Alien İsolation gelmiş geçmiş en iyi korku oyunudur. 2.defa bitirmek istiyorum ama cesaret edemiyorum. |
Alien:Isolation PS3/PS4 Ana Konu (17. sayfa)
-
-
Hocam oyun efsane ama bi yere kadar geldim, kaldım. İlerleyemiyorum korkudan, mümkün değil oynayamam.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Gerçekten ben de oynarken çok gerilmiştim. Oyunu bitirdiğimde bayağı bir rahatlamıştım. Hayatımda oynadığım beni en çok geren oyundu diyebilirim. Tekrar o gerilimi yaşamaya cesaret edemediğim için bir daha oynamadım.
-
Halbuki içim gidiyor oynamak için, Alien, re7, re8, hepsini bir heves aldım, ama açamıyorum. İlerleyen yıllarda inşallah 😀
Ben zaten oyunu 2 yılda falan bitirebildim:)
Oyunun ikinci yarısında elimize mükemmel bir silah geçiyor. Ondan sonra Alien kaçacak delik arıyor. O silahı alana kadar sabret.
RE7 Alien'e göre Mario kalır :) RE8 'in ise 1 bölümü hariç korkunç değil.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Yurtsever1453 -- 28 Nisan 2022; 23:10:26 > -
Silahın mermisi bitince de biz kaçacak delik arıyoruz
Alien gerçekten mükemmel bir oyun.
Korkmak isteyenler bu oyunu oynasın. Yapanlara helal olsun
-
Oyun sesler konusunda başyapıt bence
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Grafikler tatmin edeer mi acabaa
Korkmak isteyenler bu oyunu oynasın. Yapanlara helal olsun
-
Harika oyun gerçekten. PS3 te oynayıp , bitirmiştim. Böyle korkup, gerildiğim başka bir oyun hatırlamıyorum. Keşke devam oyunu gelse müthiş olur. Direk ön sipariş :)
-
Alien İsolation beklenenden az sattığı için devamı maalesef gelmedi.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X