı seviyelere ineceklerini, iftiralar atmaktan çekinmeyeceklerini tahmin etmediği için çok kere pişman olmuştur.

Kurtuluş için tek alternatifimiz Ali Koç'tu, çok şükür o da elini taşın altına koydu ve bugün çok çok büyük bir beladan kurtulacağız inşallah.

• quote:

Orijinalden alıntı: Yapayzeka037

Bu sene o iş değişicek bence de. Ali koç gelirse devir değişir.

Alıntıları Göster
    Galatasaray'ı da çok hafife almayın. O da uzun yıllar sonra hakettiği başkanı buldu.
  • quote:

Galatasaray'ı da çok hafife almayın. O da uzun yıllar sonra hakettiği başkanı buldu.

Alıntıları Göster
    Kardeşim Ali koç kazansinda gerisi önemli değil artık. Çok heyecanlıyım. Yola cikiyom stada gidicem birazdab

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.