Şimdi Ara

ALİ ŞEKER KASA SATIŞI YORUMLARI

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
1.202
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • SATILAN KASALAR HAKKINDA YAZI YAZMAK İSTEYEN BURAY YAZSIN

• Bende Ali Şeker abiden kasa aldım feel hurricane 2

sadece power dügmesi kırıktı ondada yardımcı oldu yenisini göndereyim dedi ama ben istemedim
    kendim evde fazla olan power düğmesini çıkarıp taktım kasaya
    herhangi bir sorun yaşamadım bu adamla

ve gelen kasada 1 adet yan kapak fazladan geldi
    yani fazla göndermişti tşk ettim bende

ali abiden memnunum diğer sorun yaşayan arkadaşlarında
    sorununda ali abinin çözümcü ve yapıcı bir yaklaşım sergilemekten çekinmeyecegi kanısındayım

herkese hayırlı alışverişler dilerim.
  • ali bey ile herhangı bır tıcaretım olmasada forumda onlarca kısıye kasa satmıs bır kısıdır.su ana kadarda bır olumsuz haberınede rastlamadım.
    gercı su aralar kasa alan arkadasın bırı bıraz dertlı ama alı bey ın sorunu halledecegınden emınım.

bu arada alı bey,uzerıme vazıfe degıl ama yınede sormak ıstıyorum.o kadar kasayı nereden buluıyorsunuz?çin de akrabanız falanmı var

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MMX 166 -- 21 Aralık 2007; 1:28:40 >
  • Ali Abiyle Hiç Alışverişimiz Olmadı Ama Kendisi İyi Bir İnsandır Adam Zaten Kasalar Defolu Diye Diyor Alanlarda Şikayet Ediyor Anmalamdım Nedir Bu İş
  • benimde alışverişim olcaktı vazgeçtim yeni kasa almıştım yoksa çok iyi biri uzun zamandır görüyorum
    kendisi kasa satışından holding açtı şaka bi yana
    istediğiniz kadar güvenebilirsiniz
  • holdig açmak kolaymi yaw ??
    quote:

Orjinalden alıntı: citafettin

benimde alışverişim olcaktı vazgeçtim yeni kasa almıştım yoksa çok iyi biri uzun zamandır görüyorum
    kendisi kasa satışından holding açtı şaka bi yana
    istediğiniz kadar güvenebilirsiniz
  • YAKINDA KASACI ALİ ŞEKER HOLDİNĞ HİSSELERİ FORUMDA SATILACAK

DOSTUM BEN TİCARET YAPIYORUM HATIRLADIĞIM TÜRKİYEDE TİCARET HAKKI İLE YAPANA YASAL HAK

SİZEDE TABİİ
  • vay be ali abim sendemi düştün buralara ben uğramıyorum artık 2. ele çok darbe yedim...

Alişeker ikinci el bölümünde çok sıklıkla gördüğüm bir isim ama tanışmak nasip olmadı ama gönül rahatlığıyla referanslrıma yazabilirm

quote:

Orjinalden alıntı: alişeker

YAKINDA KASACI ALİ ŞEKER HOLDİNĞ HİSSELERİ FORUMDA SATILACAK

DOSTUM BEN TİCARET YAPIYORUM HATIRLADIĞIM TÜRKİYEDE TİCARET HAKKI İLE YAPANA YASAL HAK

SİZEDE TABİİ

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.