Bakın siyaset vs.yi hiç karıştırmadan potansiyel başkan adaylarını sayıyorum.
Ali Koç Sadettin Saran Mehmet Ali Aydınlar (siyasi kısmına girmeyin potansiyel olarak düşünün) Murat Ülker
nasıl bir camiayız biz böyle ? Şu adamlardan herhangi biri rakiplerimizde başkan olsa çok net çağ atlatır. (Gerçi Fikret O. Bjkye baskan olunca baya seviyesi değişti Beşiktaşın) Başkanımız kim ? Aziz Yıldırım.
Erken kongreye gidilmezse önümüzdeki sene de çöpe gidecek. Ben bu adamın Fenerbahçemi kalkan olarak kullanmasından bıktım artık, daha yüksek sesle tepki göstermeliyiz.
geç oldu ama güç olmadı
eze eze kazandık dostum
Türk futboluna ARTI değer katacağına inanıyorum ama seçimlerdeki konuşmalarını çok LAUBALİ buldum. Bunu beklemiyordum. Daha oturaklı konuşmalıydı...
Kemal
kullanıcısına yanıt
Hak edene hak ettiği değeri vermen gerek bazen. Gayet yerinde konuştu bence.
quote:
Orijinalden alıntı: BlackLead
geç oldu ama güç olmadı
eze eze kazandık dostum
Alıntıları Göster
Bu zamana kadar gördüğüm en güzel hort, bir de mesajı yazan benim. Nasıl mutlu oldum anlatamam, kurtulduk
Kazandık dostum, hem de hakederek.
quote:
Orijinalden alıntı: take a minute
Bu zamana kadar gördüğüm en güzel hort, bir de mesajı yazan benim. Nasıl mutlu oldum anlatamam, kurtulduk
Kazandık dostum, hem de hakederek.
Alıntıları Göster
:)
uzay13x
kullanıcısına yanıt
adam zengin
arkadaşın dediği gibi vizyonu yeter
quote:
Orijinalden alıntı: BlackLead
geç oldu ama güç olmadı
eze eze kazandık dostum
Alıntıları Göster
nasıl ama çağ atlattı yeni başkan bize di mi. bugün kaleye gelen ilk top gol oldu. tarihe not düşelim kalede harun var. ankaragücü 1 fenerbahçe 0 ilk yarı sonucu. şimdi çile çekme zamanı..
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme