Şimdi Ara

****ALİBABA VE ALİEXPRESS ***** (303. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6.451
Cevap
224
Favori
653.693
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
8 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 301302303304305
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bebek ayakkabısı sipariş etmek istiyorum.
    Farklı modellerde kaç çift alsam sorun yaşamam .ben 10 farklı çift almak istiyorum.ayrıca vergi çıkar mı bebek ayakkabısına arkadaslar
    teşekkürler
  • quote:

Orijinalden alıntı: hayaletmavisi

Bebek ayakkabısı sipariş etmek istiyorum.
    Farklı modellerde kaç çift alsam sorun yaşamam .ben 10 farklı çift almak istiyorum.ayrıca vergi çıkar mı bebek ayakkabısına arkadaslar
    teşekkürler

Vergi falan çıkmaz. Sadece 10 çift biraz dikkat çekebilir. İsterseniz 5 çift te bırakın.
    Yada iki kere alım yapın farklı günlerde gelsin. İlk 5 çift yola çıksın. Aynı kişiden tekrar alın. 1 hafta arayla geçer elinize.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: MezunDoktor

Arkadaslar aliexpressin çekiliş sistemi nasıl acaba 0.01 dolar ödeyip pahalı ürünler için cekilise katiliyosun acaba katılan varmı varsa nasıl işliyor olay

Ücretsiz çekilişe katılıyorsunuz, çekiliş size çıkarsa sadece 0.01 dolar ödüyorsunuz.
  • howdeepisyourweb H kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler

• Beyler son mesaj hakkında bilgi verebilecek bir arkadaş varmı?
    Reddedildi diyor Google translatte.

Ne yapmam lazım.
    Bu mesaja eklenen görseller:

• Merhaba arkadaşlar ben alixpressden sipariş vericeğimde öğrenci ziraat banka kartı ile alışveriş yapabilirmiyim yardımcı olabilirmi birisi teşekkürler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: TiefDunklen

Merhaba arkadaşlar ben alixpressden sipariş vericeğimde öğrenci ziraat banka kartı ile alışveriş yapabilirmiyim yardımcı olabilirmi birisi teşekkürler.

YAPABİLİRSİN
  • quote:

Orijinalden alıntı: mert1905x

quote:

Orijinalden alıntı: ArcticWarrior

Aynısını bana da bir adam yaptı. 2 gün sonra 10 gün olmuş olacak dispute açacağım. Ürün gelse bile kabul etmem böyle boş adamlık mı olur.

Ne kadar saçma sen china registered mail yazdıgı için alıyorsun adam sana kafasıan göre yolluyor ve aliexpres hiçbir müdahalede bulunmuyor

bir üründe "Free Shipping to Turkey via China Post Registered Air Mail" yazıyordu satıcının memnuniyet oranı 98,6, aynı ürünü 34 kişi aldığını görünce sanal kartla ödeme yaptım. sonrasında da mesaj attım registered mail olduğu için alıyorum, eğer tracking li göndermezsen ürünü türkiyede kaybederler yazdım, tracking numberi beklediğim söyledim. Bugün aşağıdaki mesajı atmış...

Dear buyer,
    Thanks for your email.
    Because of the post accumulation problems, we will send it by China post.The number can not track the specific tracking information, only a proof of shipment. Can you accept it?

anladığım kadarıyla tracking li göndermemek için yan basıyor. registerlı ürün tracking numberla gönderilir diyip mesaj attım. sonra cancel butonunda tıkladım. Şuan şöyle bir yazı mevcut

Your order cancellation request is pending the supplier's approval.

satıcının kabul etmesini bekliyor anladığım kadarıyla... Satıcıda kabul ederse bu para kredi kartına mı döner ne kadar sürede döner?

İşin garibi eğer satıcı kabul etmedi ve beş gün içinde de postaladı ve ürün kayboldu diyelim, bu sefer ne olacak?....

