< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
Alien (????) | FX | Noah Hawley & Ridley Scott
-
-
FX ne ya, gideydiler HBO ya :( Hep Alien dizisi istiyordum buda FX a kaldı üzüldüm...
HBO da Predatöre el atsa bari
-
Takibe aldım bunu.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Çok iyi referansları var FX'in, bence haksızlık etmişsiniz. Ayrıca Noah Hawley ismi ile anlaşılmışsa FX dışına çıkılması da zor adam yıllardır kadrolu çalışan gibi bir şey
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Bilmiyorum ben en son Tyrant ve The Strain izlemiştim, ilk sezonlarını beğenmiştim baya sonra bozdular 2 sindede. Bakmadım başka dizilerine o yüzden :(
-
Fx'in çok iyi dizileri var; Legion gibi Louie gibi Damages gibi... Ayrıca Hbo'dan hemen sonraki ilk büyük içerikler üreten kablo kanalı gibi bişey. Yani dizi kalitesi ve bunların sayısı hbo'dan hiç de aşağı değil.
-
Her türlü gider..
-
Artık 3-5 yıl sonra izleriz.
-
2023 demişler.
şu alien ismini kullanmasınlar artık, onlarca film ve dizi oldu o isimde.
Çekimler bu yıl başlıyormuş.
Amazon yapsaydı daha iyi olurdu, nereden bulupta izleyeceğiz bunu
-
3-5 yıl dize yazmışım..3 yılı tutturmuşum.Bakalım ne çıkacak.
-
FX'in kalitesi Amazon'dan iyidir. Yüksek ihtimalle dizi Disney+ arşivine eklenir. Hele bi zamanı gelsin de.
Konusu ne olacak acaba bunun?
-
Uzaylı
-
Noah Hawley varsa kötü çıkma şansı düşük. Bekleyelim bakalım.
-
Fargo ve Legion'un prodüktörüymüş. Legion'u sadece ilk bölümden sonra bıraktım. Bence tam bir çorbaydı. Fargo'nun sadece fragmanını izledim. İlk bölümünü bile bitirebileceğimi sanmıyorum. Şimdiden söyleyeyim, o kadar da iddialıyım, bu adam Alien'ın içine edecek. Kesin bi holivud zengininin yeğeni filandır. Başka bi açıklaması olamaz bu adama bu işin verilmesinin.
-
Noah Hawley'in 'ALIEN' dizisi muhtemelen 2025'in ilk yarısında yayımlanacak.
x (formerly twitter)DiscussingFilm on Xhttps://twitter.com/DiscussingFilm/status/1722353732988322274?s=20 -
ismini farklı koyun artık şu dizilerin, meşhur Sarıyer börekçisi gibi 1250 tane oldu.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
Benzer içerikler
- stargate dizi izle türkçe dublaj
- suits yorumları
- lost jacob
- lost final yorumları
- the sopranos yorumları
- punisher netflix"ten kalktı mı
- silo 2. sezon izle
- aile komedi dizileri türk
- dizi önerileri 2024
- yeni yabancı diziler
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X