Bende tam tersi oyun alev silahını verince kolay moda geçiyor. Bir bölüm vardı sürekli alienlerın geldiği alev silahı olmadan geçemessin. Silah elime geçince bunu ileride kullanırız diye çoğu zaman kullanmadım. ammo fullendikçe az az kullandım. :D Hep ammo full gezdim. 2 kısımda çok zorlandığımı hatırlıyorum bir oyunda. Sürekli ses bombaları sayesinde kurtulmuştum. |
Alien: Isolation (2014) [PC ANA KONU] (27. sayfa)
-
-
O silahı bulunca bitirene kadar kullandım yoksa oyunu bitiremeyecektim
Benim için önemli olan bitirebilmek kolay zor farketmez
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
bu oyunda joe'lar aliendan daha korkutucu
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Bu oyunu 3-4 sefer tekrar oynamaya çalıştım ama her seferinde biraz ilerledikten sonra oyundan atıyordu. Bu sorunla karşılaşıp çözebilen oldu mu? Korku oyunu yokluğunda tekrar oynamak istiyorum ama şu lanet sorunu çözemedim.
-
Alien gelmiş geçmiş en iyi korku oyunudur. Muhteşem bir tecrübeydi . Bu oyunu tekrar bitirmek istiyorum ama o cesareti kendimde bulamıyorum.
-
Oynadığım en iyi hayatta kalma korku oyunuydu
9 yıl geçmesine rağmen şu türde üstüne çıkabilen oyun yok
Alien oyun tarihinin en iyi yazılmış yapay zekalarından birine sahip :)
Şu atmosferde 2. Oyunda gelse artık keşke
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
-
Aynen kardeşim Survival Horror un tam anlamıyla hakkını veren bayrak oyunlardan, tamamen kaçma ve saklanma da değil o Amnesia lar gibi, yeteri kadar combat öğeleri ve bunlar oyuna harika yerleştirilmiş, hayatta kalma hissini sonuna kadar yaşatıyor, çizimler atmosfer grafikler halen gideri var, bunca zamandır bu ölçülerde başka bir SH oyunu yapamadılar bence
Horror türünün hakkını fazlasıyla veren bir oyun gerçi alev silahını bulduktan sonra çokta korkmuyorsun :)
Bu arada gerçekten yenisi yapılacak mı
Bu kadar başarılı bir oyunun devamının gelmemesi gerçekten çok ilginç. Büyük ihtimal Sega Alien lisansını kaybetti veya tekrar alamadı. Creative Assembly gibi Strateji özgeçmişli bir firmadan beklenmeyen kalitede bir yapımdı. Bu arada oyun çıkalı 10 yıl olacak neredeyse ve Alien yapay zekasına yakın bir yapay zeka oyunlarda göremedik henüz.
-
bu oyunda gerildiğim kadar hiçbir oyunda gerilmemiştim. başlığını görünce anılarım geldi aklıma :)
keşke devamı olsa...
harika bir tecrübe idi..
-
2014te GTX 760 ve R9 270x ile oynayıp bitirdiğim efsane saf korku oyunudur. Aradan 10 yıl geçti ve tekrar oynama hevesim geldi. Oyun kıtlığında iyi gider. Oynamayan varsa ve korku oyunu arıyorsa tam size göre ..
Alien: Isolation, beni şaşırtan oyunlardan biri oldu. Genellikle korku oyunlarını tercih etmesem de, favori korku film serilerimden biri olan Alien'ın oyununu oynamak güzeldi. Oyun, özellikle eski Alien filmlerinin atmosferini başarıyla yakalamış. Grafikler de on yıl sonra bile hala etkileyici. Ses tasarımı da oldukça başarılı ve atmosferi güçlendiriyor. Yaratığın yapay zekası hakkında okuduğum şeyler vardı. Gerçekten bazen şaşırtıcı davranışlar sergileyebiliyor. Medium zorlukta oynadığım için bu tür durumlarla nadiren karşılaştım. Hard zorlukta daha agresif olabileceğini düşünüyorum ve oyunun bu zorlukta oynanması gerektiğini düşünüyorum. Elbette oyunun eksik yönleri de var. Tekrar eden olaylar ve görevler can sıkabiliyor. Robotlarla mücadele zevkli değil. En büyük eksiklik ise hikayenin gereksiz yere uzatılması olmuş. Bu da oyunun yeniden oynanabilirliğini olumsuz etkiliyor. İkinci oyunun duyurulduğunu biliyorum. Umarım ilk oyunun eksikliklerini gidererek daha iyi bir deneyim sunarlar. Alien: Isolation'ı kesinlikle tavsiye ederim. Türkçe çevirisi için de teşekkürler.
-
Oyunu ilk çıktığı zamanlar ps3 te bitirmiştim ama tabi ingilizce yeterli olmadığı için hikayeden çok bir şey anlayamamıştım. Şimdi pc de Türkçe yama ile tekrar şans vermeye değer mi acaba ? Şu ana kadar oynadığım en iyi korku oyunlarından biri kesinlikle.
-
değer bence.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X