Hata ettim aslında ilk olarak mesaj atıp keşke sonra alsaydım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cekmece -- 6 Nisan 2016; 0:27:21 >

• cekmece C kullanıcısına yanıt
    5-6günde dönüyor. satıcı onaylaması lazım.
    Olduda kargo çikardı kayboldu diyelim 30gün geçince Dispute acıyorsun satıcı 15-20gun daha bekle diyor ben okadar bekleyemem dedim benim para iademi yaptı. ardından kargo geldi simdi yazıcam adama biraz fiyat indirsin ödemesini yapıcam diye. Trackingli aldım tracksiz yolladı hemde 50gune yaklaştı gelmesi ..

Buyer protec diye bir zaman var orda atıyorum 50 gün 60 gün diyor o zaman içinde dispute açarsan paranı alırsın ama 61.güz açarsan verceklerini sanmam.Benim kargoyu atmışlar kutuya gitmişler şans eseri bulduk.
  • bu UKİM vergiyi şişirme yaptı,pttye bildirdi,bu vergiyi nasıl düşüreceğiz,faks mı email mi çekicez kredi kartı ekstresini,ad soyadını ,TC kimlik ve takip nosunu...yani faks ya da e mail çekip ürünü almayıp aynı zamanda PTT dağıtıma ve gümrüğe dilekçe de versek vergiyi düşürürler mi yoksa ürün 5 gün sonra geri mi gider?Lütfen acil yardım...
  • quote:

Orijinalden alıntı: mert1905x

5-6günde dönüyor. satıcı onaylaması lazım.
    Olduda kargo çikardı kayboldu diyelim 30gün geçince Dispute acıyorsun satıcı 15-20gun daha bekle diyor ben okadar bekleyemem dedim benim para iademi yaptı. ardından kargo geldi simdi yazıcam adama biraz fiyat indirsin ödemesini yapıcam diye. Trackingli aldım tracksiz yolladı hemde 50gune yaklaştı gelmesi ..

Buyer protec diye bir zaman var orda atıyorum 50 gün 60 gün diyor o zaman içinde dispute açarsan paranı alırsın ama 61.güz açarsan verceklerini sanmam.Benim kargoyu atmışlar kutuya gitmişler şans eseri bulduk.
    quote:

Orijinalden alinti: mert1905x

5-6günde dönüyor. satici onaylamasi lazim.
    Olduda kargo çikardi kayboldu diyelim 30gün geçince Dispute aciyorsun satici 15-20gun daha bekle diyor ben okadar bekleyemem dedim benim para iademi yapti. ardindan kargo geldi simdi yazicam adama biraz fiyat indirsin ödemesini yapicam diye. Trackingli aldim tracksiz yolladi hemde 50gune yaklasti gelmesi ..

Buyer protec diye bir zaman var orda atiyorum 50 gün 60 gün diyor o zaman içinde dispute açarsan parani alirsin ama 61.güz açarsan verceklerini sanmam.Benim kargoyu atmislar kutuya gitmisler sans eseri bulduk.

cevap için tesekkürler. Peki benim cancel ettigim seyi bu adam gönderebilir mi peki? sonuçta registerli gönderilecek dedigi ürüne tracking vermeyecegim diyor cancel etme sebebimide belirtilen kargo yönetmini seçmemesi olarak belirledim. Simdi bana ikide birde aman baska bir seyden cancel et onu iptal et çok agir sonuçlari oluyor, yanlis ürün gönderdi diye bir seçenek var onu seç diyor.... adam daha ürünü kargolamamis bile. hiç cevap yazmadim 3 gün sonra otamatik iptal olacak ama bundan önce bozuk bir ürünü trackingle bana gönderme durumu olabilir mi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cekmece -- 7 Nisan 2016; 0:08:09 >

