Ali Turan kadro dışı! Kayserispor'un kaptanı Ali Turan'ın Antalya'da yapılacak kamp kadrosuna alınmadığı ve süresiz kadro dışı bırakıldığı bildirildi. Kayserispor As Başkanı Şaban Miraboğlu, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Galatasaray'a gitmek isteyen Ali Turan'ın süresiz kadro dışı bırakıldığını ve Antalya kafilesine alınmadığını belirterek, şunları söyledi: ''Ali Turan, bizimle görüşmeden, Galatasaray'la görüşüp, onlara olumlu cevap vermiş. Bizimle sezon sonuna kadar mukavelesi olan Ali Turan'ın bu davranışı spor ahlakına ve spor etiğine sığmaz. Ali Turan, Galatasaray'a söz verip anlaşmadan önce gelip bizimle görüşmeliydi. Bu davranışı nedeniyle Ali Turan'ı süresiz kadro dışı bırakıp, Antalya kadrosuna almıyoruz.''
-GALATASARAY'A KINAMA-
Miraboğlu, Galatasaray Kulübünün davranışının da spor ahlakıyla bağdaşmadığını ifade ederek, ''Bu futbolcunun yıl sonuna kadar bizimle mukavelesi var ise Galatasaray, önce bizimle görüşmeliydi. Bizimle görüşme yapmadan, bizi muhatap almadan futbolcumuzun aklını çelen Galatasaray'ı kınıyoruz. Galatasaray daha önce şimdi Trabzonspor'da oynayan Gökhan Ünal'a da aynı şekilde mukavelesi devam ederken teklif götürmüştü. Gökhan Ünal'da bu gelişmeden sonra bir süre verimli olamamıştı'' diye konuştu.
Miraboğlu, Ali Turan'ın, Kayserispor'un Kadir Has tesislerinde yardımcı antrenör nezaretinde her gün antrenman yapacağını da sözlerine ekledi.
31.12.2009 Kaynak : AA
Bu ne hız az kalsın bende açıyordum
Ali Turan Galatasaray'da diye biliriz sanırım. Bu transfer taktiği yanlış ve rakip takıma göre gerçekten aşağılayıcı bir taktik. Ama Galatasaray'da gerçekten çok istediği bir oyuncuyu hertürlü şey deneyip alabileceğini gösterebilir
bencede cok yanlısbı yol tasvıp etmıyorum ama gelmesındede sakınca yok yanı:D
Birde yazın, kaleci ufuk ile bir oyuncu daha aynı şekilde kadro dışı bırakılmıştı. Tekrar bizim transfer girişimlerimiz yüzünden. Ve Ufuk'u takıma kazandırmıştık.
manısadakı sezer den bahsedıyosun galıba o yıne kadro dısı bırakıldı:D
cezası yok muydu bunun ? benim bildigim ocak ayı itibariyle görüşüp anlaşabilir kulubune sormadan
ntvsporda son dakıka kayserı alı turanı Galatasaraya verdıgını acıkladı yazıyo:D
Evet Sezerdi, hala kadro dışıysa yazık oldu adama Belki onuda alırız belli olmaz Birde Ali Turan'ı alırsak, yönetim inşallah defans aldık yeter diyip kaliteli hızlı stoper almadan bırakmaz, Gökhan örneği gibi Gerçi Rijkaard takımı tanıdı artık.
quote:
Orijinalden alıntı: SaBoTeUr
Evet Sezerdi, hala kadro dışıysa yazık oldu adama Belki onuda alırız belli olmaz Birde Ali Turan'ı alırsak, yönetim inşallah defans aldık yeter diyip kaliteli hızlı stoper almadan bırakmaz, Gökhan örneği gibi Gerçi Rijkaard takımı tanıdı artık.
Kayserispor Basın Sözcüsü Yücel Şahin, AA muhabirine yaptığı açıklamada, sezon sonuna kadar mukavelesi olan Ali Turan'ın transferi konusunda Galatasaray ile anlaşma sağlandığını belirterek, şunları söyledi:
''Kayserispor, Galatasaray kulübü ile 125 bin avro ve A-2 takımından bir futbolcu karşılığında anlaşmıştır. Medyada görünenin aksine, asırlık kulübümüz olan Galatasaray, transferde uyulması gereken kanun ve etiğe tamamen uymuştur.Hassasiyetinden dolayı Galatasaray yönetimine teşekkür ederiz.''
Şimdide farklı oldu durum Tabii hiç şüphelenmedik zaten GS böyle arkadan iş çevirmez Hayırlı olsun Ali Turan birde bu kadar ucuz olması garibime gitti 125bin euro + A2 futbolcu nedemek ya. Haldun fransadan en azından bir yabancı stoper alsa iyi olur
antuyu okumanız lazım super bızım beles transferler cok olmaya basladı ama :D:D 20 ınek karsılıgında alsaydık daha pahalı olurdu:D
Kayseride her oyuncusunu Mehmet Topuz gibi iteleyebileceğini sanıyor
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme