Şimdi Ara

Ali Samiyen Spor Kompleksi Hibrit Çim Çalışmaları Başladı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
33
Cevap
0
Favori
999
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 7 gün sürecek çalışmalar, Florya'dan sonra Ali Samiyen'de artık hibrit çim.

Ali Samiyen Spor Kompleksi Hibrit Çim Çalışmaları Başladı

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• İlk çim saha mı ? Aç 2-3 Tuğrul Yenidoğan arşivi izle o stada çim demeye bin şahit lazım. Adam hayatında çim sahada maç yapmamış olacak ki çorak araziye çim diyor. İnönü ve çim kelimeleri bile yanyana gelince abes duruyor.

Stadı da bedavaya yaptırdık oh mis sizin gibi bide para mı verelim ? Sportoto'dan para mı dilenelim ?

Senin o çok sevdiğin Mustafa Denizli Derwall'ın yardımcılığını yaptı yıllarca ne öğrendiysr ondan öğrendi. 2 kale direği koyunca tesis olmuyor orası, Derwall zamanında Florya'nın çimleri bile İnönü'den kat kat iyiydi. Aç 2 maç videosu izle görmesek inandıracaksın.

2 senedir de nasıl tarih yazıyorsun çok merak ediyorum, geçen sene kiev'den 6 yiyerek ne tarihi yazdınız ?

Galatasaray'ın 2 çeyrek finali 3 gruptan çıkması tesadüf rastlantı ama Beşiktaş'ın tarihinde ilk kez gruptan çıkıp Bayern'e köteklenerek yenilmesi tarih mi ? Ne güzel tarihiniz var be hiç bi naneniz yok ne yapsanız ilk kez yapmış oluyosunuz.

Koskoca kulüp tarihi koca bir 0'dan ibaret.
  • Bütün zeminin sıfırdan değişmesi gerekmiyor mu nasıl yedi gün sürecek?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • siz daha yapmadınızmı
  • quote:

Orijinalden alıntı: DeepImpact.

siz daha yapmadınızmı

İkinci yarıya sakladık.Hibrit çimde gelsin penaltılar

• Sonunda geldi. Stad çok iyiydi ama zemin her zaman rezildi.

Drogba bizim stadta hiç kayamadı galiba, bi kere denedi yere çakıldı.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • İlk maç 27 ocak ta o tarihe kadar tam oturacak mı çimler?

• Barni Moloztaş kullanıcısına yanıt
    https://www.youtube.com/watch?v=GLcAiMlZhRM

kaydı kaydı
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • İyi ki ülkeyi hibrit çimle tanıştırdık. Medeniyet gördüler sayemizde.
  • quote:

Orijinalden alıntı: igunduz

https://www.youtube.com/watch?v=GLcAiMlZhRM

kaydı kaydı

o zeminde kaymak yürek ister
  • quote:

Orijinalden alıntı: froce1903

İyi ki ülkeyi hibrit çimle tanıştırdık. Medeniyet gördüler sayemizde.

Hibrit çimin h’sini bilmiyorken biz sırf bunun için İngilterede kamplar yaptık dünyanın en iyi tesislerinden birinde. 5 sene önce gündeme geldi bu konu bizim için ama malum FT-ÜA çatışması yüzünden projeler hep yarım kaldı.

• quote:

İyi ki ülkeyi hibrit çimle tanıştırdık. Medeniyet gördüler sayemizde.

Sizin daha stadınız yokken Manchester'de İngiliz şirketle hibrit çim için görüşüyoduk biz. Siz ordan duyup özendiniz

• Tadeon kullanıcısına yanıt
    25 yil oncede stad maketi yapmistiniz. Hiziniza yetismek mumkun degil.

• şu troller yüzünden 1 haftadır bölüme uğramıyorum. froce falan hala yazıyor. yöneticileri tebrik ederim işlerini iyi yapıyorlar. umarım tez zamanda batarsınız.
  • Malum taraftarin tutunacak tek dali vardi, onuda ellerinden aldik

• quote:

25 yil oncede stad maketi yapmistiniz. Hiziniza yetismek mumkun degil.

Vodafone'yi ta 40 sene önce yapan takım taraftarı da konuştu

• Tadeon kullanıcısına yanıt
    40 yil once stadin yokken inonude oynuyordun. Biraz destekli at bari. Saka gibi ilk hibrit cimi biz gorduk diye mesaj atiyolar 5 yil once bilmem ne tesisisde hibrit cim vardi cok begendik goz koyduk yaptirmaya calistik paramiz yetmedi kismet buguneymis

• quote:

40 yil once stadin yokken inonude oynuyordun. Biraz destekli at bari. Saka gibi ilk hibrit cimi biz gorduk diye mesaj atiyolar 5 yil once bilmem ne tesisisde hibrit cim vardi cok begendik goz koyduk yaptirmaya calistik paramiz yetmedi kismet buguneymis

Biz stadımız yokken İnönü'de oynarız buna kimse hayır diyemez ama Beşiktaş stadı yokken Ali Sami Yen'de oynayamaz buna da biz hayır deriz.

Senin 20 yıldır kullandığın antrenman tekniklerini, tesis yapısını, ilk standartlara uygun zemin örneğini bu ülkeye getiren teknik adam Derwall takım da Galatasaray'dır. Derwall Mustafa Denizli'yi ve bilimum Türk antrenörü eğitmese sen hala orta kafa gol'den öteye gidemiyodun. Azıcık Türk futbol tarihini oku, oku da böyle görmemiş gibi hibrit çimi ilk biz getirdik diye övünme. Sanki ilk Avrupa kupasını almış havalara bak

• quote:

Orijinalden alıntı: #Ramazan

Bütün zeminin sıfırdan değişmesi gerekmiyor mu nasıl yedi gün sürecek?

Hocam normal şartlarda zemin hibrit çime uygun değilse, dediğiniz gibi toprağıyla birlikte kaldırılıp yeni zemini yerleştiriyorlar fakat bizim zemin hibrite geçiş için uygun o sebeple daha kolay oluyor.

Bende gazetede okudum bunu...
  • quote:

Orijinalden alıntı: oyuncu11790

quote:

Hocam normal şartlarda zemin hibrit çime uygun değilse, dediğiniz gibi toprağıyla birlikte kaldırılıp yeni zemini yerleştiriyorlar fakat bizim zemin hibrite geçiş için uygun o sebeple daha kolay oluyor.

Ben bizim zemine hiç güvenmiyorum, tecrübe ile sabittir. Hibrit ekersin, zeytin ağacı verir. Bu böyle yani.

• quote:

Orijinalden alıntı: Gielenberg

quote:

Orijinalden alıntı: oyuncu11790

quote:

Ben bizim zemine hiç güvenmiyorum, tecrübe ile sabittir. Hibrit ekersin, zeytin ağacı verir. Bu böyle yani.

:) :) Yani bekleyip görmek lazım hocam, haberlere göre yapan firma baya iyiymiş bu konuda...

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.