arkadaslar elinizde ali sami yen stadının üstten tamamen cekilmiş fotografları warmı ? yada seyicriyle birlikte güzel fotolar warsa ekleyebilirmisiniz masaüstü ne koyacamda resimi
aradım vallahi bu çıktı. Görmeyeli gecekondu baya değişmiş
quote:
Orjinalden alıntı: Piêr Dé Sans
dün gece bayagı degişmiş...
wallpaper istiyosan bunu yap
çok küçük bu 2048x1024 boyutlarında yokmu
quote:
Orjinalden alıntı: Piêr Dé Sans
o gece kondudan avrupa şampiyonluğu çıktı....acaba trilyonluk stadı olanlardan ne çıktı..
quote:
Orjinalden alıntı: furkanfc
o gece kondudan avrupa şampiyonluğu çıktı....acaba trilyonluk stadı olanlardan ne çıktı..
oy oy oy çok sağlam laf tuttum
quote:
60 000 tane ağlayan adam çıktı
52 000...!
canın sağolsun
hani bi kaç ünlü futbol elemanları maldini davids falan samiyen hakkında bikaç laf etmişti.helal olsun galatasarayıma gecekonduda bile neler yapmış.yapamayanlar söletemeyenler utansın.
quote:
Orjinalden alıntı: walcottt
quote:
60 000 tane ağlayan adam çıktı
yakin zamanda,yagmur yagacak kar yagacak,biz catinin usutunu kapatirken,fenerbahce yere muşamba sericek
quote:
Orjinalden alıntı: gael
yakin zamanda,yagmur yagacak kar yagacak,biz catinin usutunu kapatirken,fenerbahce yere muşamba sericek
Galatasaraylılara bayılıyorum Hep Destek Tam Destek Cim bom mum
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme