Şimdi Ara

Alien: Earth (2025) | FX | Noah Hawley & Ridley Scott

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
43
Cevap
3
Favori
1.357
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 2020’nin Aralık ayında FX’in patronu John Landgraf, bir Alien dizisi üzerinde çalışmalara başlandığını açıklamıştı. Landgraf, Fargo ve Legion yaratıcısı Noah Hawley’nin, 20th Century Fox film serisinin dizi uyarlaması üzerinde çalışmakta olduğunu, Alien serisinin yaratıcısı Ridley Scott ile yönetici yapımcı olması üzerine görüşmeler yapıldığını açıklamıştı.

Dizinin, Sigourney Weaver’ın canlandırdığı ikonik karakter Ellen Ripley’in zamanından önce geçtiği ve günümüzden 70 yıl sonra, film serisinin aksine Dünya’da geçen bir hikaye olduğu bildirilmişti. Ayrıca bu yeni dizinin ton olarak Ridley Scott’ın 1979 yapımı “Alien” ve James Cameron’ın 1986 yapımı “Aliens” filmlerine benzeyeceği, orijinal filmin zamansız dehşetini ve Cameron filminin durmak bilmeyen aksiyonunu harmanlayacağı söyleniyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BoJack Horseman -- 27 Ocak 2025; 17:8:26 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• FX ne ya, gideydiler HBO ya :( Hep Alien dizisi istiyordum buda FX a kaldı üzüldüm...

HBO da Predatöre el atsa bari  

• Takibe aldım bunu.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • .Meraxes. kullanıcısına yanıt
    Çok iyi referansları var FX'in, bence haksızlık etmişsiniz. Ayrıca Noah Hawley ismi ile anlaşılmışsa FX dışına çıkılması da zor adam yıllardır kadrolu çalışan gibi bir şey

• BoJack Horseman kullanıcısına yanıt

Bilmiyorum ben en son Tyrant ve The Strain izlemiştim, ilk sezonlarını beğenmiştim baya sonra bozdular 2 sindede. Bakmadım başka dizilerine o yüzden :(

• .Meraxes. kullanıcısına yanıt

Fx'in çok iyi dizileri var; Legion gibi Louie gibi Damages gibi... Ayrıca Hbo'dan hemen sonraki ilk büyük içerikler üreten kablo kanalı gibi bişey. Yani dizi kalitesi ve bunların sayısı hbo'dan hiç de aşağı değil.

• Her türlü gider..

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Artık 3-5 yıl sonra izleriz.

• 2023 demişler.

• şu alien ismini kullanmasınlar artık, onlarca film ve dizi oldu o isimde.

• Çekimler bu yıl başlıyormuş.

• Amazon yapsaydı daha iyi olurdu, nereden bulupta izleyeceğiz bunu

• 3-5 yıl dize yazmışım..3 yılı tutturmuşum.Bakalım ne çıkacak.

• Ziromen kullanıcısına yanıt
    FX'in kalitesi Amazon'dan iyidir. Yüksek ihtimalle dizi Disney+ arşivine eklenir. Hele bi zamanı gelsin de.

• Konusu ne olacak acaba bunun?

• Uzaylı 

•  

Noah Hawley varsa kötü çıkma şansı düşük. Bekleyelim bakalım.

• Zebercet kullanıcısına yanıt

Fargo ve Legion'un prodüktörüymüş. Legion'u sadece ilk bölümden sonra bıraktım. Bence tam bir çorbaydı. Fargo'nun sadece fragmanını izledim. İlk bölümünü bile bitirebileceğimi sanmıyorum. Şimdiden söyleyeyim, o kadar da iddialıyım, bu adam Alien'ın içine edecek. Kesin bi holivud zengininin yeğeni filandır. Başka bi açıklaması olamaz bu adama bu işin verilmesinin.

• Noah Hawley'in 'ALIEN' dizisi muhtemelen 2025'in ilk yarısında yayımlanacak.

• ismini farklı koyun artık şu dizilerin, meşhur Sarıyer börekçisi gibi 1250 tane oldu.

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.