Bildirim
Eminönü'nde Gözlükçü Tavsiyesi
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Eminonunde bir suru var ama hepsi pis ve kalitesiz.Sahsen gozluk aldim eminonunden adam beni depoya goturdu en alttan cikardigi tozlu gozlugu t shirtune silip verdi. Bi de para bayildik obur ay yere dusunce kirildi
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: Stadhouder
Eminonunde bir suru var ama hepsi pis ve kalitesiz.Sahsen gozluk aldim eminonunden adam beni depoya goturdu en alttan cikardigi tozlu gozlugu t shirtune silip verdi. Bi de para bayildik obur ay yere dusunce kirildi
sende depoya gittin adam senin böbrekleri çıkarıp masaya vurdu -
quote:
Orijinalden alıntı: eneox
quote:
sende depoya gittin adam senin böbrekleri çıkarıp masaya vurdu
Yok bobrek falan yok ama 70 tl bayildik. Bir de gozunuze zarar veriyor onlar , dikkatli olun
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: eneox
quote:
sende depoya gittin adam senin böbrekleri çıkarıp masaya vurdu
Yok bobrek falan yok ama 70 tl bayildik. Bir de gozunuze zarar veriyor onlar , dikkatli olun
ben zararlı olduğunu biliyorum ama eminönü taksim civarı full 10 liralık şekil gözlüklerden kullanıyor ya da 10 liralık kanserojen saatler kanser olmasa bile göz bozulması yaşayabilirler
-
Eminönünden 10 liraya bi gözlük aldım, sanırım adam 330 liralıklardan verdi yanlışlıkla.
Gözlükçüye gösteriyorum, abi diyor bu 10 lira olamaz.
Güneş koruması vb tüm özellikleri var, 3 yıldır kırılmadı.
Nerden aldım derseniz, Ticaret Odasının siyah camlı depo gibi bir yeri var, onun önünde duran manav tezgahı gibi tezgahı olan abiden.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X