Şimdi Ara

Ali Koç'un şimdiye kadar ne başarısı varda Fenerin başına geçirdi, taraftar.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
377
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Hakkaten dede baba parasi ile okumuş yemis icmis statu edinmis. Hiç kattigi bir deger yok koc grubunada. Demiroren volume 2 gibi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Parayı basar kulübü borç çukurundan çıkarır diye getirildi.
  • Ali KOÇ' tan başka kimse Aziz YILDIRIM' a karşı seçim kazanamazdı. Kendisi hem okul hayatın hem iş hayatı çok önemli yerlerde geçmiş birisi. Ayrıca adam 600m euro dan daha fazla borcu olan, geliri olmayan bir takımın başına geçti. Bir yılda bu takımın düzelmesi mümkün değil.
  • Ali koc etrafindaki yalakalarca sahte karizma, liderlik sifatlariyla donatilmis ici bos bir adam. Dolu olsa zaten gelmezdi. Bos oldugu icin geldi.

Para verecek diye getirildi. 2018 yilinda turk sporu hala bu sekilde gidiyorsa durum kotu.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ali Koç'un değerini ve parasını kullanmak ve sömürmek için soytarılar ve şakşakçılar tarafından getirildi. Başkan falan hikaye alt yönetim büyük bir yolsuzluk içinde şuan Ali Koç'u sömürüyorlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Stannis Baratheon. -- 25 Ocak 2019; 11:38:27 >
  • Sauron kullanıcısına yanıt
    Ne başarılar kazanmış saysana. Kendi kazandığı bursla Harvard'da falan mı okumuş yoksa sıfırdan şirket mi kurmuş?

Geçin bu işleri, ne başarısı varsa hepsi baba parasının üstüne kurulu. Futboldan da gram anladığını sanmıyorum.
  • Ali Koç'un şimdiye kadar ne başarısı varda Fenerin başına geçirdi, taraftar.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Ali koca ozel bir sey yok. Aziz'in karsisina ben ciksam beni sececektiler. Tek fark ali kocdan daha iyi baskan olurdum.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.