Şimdi Ara

Ali Samiyen Spor Kompleksi Hibrit Çim Çalışmaları Başladı (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
33
Cevap
0
Favori
999
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • “Görüşüyorduk, mesajlaşıyorduk, bana tweet attı” ne saçmalıyorsunuz ya? ahahaha ilk kim icraata geçtiyse onun sözü geçer

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Görüşmeler baya uzun sürmüş demek

• quote:

Orijinalden alıntı: Tadeon

quote:

Orijinalden alıntı: froce1903

40 yil once stadin yokken inonude oynuyordun. Biraz destekli at bari. Saka gibi ilk hibrit cimi biz gorduk diye mesaj atiyolar 5 yil once bilmem ne tesisisde hibrit cim vardi cok begendik goz koyduk yaptirmaya calistik paramiz yetmedi kismet buguneymis

Biz stadımız yokken İnönü'de oynarız buna kimse hayır diyemez ama Beşiktaş stadı yokken Ali Sami Yen'de oynayamaz buna da biz hayır deriz.

Senin 20 yıldır kullandığın antrenman tekniklerini, tesis yapısını, ilk standartlara uygun zemin örneğini bu ülkeye getiren teknik adam Derwall takım da Galatasaray'dır. Derwall Mustafa Denizli'yi ve bilimum Türk antrenörü eğitmese sen hala orta kafa gol'den öteye gidemiyodun. Azıcık Türk futbol tarihini oku, oku da böyle görmemiş gibi hibrit çimi ilk biz getirdik diye övünme. Sanki ilk Avrupa kupasını almış havalara bak

Adamların övünüp durduğu, kendilerini göstermek için yapmacık bir şekilde söylediği come to bjk sloganı bile bizden çalıntı sen hala laf anlatmaya uğraşıyorsun. Şampiyonluk kutlamasında Gs marşı söyleyen bir camia bu.

• İlk çim saha mı ? Aç 2-3 Tuğrul Yenidoğan arşivi izle o stada çim demeye bin şahit lazım. Adam hayatında çim sahada maç yapmamış olacak ki çorak araziye çim diyor. İnönü ve çim kelimeleri bile yanyana gelince abes duruyor.

Stadı da bedavaya yaptırdık oh mis sizin gibi bide para mı verelim ? Sportoto'dan para mı dilenelim ?

Senin o çok sevdiğin Mustafa Denizli Derwall'ın yardımcılığını yaptı yıllarca ne öğrendiysr ondan öğrendi. 2 kale direği koyunca tesis olmuyor orası, Derwall zamanında Florya'nın çimleri bile İnönü'den kat kat iyiydi. Aç 2 maç videosu izle görmesek inandıracaksın.

2 senedir de nasıl tarih yazıyorsun çok merak ediyorum, geçen sene kiev'den 6 yiyerek ne tarihi yazdınız ?

Galatasaray'ın 2 çeyrek finali 3 gruptan çıkması tesadüf rastlantı ama Beşiktaş'ın tarihinde ilk kez gruptan çıkıp Bayern'e köteklenerek yenilmesi tarih mi ? Ne güzel tarihiniz var be hiç bi naneniz yok ne yapsanız ilk kez yapmış oluyosunuz.

Koskoca kulüp tarihi koca bir 0'dan ibaret.

• quote:

Orijinalden alıntı: SeniBenSevdim..

şu troller yüzünden 1 haftadır bölüme uğramıyorum. froce falan hala yazıyor. yöneticileri tebrik ederim işlerini iyi yapıyorlar. umarım tez zamanda batarsınız.

Ben mimlenmisim agzimi acsam 7 gun ceza yiyorum

Bu adam hic ceza yemiyor ilginc

• gurkan19 kullanıcısına yanıt
    Tadeon kullanıcısına yanıt
    sabah akşam konu açan gelmiş agzımı açsam ceza alıyorum diyor. Benim söylediklerim doğru. Ülkeye ilk hibrit çimi kim yaptı. Beşiktaş. Maliyetine katlandık yaptık. Stada para harcamayan takım stat üstünü kapatamayan takım da spor il müdürlüğünün yaptığı çime razı oldu. Biz olmasak aklınızın ucundan geçmez hibrit çim. Neymiş 5 yıl önce görmüşler Gördüysen para harcayıp yapsaydın. Devre arası 10 transfer yapıp avrupadan ceza almasaydın.
    Gelelim diğerine İnönü çim sahayken Ali Sami yende gs toprak da oynuyordu. Çim kalitesini beğenmiyor. Balçık zeminden iyidir. Anca işte stadı bedava yaptırır, devlete vergi borcu taktığın yetmezmiş gibi bir de sözleşme şartlarında kazık atarsın, yetmez daha düşük maliyetle spor salonuna ikna etmek için sabah akşam başkanın ankarada yatar ona ikna edersin ama onu bile yapmayı beceremezsin. Spor totoyla sponsorluk yapmak neyine böyle beleşçilik varken. Mustafa Denizli kimi kaç kez çalıştırmış bir bak. En son tozumuzu yutup yarım sezonda görev bırakmıştı. Yeterince öğrenememiş Derwallden demekki. 2 yıldır öyle performansımız varki oynanmayan maçlarıda fantezi sonuçlarını yazmaya başlamışlar son 2 yıldır yaptıklarımız gs nin tarihinde yok zaten. Ne yapsak sadece bizim tarihimizde ilk olmuyor. Nağmaglup lider grup bitirmek falan senin tarihinde olmayan şeyler. olmazda. Benim başarı kriterim porto benfica gibi düzenli o seviyelerde olmak. Bizim amaç o. 4 yılda 1 galibiyet alan takımları baz almıyoruz. Seviyeyi okadar düşük tutmayız.

• Bi yerimizden sallamayalım lütfen, Türkiye'de çim statta oynanan ilk maç 1 Ocak 1966 günü saat 12:15'te Beykoz ile Ankaragücü arasında oynamıştır ve o statta şimdiki Ali Sami Yen stadyumudur.
    Ayrıca 1981'de ve Derwall geldiğinde tekrar çimlendirildi. Türkiye'ye adam akıllı çimi getiren adam Derwall'dır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Patavatlı -- 21 Ocak 2018; 9:45:11 >
  • quote:

sabah akşam konu açan gelmiş agzımı açsam ceza alıyorum diyor. Benim söylediklerim doğru. Ülkeye ilk hibrit çimi kim yaptı. Beşiktaş. Maliyetine katlandık yaptık. Stada para harcamayan takım stat üstünü kapatamayan takım da spor il müdürlüğünün yaptığı çime razı oldu. Biz olmasak aklınızın ucundan geçmez hibrit çim. Neymiş 5 yıl önce görmüşler Gördüysen para harcayıp yapsaydın. Devre arası 10 transfer yapıp avrupadan ceza almasaydın.
    Gelelim diğerine İnönü çim sahayken Ali Sami yende gs toprak da oynuyordu. Çim kalitesini beğenmiyor. Balçık zeminden iyidir. Anca işte stadı bedava yaptırır, devlete vergi borcu taktığın yetmezmiş gibi bir de sözleşme şartlarında kazık atarsın, yetmez daha düşük maliyetle spor salonuna ikna etmek için sabah akşam başkanın ankarada yatar ona ikna edersin ama onu bile yapmayı beceremezsin. Spor totoyla sponsorluk yapmak neyine böyle beleşçilik varken. Mustafa Denizli kimi kaç kez çalıştırmış bir bak. En son tozumuzu yutup yarım sezonda görev bırakmıştı. Yeterince öğrenememiş Derwallden demekki. 2 yıldır öyle performansımız varki oynanmayan maçlarıda fantezi sonuçlarını yazmaya başlamışlar son 2 yıldır yaptıklarımız gs nin tarihinde yok zaten. Ne yapsak sadece bizim tarihimizde ilk olmuyor. Nağmaglup lider grup bitirmek falan senin tarihinde olmayan şeyler. olmazda. Benim başarı kriterim porto benfica gibi düzenli o seviyelerde olmak. Bizim amaç o. 4 yılda 1 galibiyet alan takımları baz almıyoruz. Seviyeyi okadar düşük tutmayız.

