Şimdi Ara

Alien vs. predator ekran sorunu yardım??

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
739
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Selamlar arkadaşlar. Oyuna başladığımda bir boşluk içinde başlıyor etrafta hiç bişey yok sonra boşluğa düşüyor. Nette araştırdım aynı sorundan birçok kişide var. Bu olay sistemden mi yoksa oyundaki bi hatadan mı kaynaklanıyor. Bu sorunu nasıl giderebiliriz. Yardımcı olursanız sevinirim şimdiden teşekkürler...

Sistem: Zotac 9600 gt (512 mb-ddr3)
    2 gb ram
    İntel core 2duo 1.86 ghz
    Windows XP service pack 3 işletim sistemi

• sanırım kopyadan kaynaklanıyor. daha önce bu konuda 1,2 konu açıldı sistem olsa herkesinki sorunlu olurdu malesef korsan kopyalarda sorunvar sanırım..
  • Evet kopyalarda sorun var 15gb indirmemek ıcın bende korsan almıstım. Fakat o sorun bendede oldu güvendiğim bir yerden indirdim şu an oynuyorum :D
  • Galiba çözümü yok gibi ??
  • Bu sorunun kesin bir çözümü yok mu? Kopya dvd lerde bu sorunu halledemez miyiz? Oynayan arkadaşlar yorumlarını yazsın. Bunu mutlaka bir çözümü vardır. İyi oyunlar...
  • Sanmıyorum bi ton şey denedim ama yine aynı güvenilir bi yerden indir oyunu rahat rahat oyna boşuna çözüm arama.
  • Arkadaşlar ben de bu oyunu yükledim ama oyun ayarlarında 1920x1080 p ayarları yok :S ne yapabilirim.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.