• Arkadaşlar 14 Martta aliexpresten pozitif puanı 97 olan bir satıcıdan, 5 tam puan değerlendirmesi olan ve 20 ye yakın satılmış görünen bir ürün satın aldım. Ürün kayıtlı posta ile gönderilecek yazıyordu ki hala öyle yazıyor. Neyse satıcı 16 Marta ürüne ait takip numarasını sisteme girdi. Buraya kadar herşey olması gerektiği gibi işledi. Yalnız uzun zaman geçmesine rağmen verdiği takip numarası ne China Postta ne de PTT sisteminde sonuç vermeyince satıcıya neden kargoyu takip edemediğim ile ilgili mesaj yazdım. Yazdığım mesaja cevap gelmeyince iki gün sonra "Sisteme sahte takip numarası girdiğinizden şüpheleniyorum acaba düşündüğüm doğru mu? lütfen cevap verin." diye ikinci bir mesaj yazdım ve bugün satıcı bana aşağıdaki biçimde bir mesaj göndermiş. Ürünü başka bir lojistikle gönderdiğini söylüyor. Resmen sistemi yanıltmak için sahte takip numarası girdiğini kabul ediyor.

quote:

Thanks for your email.
    Please be easy and we are here offering the correct tracking information for you. With regards to your order, we have confirmed it has been sent by registered mail. Please kindly verify with your local post using this tracking number: 70633667235 (http://www.sf-express.com/cn/en/dynamic_functions/waybill/)
    Usually it needs 20-40 business days for delivery, sometimes maybe delayed due to peak season, and this logistics has some shortage, that is why when you track, only find that parcel has been dispatched. Because of this, this logistics is cheap, also free charge for freight. In that way, let the customer cost savings. So please kindly understand.
    Please help us wait in patience, you will receive your packages soon. If you don't receive it 50 days later, please feel free to contact us, then we will take further action.
    Thank you so much in advance and have a nice day!
    Yours faithfully,
    Janey

Sizce ne yapmalıyım. Aliexpresten sürekli alışveriş yaparım ama ilk kez böyle bir durumla karşılaştım.

• novicem N kullanıcısına yanıt
    Hocam ürün kaç dolar

• leEco L kullanıcısına yanıt
    Çok pahalı değil 4 dolarlık bir parça.
  • novicem N kullanıcısına yanıt
    4 5 dolarlık ürünlerde siparişteki yazan kayıtlı posta ibaresine pek güvenmemek gerekiyor. Sipariş verirken ekstra ücret verip daha iyi bir kargo seçeneği seçmekte fayda var. Bekleyip siparişin size ulaşmazsa dispute açıp para iadesi istemekten başka çare kalmıyor.

• dispute açmıştım kargom gelmedi diye

Seller accept issue yazısı oldu.yani kredi kartına mı geri atıcak parayı, birde ne zaman

detaylı:
    Order NO:
    73165960508928
    Status:
    Seller accept issue
    Reminder:
    The dispute has been accepted
    Please see the dispute result in Dispute Information.

bu sabah değişti

Order Number:
    73165960508928
    Status:
    Finished
    Reminder:
    Dispute Finished.

Ücreti nereye geliyor?Ne zaman birde

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Blizzard Days -- 9 Nisan 2016; 15:57:15 >
  • merhabalar, telefonuma almış olduğum kılıf 1 ayı geçmesine rağmen henüz gelmedi, alıcı korumasının bitmesine 2 gün var ne yapmam gerekiyor ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: esesli92

merhabalar, telefonuma almış olduğum kılıf 1 ayı geçmesine rağmen henüz gelmedi, alıcı korumasının bitmesine 2 gün var ne yapmam gerekiyor ?

2 ayının bitimine kadar yolu var benimkilerde 40 ı devrimeye başladı bugünlerde exdentli bolumden 20 gün uzatma iste.....
  • @kerimcem exdentli bölümü neresi hocam pek anlayamadım.
  • esesli92 kullanıcısına yanıt
    Request to extend Purchase Protection kısım hem güven olmuş olur..
  • 
Sayfa: önceki 301302303304305
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.