UEFA grubundan namağlup çıktık diye seviniyorsan, biz UEFA kupasını namağlup aldık 2 yıldır oynadığın grupların zorluğu, bizim en kolay Cluj Braga lı grubun zorluğunun yanına bile yaklaşmıyor

• oguzozan O kullanıcısına yanıt
    Yaw he he portekiz ligi 4. takimi braga portodan, cluj libzingden daha iyi evet manchester desen fb bile gecti gecen yil..en kotu sezonumuzda deplasmanda yendik. Isin komik tarafi bizim gruba avrupa ligi grubu diyolar da tarihlerinde bir avrupa ligi grubunu bile nagmaglup bitirmislikleri yok. En son 2. On elemede ostersudsa elenmeleride cabasi. Avrupa ligini nagmaglup almis. O yil chelsea den yedigin 5 sampiyonlar liginde olunca maglubiyet sayilmiyor heralde. Bizim sampiyonlar liginde maglubiyetimiz yok.5 yedogin turnuvada. 3. Turdan baslayip grup oynamadan nagmaglup bitirdik demezler mi Bu kadar sacma dusunce de gs ye yakisir.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Yaw he he portekiz ligi 4. takimi braga portodan, cluj libzingden daha iyi evet manchester desen fb bile gecti gecen yil..en kotu sezonumuzda deplasmanda yendik. Isin komik tarafi bizim gruba avrupa ligi grubu diyolar da tarihlerinde bir avrupa ligi grubunu bile nagmaglup bitirmislikleri yok. En son 2. On elemede ostersudsa elenmeleride cabasi. Avrupa ligini nagmaglup almis. O yil chelsea den yedigin 5 sampiyonlar liginde olunca maglubiyet sayilmiyor heralde. Bizim sampiyonlar liginde maglubiyetimiz yok.5 yedogin turnuvada. 3. Turdan baslayip grup oynamadan nagmaglup bitirdik demezler mi Bu kadar sacma dusunce de gs ye yakisir.
    .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi oguzozan -- 18 Aralık 2020; 16:17:49 >

• froce1903 kullanıcısına yanıt
    İyi ki stad yaptık da gecekondulardan kurtuldu millet.

• Azcık futbol ile alakan olsa Galatasarayın o dönem uefayı aldığında grup sisteminin olmadığını eleme usulü olduğunu da bilirdin.

Manu da fener geçti diye size göre kötü öyle mi sizin için kıstas bu herhalde ?

Ayrıca chelsea'den 5 yiyebilirsin o şampiyonlar liginde olmuş bir olay.Uefada namağlup bitirilmiş neden bu konuda hala salağa yatma peşindesin ki ?

Google amcadan biraz daha futbol öğren öyle gel.Bol keseden sallamasyon yapmamanı tavsiye ederim.
  • Modality kullanıcısına yanıt
    Salaga yatan kim belli. Bjk sampiyonlar ligi grubunu nagmaglup bitirdi diyorum adam uefayi nagmaglup aldik diyor. Tipik gs taraftari. Uefa da o yil grup sistemi var diyen oldumu. Gs tarihinde hicbir gubu nagmaglup bitiremedi diyorum adam o yil gtup yokyu diyor chelsea den 5 yemek sampiyonlar liginde olmus olaymis. Iste salaga yatma da o 5 yedigin turnuvada nagmaglup bitirdigimiz gercegini hazmet.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.