Şimdi Ara

Ali Koç'un Futbol Takımını Kurtarma Planı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
441
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Ali Koç'un Futbol Takımını Kurtarma Planı

Merhaba Arkadaşlar , Dayım Türkiyenin Gap projesindeki bir çok barajın yapımında görev yapmış bir mühendislik firmasının sahibi, Fb 1907 derneği üyesi ve Fenerbahçe delegesi.

Seçimin yaklaşmasıyla Ali Koç plan ve programını ilk dernek üyeleriyle ve sonra da kulüp çevresiyle paylaşmaya başlamış .

Ali Koç'un Futbol Takımı hakkında güzel planları var. Bir kaç başlık altında toparlarsak ;

1_) Futbol Şubesinin yapılanmasını bir şirket yapılanmasına dönüştürüp bunun başına muhtemelen Damien Comolli'yi (Ki bu imkanlardaki takıma gelmesi için güzel bir para verilmiş diyorlar adama. Damien'in Terranaodan farkı Terraneo sportif direktörlük yapmış bir menajer tüccar olması. Damien ise yönetim kabiliyeti üst düzeyde fifada bu konuda bir eğitim veren gerçek bir sportif direktör basketbolda gerrardini neyse o )

Ali Koç'un Futbol Takımını Kurtarma Planı

2_) Takımın birimleri sistemli çalışan departmanlara dönüştürülecek. Yani Scout ekibi adı altında göbeğini kaşıyan 4 eski futbolcu yerine izleme,değerlendirme, test vb. birimleri olan koca bir departmana dönüştürülecek.Yurtdışında yerleik eski futbolcuların yerel scout olarak kullanılması da gündemde Yine takım stratejisi hakkında bir departman oluşturulacak ve bu departman takımın lig yapısında ve avrupada kullanabileceği en optimum taktiği bulup altyapıları ve takım düzenininin bu taktikler üzerinden yapılanmasını sağlayacak. Kanun gibi olacak. Vb. devam eden departmanlar.

3_)İşin ilk başında takımın maddi sınırlarından dolayı oyunculardan gereksizleri takımdan ayrılacak ve olanlardan da bjk nin feda sezonundaki gibi maaşlarda indirim beklenecek.

4_) Aykut kocaman ve kadrosu kesinlikle gidecek. Büyük itimal genç ve taktik teknik kabiliyete haiz bir teknik direktör getirilecek bunun altında da kondisyoner ve analizci olarak çok donanımlı kişiler gelecek karma bir teknik kadronun yaratılması söz konusu. Bununla beraber en önemliside bu yeni teknik direktöre yerli ve ligi bilen teknik direktör seviyesinde bir yardımcı getirilecek . Ve bu adamla yapılan sözleşmede fenerbahçede hangi şartta olursa olsun teknik direktör olamaz ibaresi olup böylece başındaki teknik direktörü sabotaj etmesi önlenecek.Bu kişi bence önder özen olabilir.

5_) Süper ligle entegre bir rezerve ligin kurulması için tf ye bastırılması ve getirilen genç yeteneklerle paf takımından gelenlerden ve a takımın oyuncularından oluşan karma bir takımın bu ligde oynaması başarılıların a takımda oynaması gibi planları var ama bu biraz daha sonra uygulanacak şeyler. Ayrıca altyapıdaki oyuncuları ilkokuldan üniversiteye kadar kulüp bünyesindeki eğitim kurumlarında sportif antremanlarına göre şekillenmiş şekilde eğitim görecekleri bir organizasyonun yapılması gündemde.

• Çok orjinal fikirler gerçekten.
    müthiş.
  • dgo_cr7 kullanıcısına yanıt
    Ne yapsın ? Huzurevi mi açsın , yandex e tıkla robben gelsin mi desin ?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Şu vizyona sahip bir başkan adayı dururken başkasına oy atan kongre üyelerine yazıklar olsun.
  • Çok isterim ama başkan seçilmeyi geçtim açık ara farkla kaybedecek bence. Yönetim kurulu (!) onu hayatta seçmez bunu hepimiz biliyoruz. Bu adam (!) gitmez.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • fanatikliği bırakıp bazı konularda 3 takımın bir arada hareket edip bir standart getirmesi gerekiyor. ali koç başkan olursa 3 takımı da aklı selim insanlar yönetiyor olacak.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: civil wrongs

fanatikliği bırakıp bazı konularda 3 takımın bir arada hareket edip bir standart getirmesi gerekiyor. ali koç başkan olursa 3 takımı da aklı selim insanlar yönetiyor olacak.

Aynen Koç-Fiko-Aysal olsa marka değeri bayağı artar bu kafada adamlar çünkü.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Bu soylenenler 2025 yilindan once fenerde gerceklesmez. Comolli falan gelse de zihniyet yuzunden bu isleri yapamaz turkiyede.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.