rezalet bir oyun. zorlama olarak kendini uzatmış oyuncuyla dalga geçer gibi görevler var. korku kısmı da kötü. iyi korku oyunlarının yanında sönük kalıyor |
Alien: Isolation (2014) [PC ANA KONU] (26. sayfa)

-
-
https://www.youtube.com/watch?v=YqhfRTlohME&feature=youtu.be
Oynamış kadar oldum :)
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: Terry Malloyrezalet bir oyun. zorlama olarak kendini uzatmış oyuncuyla dalga geçer gibi görevler var. korku kısmı da kötü. iyi korku oyunlarının yanında sönük kalıyor
Yoo kalmıyor
Hatta aşık atıyor hatta ve hatta birçoğundan da kat kat iyi.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Bence tekrar etmiyor. Hatta çok sürükleyici ve korkunç. Ama zorluğu kanser seviyesinde. Oyun olarak ise müthiş. Kendini tamamen oradaymış gibi hissediyorsunuz ve de mekanları ezberliyorsunuz. Güzel duygu, güzel anlar. Aşırı zor olduğunu tekrar edeyim de oynayacak olanlar bilsin.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Venomstr -- 29 Haziran 2021; 1:56:56 >
-
Bu aytımları parçalarını bulup kendimiz üretiyoruz değil mi
Oyunun dlc'lerinden büyük keyif aldım, hele crew expendible tam bir efsaneydi. alien filminin içinde gibi hissetiriyor mekanlar o kadar iyi tasarlanmış ki
-
Evet
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Şu an mad max oynuyorum bittiğinde tekrardan başlayacağım aliena
Üçüncü kez en baştan başlamak zor geliyor ama steam kütüphanede bitirilmemis oyun görünce psikolojim bozuluyor :D
quote:
Orijinalden alıntı: nolamazBende Alien:Isolation oyununu geçen hafta indirdim ve bitirdim. Korku ve gelirim oyunlarını çok severim. Benim gibi bu tarz oyunları sevenler için bence kesinlikle muhteşem bir oyun. Gerile gerile terleye terleye korka korka bitirdim oyunu ve çok beğendim. Açıkcası aralıksız 1-1,5 saatten fazla oynayamadım oyunu yoruluyorum resmen
Kesinlikle oynadığım korku ve gerilim oyunları içinden en iyisi diyebilirim. Gerçekten atmosfer sizi içine çekiyor. Yaklaşık 21 saatte bitirdim. Tavsiyemdir. 9/10
Alien bitince boşluğa düştüm. Tavsiye edebileceğin böyle bir oyun var mı? Silah kullanamadığımız oyunları sevmiyorum.
-
Adamlar 7 yıl önce ne oyun yapmış ya İkinci kez oynamama rağmen yine hayranlığımı ikinci kez dile getirmeden edemedim.
-
An itibari ile bitirdim harbiden iyi oyun yapmışlar.Şimdiye kadar oynadığım oyunlarda en iyilere girer diyebilirim.Fakat o kadar zahmete sonunun iyi bitmesini isterdim :)
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
İki saatten fazla oynadım sardı bu sefer. Geçen sene başlarında bırakmıştım sinir olup. Yalnız oyun howlongtobeat'te 18 saatten fazla gösteriyor ana senaryo için, bu kadar uzun mu ya? Bu oyun o kadar uzun senaryoyu kaldırmaz gibi duruyor. Tekrara mı düşüyor nedir? Yirmi saate yakın ne sunabilir ki bu oyun?
-
-
Oyunu yeni oynama fırsatı buldum, 8 yılda oyunların grafiksel gelişiminin su ve penceredeki yansımalardan başka bir şeyi değiştirmediğini anladım
-
En iyi korku oyunu. Ucuz scriptler yok. Oyun dıt dıt dıt buram buram üstünüze gele gele korkutur, gerer, o çaresizliği hissedersiniz. Işıklı kamera ilerleme yok outlast gibi, yatak altında pil aramak gibi saçma bir mantığı yok. Hikaye, kurgu mantığı filme dayanıyor. Alien kör sese duyarlı. Saçma gizlilik halleri yok, mesala adamın dibinde eğilip de gizlenmiş olmak gibi. Mekanik ve yapay zeka olarak en iyi korku oyunu. SOMA korku oyunu bile sayılmaz bunun yanında, outlast mantıksız mekanikleri vardır ,ucuz scirptleri vardır. maalsef çıktığında ortalama oyuncu kitlesi tarafında anlaşılmamış, çok satmadığında devamı gelemedi. Oyuncu kitlesinde sonradan steam puanları yükseldi, anlaşıldı ama. ilk çıktığında karalama vagonlarına binen çoğunluklar yüzünden boklandı.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-26E6B5369 -- 24 Ağustos 2022; 15:48:34 > -
Alien de inanılmaz bir yapay zeka var, sizin hareketlerinize göre kodlanıyor kendisi,iş böyle olunca diken üstünde kalıyor oyuncu.
Alien körmüydü
Bildiğim kadarıyla gözü yok, sese duyarlı
-
Bende zannediyordum bizi görüp öyle peşimize takılıyor :)
Alevli silahı bulana kadar ağlayacaktım resmen:))
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X